+1 oy
1,073 göst.
Diğer kategorisinde (936 puan) tarafından
19 aylık kızımı götürüyor milletin keyfi için seveceklermiş bir de izin vermiyorum diye bana bağırıyor hazırla çocuğu falan diye. Müdür falan sevecekmiş. Arabamız zaten eski oto koltuğu desen yok yarım saatlik yol en az 15-20 dk lık yol gidecek. Öne oturtur tuta tuta götürür ne Zorumuz varsa. Eşler de gelebilir demişler ama ben istemiyorum hiç kimseyi tanımıyorum hazır değilim gitmicem ama kızımzı götürüyor . Siz olsanız naparsınız ben mi abartıyorum. O evden gidince alıp başımı gidesim var 

29 Cevaplar

0 oy
(1,125 puan) tarafından
Kızını bir saniye bile gözünün önünde ayırma derim. Hazır olmasan bile kızın için hazır olup gitmen en iyisi. 
(936 puan) tarafından
Artık gittiler canım suyunu bile almayı unutmuş.
-Reklam-
0 oy
(771 puan) tarafından
Yani ne olcak ki oda babası götürüp baksın ama sizin yerinizde olsam bende giderdim hem çocuğum için hem kendim için belki çok iyi anlascaginiz kişiler olur çocukta değişik ortama girer ne güzel keşke böyle teklif bana da gelse :) 
0 oy
(4,271 puan) tarafından
Evet abartiyosun bence. Zaten eslerde gidiyomus ne diye gitmiyosun ki? Hem kendin uyum saglamayip gitmek istemiyosun hemde cocugunu goturecek diye kiziyosun. Oto koltugu olmamasi bi bahane gibi gelmedi. Ben olsam gider herkesle tanisirdim hem esim memnun olurdu hemde yeni cevre edinmis olurdum.
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Sen niye gitmiyorsun ki anlamadım ufacık çocuğu tek başına göndereceğini ayrıca eşinle birlikte katılacağın bir ortama hazır olmamak nedir anlam veremedim yani 19 aylık bebeğimi tek başına göndereceğime ne olursa olsun başında giderdim tanışmıyorsan ne olacak tanışırsın konuşursun elbet muhabbet edecek bir şeyler bulursunuz
0 oy
(281 puan) tarafından
Senin de gitmen gerekiyor ya da çocuğu göndermemelisin. 19 aylık küçük, eşin sürekli başında durup ilgilenebilecek mi? lafa dalar çocuk mangala dokunur, bir tarafa gider vs. Benim kızım 2.5 yaşında. babasına güvenmediğim için babasıyla park dışında kalabalık ortama, başkalarının yanına göndermem ha evde bensiz baş başa kaldılar ben hastanede yattığımda bu sorun olmaz. Ama kalabalik ortama gönderemem lafa dalar cocuga bakmaz bir de kim oldukları belli değil çocuğumu nasıl sevecekler? En iyisi sen de git hem kimlerdir bi tanış derim
(936 puan) tarafından
Ya işte bende bunun için kızımın gitmesini istemedim kendin gidiyorsan git dedim yani anlamıyor beni. Kendisi geçen arkadaşımla eşiyle tanışmak istemedi ben sorun etmedim. Şuan hazır hissetmedim kendi de yeni işyeri zaten hani telefonda falan da hiç muhabbet vs geçmedi aramızda  kendisi de yeni yeni tanıyor insanları gitmek istemedim. Götürdü bir de.
(281 puan) tarafından
Ay bir de akşam vakti mi gitti, bu çocuğun uyku saati yok mu? Kizma ama senin yaptığın çok yanlış, bu kadar inat edecek ne var, gitsen nolacak çocuğunu tanımadığın insanların arasına göndermek daha mı iyi? Bir de emniyetsiz şekilde arabayla gidiyor gece vakti pes!
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Bence abartmıyorsun millet cocuğu sevecek diye gidermi hiç mi hayatlarında bebek görmemişler anlamadım eşin deseki sana canım hep birlikte piknik yapalım sende yeni insanlar tanı cocukta oynar iyi olur falan dese daha uygun bence 
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Canim adam gel demis sen gitmiyorsun cocuk tek senin degil ki adam goturmek istiyor ya beraber gideceksin ya da evde tek oturup iki saat sinirlenmenle kalcaksn baba kiz vakit gecirirler en azindan
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Kesinlikle giderdim bende tek başıma göndermezdim 
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Otobüste koltuksuz önde yola çıkarabilmesi için cesetimi çiğnemesi lazım heralde :D
(281 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aynen benim de. oto koltuğu olduğu halde göndermiyorum onu bile düzgün takmıyor eşim, dalgın beceriksiz benimki. birinde taksa birinde düzgün takmaz korkuyorum. Arabaya monte etmeyi bile ben yaptım.
(5,464 puan) tarafından
Araba kötü diye otokoltuğu almamak da ayrı bi cahillik. Emniyet kemeri de mi yok arkadaş. Canla kumar oynuyorlar resmen

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 622 göst.
0 oy
8 cevap 350 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mavissss93 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 668 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu

408,514 soru

12,274,579 cevap

37,700 kullanıcı

Kategoriler

...