0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (98 puan) tarafından
Kreşe göndermek zorundayım yaz okuluna kaydettim 4 yaşında ama 6 haftadır her sabah ağlayarak gidiyor istisnasız. Ama çok mutlu geliyor dopdolu bir gün geçirmiş oluyor öğretmeni de fotoğraflar atıyor ama sebebini hiç anlayamıyorum. O ağlayarak gidiyor ben işe gelip ağlıyorum çok zoruma gidiyor. Hem dertleşmek hemde sebebi ne olabilir yardım istiyorum. Kreş adı duyulmuş güzel bir yer. Of yine aklım onda 1 buçuk aydır perişan oldum

Not: işi bırakamam 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,568 puan) tarafından
İşi zaten bırakma aklı olan kimse o fikri vermez diye düşünüyorum 

Oğlum dört buçuk yaşında iki buçuk aydır ağlıyor okula gidince beş dk sonra fotoğraf video atıyorlar okuldan çok mutlu alıyorum yani anneye babaya yapıyor cocuklar takılma alışacak zamanla
(98 puan) tarafından
Evet aynı şekilde merak etmeyin diye foto geliyor zaten ama işte annelik komşularım görüyor ağladığını ileri geri yorumlar yapıyorlar canım sıkılıyor işte
(3,568 puan) tarafından
Çok biliyor her şeyi zaten o dedikoducu ev hanımı komşular bırak ne söylerlerse söylesinler bayılıyorlar camda kapıda milleti dikizlemeye hiç mi okula gitmicek bu çocuk ilkokula başlasa direk ilkokulda yaşayacak aynı sıkıntıları
(98 puan) tarafından
Evi değiştirmeyi bile düşünüyorum o derece oldum artık bıktım usandım bakışlardan iğneli laflardan
(3,568 puan) tarafından
Hiç takma bence niye onlar için düzenini bozuyorsun
-Reklam-
0 oy
(11,576 puan) tarafından
Bu çocukların nazı annelere geçiyor annelere nazlanmayı seviyorlar. Gidince mutlu olup mutlu eve dönüyorsa ben almazdım. 
(98 puan) tarafından
Süpersiniz güldürdünüz beni aynen almicam gelince görsün bakalım gününü☺️
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Sen değilde baba bıraksa kreşe nazı sana geciyo ondan kaç yaşında cocugun
(98 puan) tarafından
Eşim çok erken gidiyor maalesef öneri için teşekkür ederim
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Eğer kreşte huzursuzluk vs yapmıyosa seviyordur kreşi sizi özlüyodur ya da size nazlanıyodur bı konuşmayı dene kendini artık az çok ifade edebilecek yaşta sor neden ağlıyorsun sebebi ne kreş mi kötü arkadaşların mi kötü diye 
(98 puan) tarafından
İnanın tek sebep seni çok özlüyorum başka bir şey duymadım hiç
(6,940 puan) tarafından
Doğrudur canım akşam işten sonra daha çok vakit geçirmeye çalışsan olmuyo mu
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Yeğenimi 4 yaşındayken bir kreşe gönderdik aynı şekilde ağlıyordu hep. Daha öncesinde gönderdiğimiz kreşe mutlu gidip geliyordu. Ama bu diğerinde anneme veya annesine sende gel diye ağlıyordu hep. Tekrardan değiştirdik yerini. En son gittiğine servisi görünce koşa koşa gidiyordu. Sadece kresten şüphe etmemek lazım belki akran zorbalığı yaşıyordur. Isyerinden 1-2 gün izin alıp gitsen izlesen çocuğunu kafan rahat ederdi. 
(98 puan) tarafından
Bende şüpheleniyorum aslında çünkü pasif bir çocuk elinden oyuncak alınabilir sırası kapılabilir her şey olabilir yani. Olmadı yeni dönemde başka bir yer bakayım dediğiniz gibi teşekkürler
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Çok mu erken gidiyor acaba kalkmak mi zor geliyor ki canım 
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Anasinifi öğretmeniyim  bu durum çok normal sabah size nazlaniyorlar ve sizden ayrılmak istemiyor. Sonra krese gidince de oyalaniyor gün içinde mutlu. Zamanla bu da düzelir merak etmeyin
0 oy
(7,755 puan) tarafından
Çocuğun 4 yaş altı olsaydı denirdi de zaten yaşı yerinde şimdi ağlayan yarın 1.sinifta da ağlar . Nette Süeda diye bir psikolog var onu takip etmeni öneririm çok güzel anlatıyor böyle sorunları 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.