0 oy
997 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
Herşey dahil maddi manevi 

31 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Baba gibi baba seçmem ❤️
(2,732 puan) tarafından
Kesinlikle en güzel, en kaliteli, en iyi şey bu. Baba iyi olduktan sonra her şey iyi oluyor zaten. Maddi manevi. Çok şükür ❤️
(12,845 puan) tarafından
Bizimkide baba gibi baba ama işi sebebiyle çogu zaman yanlarinda olamiyor mesef. Diyorumki buyuyunce diyceklerki para kazanmasaydinda yanimizda olsaydin keske
(498 puan) tarafından
Yanında olursa da keşke babam çok çalışsaydı zengin olsaydık derler ;)
(12,845 puan) tarafından
Ay demez ya o kadar ariyoki buyuk olan. Benim babam ne zaman isten gelecek diyo surekli birinin babasini gorunce
-Reklam-
0 oy
(13,336 puan) tarafından
1 yaşında. şu an için bakarsak olabilecek em temiz şeylerle beslemeye çalışıyorum, temeli sağlam olsun. manevi olarak dersen de bol bol sarılıyorum. kucağımda uyutuyorum. alışsın kucağa umrumda değil, inmiyor zaten:) sevgiye doysun
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Baba seçimini çok doğru yapmam 
0 oy
(2,277 puan) tarafından
En iyi yaptığım şey babaları heralde. Böyle bi baba olacağını hiç tahmin etmezdim
(498 puan) tarafından
Nasıl biri iyiden kasıt
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Babaları ilk önce sonrada köyde oturmamız 
0 oy
tarafından
Güzel sorun 
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Ne kadar gıcık bi.kocam olsa da çok iyi bir baba :) en doğru kararım o çocuklarım için
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Kordon kanı ve dokusu saklatmam
(3,452 puan) tarafından
Şirketleri ben de ilk defa duyuyorum canım. Yurt dışındayım burada teklif ediyorlar alabilmen için ama ben de pek hakim değilim
(1,294 puan) tarafından
Ben hamilelik dönemimde çok araştırdım bana da kimse bahsetmedi onu yapamadıysan bile çocuğunun ilk dişini de saklayabilirsin hücre olarak ama onu nasıl yapılıcanı bilmiyorum
(498 puan) tarafından
İlk dişimi! Ay vaşla hiçbişey bilmiyorum kaldım öyle cahil araştıracam bunu ya
(1,294 puan) tarafından
Bak yaşam bankasını arayıp bilgi ve ücret alabilirsin
(498 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(984 puan) tarafından
Önce babasını doğru seçmem ( çok şükür bin şükür :)) sonra babasıyla çocuğumuzu bakıcısız, kendimiz büyütmek istediğimize karar verip işten istifa etmem :)
0 oy
(13,363 puan) tarafından
Huzurlu bir ortamda büyüyor. Kavgasız gürültüsüz. Emekliliğini yaptık. Elimizden gelen bu
(498 puan) tarafından
Besi hangisinden yaptınız
(13,363 puan) tarafından
İş bankası anadolu hayat emeklilik kızlar. Sanırım en son 1600 kesiliyordu. Dolar bazlı yatıyor. 18 inde çekebilir, bunu teminat gösterip burs alabilir kurumlardan devam ettirip bes üzerinden ikinci bir emeklilik yapabilir ilerleyen dönem için. Devlet desteği de ekleniyor her ay üzerine. Hesap takibini eşim yapıyor
(153 puan) tarafından
Altınla oluyor mu acaba dolar bazında mi sadece
(498 puan) tarafından
Türkiye sigorta besi benim aslında bilseydim iş bankanınki yapardım.
(13,363 puan) tarafından
Altını bilmiyorum canım sorulabilir ama.
0 oy
tarafından
Babasını seçmek 
0 oy
(2,930 puan) tarafından

Babaları, temiz düzenli bir ortamda buyutmelerim hergün yarım saat de olsa dışarı ya çıkartıp oynatmak tıpkı kendi çocukluğum gibi ❤:)

0 oy
(7,816 puan) tarafından
Çocuğumuza yaptığımız en iyi şey doğduğundan beri borsadan hisse aliyoruz. Büyüğünde zengin olmuş olacak inşallah 
(996 puan) tarafından
Hangi hisse cnm
(7,816 puan) tarafından
Valla akla yatan ne bulursak alıyoruz canım
0 oy
(393 puan) tarafından
4 yaşında olmasına rağmen adab ı muaseret ve kendini iyi ifade edebilme düzgün cümle kurabilme. Budur
0 oy
(13,762 puan) tarafından
Bize bisey olursa kendine yetebilecek yeni hayat kurabilecek kadar mal varlığı yapmamız 
(13,762 puan) tarafından
Allah kimseye muhtaç etmesin canım böbürlenmek değil malına güvenme bir kıvılcım yeter demişler başını sokbilecek bi evi varsa insanın bu devirde en zengin odur
(996 puan) tarafından
Haklısın cnm en önemlisi sağlık. Mal mülk hepsi boş o olmayinca
(13,762 puan) tarafından
Allah razi olsun kaynanamdan k.pederimden esimin calistigini yememisler aksine destek cikmislar gecen seneye kadar kaynanam bakiyordu ineklere esim calisiyordu kaynanam vefat edince biz ineklerin basina geldik allah verirse daha da yapmayi planliyoruz
(13,762 puan) tarafından
Evet canım bak kaynanam kanserden vefat etti onca para neye yaradı hiç bi tedaviye ilaca cevap vermedi rabbim hepimizi yolunda layıkıyla yaşamayı nasip etsin kimseyi kimseye muhtaç etmeden sağlığımız elimizden gitmeden yaşayıp ölmeyi nasip etsin
(996 puan) tarafından
Ins cnm
0 oy
(647 puan) tarafından
Onca karışana rağmen sınırları olacak şekilde onu yetistirmem
0 oy
(587 puan) tarafından
1. Doğru baba seçmem 2. Ona 100 günlükken gidip  bankadan yatirim hesabı açmam oldu diyebilirim. Ona gelen paraları bazen de kendim öyle içimden gelip harçlık olarak yolluyorum bazen hisse bazen gram altın vs aliyorum. İlerde güzel günlerde kullanır inşallah 
(153 puan) tarafından
Yatırım hesabı hakkında detaylı bilgi verebilir misin canım hiç bilmiyorum bu konuyu
(498 puan) tarafından
Bakcam bunu
(587 puan) tarafından
Eşim ile birlikte birkaç banka gezdik sadece vakıf bankası ikimizin de imzası olarak bebeğimin adına yatirim hesabı açtı. Uygulama uzerinden giriyorum tamamen benim kontrolumde. Hisse senetleri den istediğimi alıyorum aynı şekilde altın dolar ve Euro hesabını da kendim açtım para oldukca onlardan da eklemeler yapıyorum. Hisse senedi ile alakalı bilgi vermek doğru değil ben instgramda sevdiğim birkaç hesap var onları takip ediyorum bazen onların aldiklarini bazen de kendim beğendiğim şirketlerin hisselerinden param yettiği kadar alıyorum. Hisseyi satmak isterseniz de satıştan 2 iş günü sonrasında hesaba geçiyor
(153 puan) tarafından
Takip ettiginiz hesapların adı ne acaba
(498 puan) tarafından
Vakıf bank dövize dolar euro hesabı için kesinti yapıyor mu normal vadesiz banka hesabı gibi mi
0 oy
(438 puan) tarafından
Onun için yaptığım en iyi şey kendimi geliştirmek oldu bence, neredeyse her konuda ne yapmam gerektiğini nasıl davranmam gerektigini biliyorum, çünkü 10 civarı kitap okudum, nerede ne yapılmasını biliyorum ona göre büyütmeye çalışıyorum, en büyük eksiğim de cevredekilere müdahale edemiyorum, yedirmek istemediğim şeyler verdiklerinde daha net tepki koyabilirdim ama yapamayıp pes ettim artık 
(498 puan) tarafından
Aynen gerektiğinde de uzmanların dediğini de bilemez.
Hangi kitapları okudun. Yorfun üzgün öfkelendiğinde (başka şeylere)Sinirlendiğinde  çocuk çok üstelerse seni kendini nasıl kontrol edebiliyprsun
(438 puan) tarafından
Adem Güneş çoğunlukla, yabancı bir yazardı ismini hatırlamıyorum kitap ismi koşulsuz ebeveynlik, adem Güneş ileri yaşlarda tekrar okuyacağım bir yazar
(438 puan) tarafından
Belki benim kızım sakindir o yüzden böyle tablolarla pek karşılaşmam ama ona büyük bir insanmış gibi her şeyi sorarım, her şeyi açıklarım. 2 yaş civarında kendine zarar verecek şeyler hariç her şeyi yapmasına müsaade ederim, kendine zarar verecek şeylerde de alternatif bulurum
(498 puan) tarafından
Adem güneşi nen de okuyayım ya ama youtube da videosu bebeğime ve Dr muzun dediklerine uymuyordu. Paylqşımlar Tabi genel olarak tüm bebekleri ele alıyor onun için.
Gerçekten sakin bebeğin maşallah. Dediklerini bende yapıyorum ama 2 yaş sendromu şiddetli geçiyor bizde. Çişin var mı yok tuvalete gidelim mi hayır bıcı bıcı hayır dışarı çıkacaz çıkmak istediği halde hayır dışarı gidecek ayakkabı giyelim hayır dışardan eve gidiyoruz hayır su iç hayır ve çok inatlaştı.bazen iyi tamam diyoruz sonra yine krizler. 15. Ayına geri döndü 2 gün önce evin herrr yerini kurcaladı döktü çıkardı. O mutlu olsun ama bizde insanız zor zamanlarımız oluyor Gerçekten çok zorda kaldığım zamanlar oluyor. O anki ruh hali işte. Ama tek faydası işi gücü kenara bırakıp onunla oynayınca vaktin çoğunu ona ayırınca çok uysal  dingin oluyor. Biz de bu işe yaradı. Ama uzun zaman çok işe yönelince sebepsiz hırçınlaşır zıtlaşır vs.
(438 puan) tarafından
Benim kızımın istediği şeyi yapmayınca, ya da kendisi yapamayınca çok zor oluyor, olamayacak şeyler olduğunda dikkatini dağıtıp unutturmaya çalışıyorum. Beklediği ilgiyi görünce ve ihtiyaçlari karşılanınca uysal ve keyifli oluyor aynen
0 oy
(18,330 puan) tarafından
Çok ilgili bir baba seçtim. Onu olabildiğince sevgi ile ve özgüvenli büyütmeye gayret ettim. Geleceği içinde iyi kötü yatırım yaptım inşallah iyi bir insan olup iyi bir eğitim almasını sağlamak istiyoruz
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Maddi olarak bes yaptirmam manevi olarak en buyugu iyi gunde gulecegi kotu gunde omzunda agliyacagi dustugunde kaldiracagi her zmaan arkasinda duracagi bir baba sectim. İkinci manevi yaptığım sey yuzune lazer yaptirmak oldu 
(498 puan) tarafından
Yüzüne niye lazer yaptırdın canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 366 göst.
+1 oy
67 cevap 1,312 göst.
+1 oy
38 cevap 1,258 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mavirane (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 475 göst.