0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,602 puan) tarafından

Kızlar kendi kendime gülüyorum ilk doğumum normal oldu açık miyom ameliyatı oldum geçen hafta sezeryan gibi ama diren yerim kanadı ondan 1 hafta sarılı durdu karnim dün açtırdık . Tövbe estağfurullah kendimi çıplak gibi hissediyorum :D

Böyle karnımın o kısmı boşluk gibi içimdeki her şeyi almışlar gibi ama sadece miyomlar alındı rahim yumurtalık duruyor çok şükür <3 

Böyle hissetmem normal mi ?? İçim bı hoş oluyor sağa sola dönerken falan içimdekiler dökülecek gibi oluyor :D off çok güldüm kendime :D:D

2 Cevaplar

0 oy
(686 puan) tarafından

ahahahah canım ya miyomlarının yokluğunu arıyorsun demek ki :D 

benim de tüpleri almışlardı ama yokluklarını hiç aramadım valla varlıkları da işe yaramayınca.. demek ki senin miyomlar varlıklarını hissettiriyormuş :D
(2,602 puan) tarafından
Hahah 16 tane çocuk dogurmusum :D
(686 puan) tarafından
ee az da değilmiş
(2,602 puan) tarafından
Değildi gülüm ya 4 tane büyüktü. En büyüğü 6 cm ikisi 5 biri de 4 cm digerleri minik minikti. Tam 16 adet gösterdi doktor telefonda . Karnım öyle şişti ki 6 7 aylık hamile gibiydim düşün
(686 puan) tarafından
36 santim boyunda çocuk doğurdum kız ben :)) benim kız kadar miyomun varmış Allah rahmet eylesin. ben olsam ben de yokluğunu arardım
(2,602 puan) tarafından
Ciddi ciddi elimi koydum mu rahimin içindeydi karnımda hissediyordum . Allah rahmet eylesin :D çok çektirdiler bana mahvettiler beni
-Reklam-
0 oy
(4,637 puan) tarafından
Annemin rahmi yumurtalıkları alındı bende anneme demiştim ki içinde hiç boşluk sanki eksiklik hissediyormusun o da yoo normal hissediyorum demişti o geldi sen bu soruyu sorunca aklıma :)
(2,602 puan) tarafından
Ayy valla ben hissettim çocuğum gibi olmuşlar demek kj :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 240 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Grc136513 (139 puan) tarafından soruldu