Dün eşimin köyüne gittik hacı gidecek akrabamız vardı onun hayiri vardi ona gittik . Önümüzdeki Cuma günü de görümcem umreye gitmişti onun arkadaşları kayinvalideye yemeğe gelecekmiş baya 20 kişi falan işte dün laf arasında bana diyor ki cuma günü kalabalık misafirim var burda yapılacak işler var sende gel sabahtan gel işte( eşimden için kocan çalışıyor o gelmese de olur onu bekleme diyor temizlik yemek falan yaparız görümcen akşam üstü gelcek dedi köyden ilçede arası 45 dakika yani diyor yemek bahane gel işimi gör . Görümcem neymiş ben gündüz gelemem anne akşam gelirim evinde işi varmış . Yani diyor ki aklınca gel burda sabahtan bana süpürge yemek yap
Bende dedim kızın ne zaman gelcek onun misafirleri arkadaşları sonuçta ee işte onun gündüz evinde işi varmış erkenden gidemezmis çocuğu okula gidiyormuş bende gelemem kusura bakma arası çok çocuğum 5 yaşında büyük ama eşim geç gelecek kimin misafiriyse o gelsin dedim ben öyle diyince zoruna gitti
Sizce haksız mıyım dediğim de insan utanır derken resmen beni hizmet etmeye çağırıyor bide diyor ya eşimden için illa gelmesine gerek yok