0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (789 puan) tarafından
Kaynanamla eltim bir oturuyi ilk evlendigim sene ben gidiyodum sonra çocuğum fln olunca kestim gitmeyi. Eltimde gelin dediğimde yokuş var çocuklarla zor olur fln deyip hiç gelmiyo. Bende iki çocuktan sonra gitmeyi kestim. Çünkü metroyla gidiliyo yaklaşık bir saat suruyo yurumesiyle fln. Acaba yanlişmi yapıyorum arada gitsem mi kaynanam için diye düşünüyorum siz olsanız gidermisiniz. Kaynanam bazen geliyo hafta sonları oda geliniylr oğlu dışarı çıkacağı zamn evde tek kalmak için eltimde kaynanamda hiç arayıp sormaz gelinde demezler 

5 Cevaplar

+1 oy
(15,720 puan) tarafından
Eltin kaynananın evinde mi kaliyor yoksa kaynanan eltinin evinde mi kaliyor. Ev kaynananinsa onu ziyarete git tabiki ama  ev eltininse eltini aramadan gitme. 
(789 puan) tarafından
Ev eltimin zaten gideceğim zaman birine haber ederim mutlaka gelecem diye. Ama davet edilmeden de gitmek yanlişmi diye düşünüyorum. Onlar hiç gelmiyorlar çünkü
-Reklam-
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Sen gidersen oraya kaynana gideceksin ben olsam kaynanami arar müsaitse geleceğimi söylerim eltimle muhatap olmadan. 
0 oy
(2,589 puan) tarafından

Aranızdaki ilişkiyi bilmem ama ben her zaman mesafeden yanaymdir ne kadar uzak o kadar iyi diye düşünüyorum. 

Ama seviyorsan anlaşıyorsaniz birbirinize zararınız yoksa arada gidip gelinebilir
(789 puan) tarafından
Bende mesafeliyimdir çok gidip gelmeyi sevmiyorum. Zaten kızım çok yaramaz o yüzden zor oluyo. Onlarda hiç gelmezler kolay kolay
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Kaynanan iyi biriyse, seviyorsan git tabi ki. Niye gitmeyeceksin. 
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Yani yabancının evi değil davet edilmeden de gidebilirsin
(789 puan) tarafından
Başta hep öyle gidiyodum haber verip. Ama iki çocuğum var biri bir yaşında diğer dört eltimindeviki kızı var yaşlari daha büyük okula goturuyo onları bı kere gelmişligi yok o yüzden bende davet edilmeden gitmem yanlişmi diye duşundum

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 890 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
2 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 171 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 110 göst.

409,939 soru

12,325,558 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...