0 oy
665 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Yaklaşık 2 haftadır düzenli ( sayılır ,) eliptik ve diyet aralıklı oruç yapıyorum ve 60 dan şuan 54.20 indim eski pantolonumu denedim oldu sevinçten size yazayım dedim . ❤️:angel:

18 Cevaplar

0 oy
(2,742 puan) tarafından

Maşallah bol eksiler <3

tarafından
Teşekkür ederim canım benim ❤️
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Neler yaptığınızı neler yediğinizi anlatır mısınız bende 1 haftadir ekmeği kestim ama veremiyorum :(  spor yapıyor musunuz
(14 puan) tarafından
Bu arada tebrik ederim
tarafından
Çok kendini kasma zaten gidiyor bunaltma yani :)
tarafından
Hangi saatlerde yemek yedın acaba sabah 12 akşam 5 bucuk mu
tarafından
Evet sabah 12 ila 1 arası akşam da 5 5 buçuk arası
tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(6,895 puan) tarafından
Maşallah daha da eksilerin olsun inşallah 
tarafından
Teşekkür ederim canım isteyen herkes bu mutluluğu yaşasın
(6,895 puan) tarafından
Amiiiin darısı bana :D
tarafından
Amin amin ;) istersen olur ben onu anladım . Hiç kilolu biri olmadım doğum kilolarından kurtulmak istedim o da oluyor gibi ya hadi bakalım ;)
(6,895 puan) tarafından
Benimde doğumdan sonra biraz oldu biraz da hap kullanırken oldu kaldı yapıştı sanki :)
0 oy
(22,096 puan) tarafından
Gözün aydın canım ♥️♥️
tarafından
Teşekkür ederim durucum ❤️
0 oy
(294 puan) tarafından
Valla bndd diyetteyim 2 haftdr aynı kilodayım
tarafından
Bak ben araliki oruç yapıyorum 20 saat aç olduğum oluyo dün meselaa açlıktan eşimle kavga etme derecesine geldim ama inadına yemedim bugünku mutlulgu akşamki yemeğe değişmedim . Sen spor yapiyor musun
(294 puan) tarafından
2 tane bebeyle nasılsın yapim :( sen neler yapıyorsun spor
tarafından
Ben egzersiz yapmaktan nefret ediyorum ama eliptik almıştım ilk evlendiğimde sabahları 30 dakika akşam bir saat yapmaya özen gösteriyorum ama sabahları daha yeni yapmaya başladım 3 gün falandır sabah 30 dakika yapıyorum
0 oy
(10,303 puan) tarafından
Ayyy maşallah maşallah bende baslicam eliptik yapmaya havalar sıcak diye bırakmıştım 
tarafından
Bende tam tersine sıcak diye dhaa iyi yapıyorum soğukta o teri hiç sevmiyorum kışın nasıl olucam bilmiyorum.
0 oy
tarafından
Bol eksilerde darısı başıma şu kolayı birakabilsem bende baslayacam diyete yaa 
tarafından
Teşekkür ederim canım. Kola evet engel malesef .
0 oy
(5,748 puan) tarafından

Ohhh maşallah su azim doğumdan sonra banada gelir inşallah :D

tarafından
Oğlum 2.5 yasinda anca geldi bana da azim sjsjjdsj
(5,748 puan) tarafından
Valla bende hamilelikte kilo almayıp doğum sonrası alıyorum ve geride veremiyorum. Bazen üzülüyorum eski hallerimi özlüyorum. Olmadı diyetisyene gidecem Allah izin verirse doğumdan sonra.
tarafından
Verirsin kuxum ya üzülme iste yeterki
0 oy
(5,464 puan) tarafından
2 haftada 6 kilo çooook yüksek bir sayı
tarafından
2 haftadır sıkı diyet yapıyorum önce si tabiki var ama neticeyi iki gündür aldım
(5,464 puan) tarafından
Valla kuzum sen bilirsin tabi ama bu kadar hızlı verdiğin kiloyu hem tekrar geri alırsın hem de karaciğeri ne zarar verebilirsin. Dikkat et yani. Bir de sıkı diyet dediğin kendini aç bırakmaksa daha çok kaslarını eritirsin bu da bazal metabolizma hızını düşürür
tarafından
Ama ben olması gerekeni yapiyroum vücudumu aç bırakarak temizlenmesi dinlenmesini sağlıyorum diğer taraftan 4 saat boyunca istediğimi yiyorum abur cubur ve Hamur işlerinden uzak tutmaya çalışıyorum kendimi olması gereken bu değilmi başka nasıl kilo vericez ki
(5,464 puan) tarafından
Yemek yemeyerek vücut temizlenmez canım :)) hatta aksine kendini kıtlıkta sanacağı için yağ depolamaya başlar. Sağlıklı ve dengeli beslenerek porsiyon küçülteceksiniz uzun vadede hem sağlıklı hem kalıcı kilo verebilirsin
tarafından
Anladım da aralıklı oruç yapıyorum ben onla bakıyorum vücudum da neler oluyor neler bitiyor diye ;) bide kafama göre yapmıyorum tabiki doktor dinleyerek uyguluyorum . Bu da kalicii kaçamak yapınca bile hemen almıyorsun kiloyu.
0 oy
(256 puan) tarafından
Çok çok tebrik ediyorum bende 1 haftada 4 kilo verdim ben ocaktan beri diyet yapıyorum gerçi ama biraz salmistim şimdi tekrar başladım))
tarafından
Ay ne güzel maşallah bende sorsan hep diyetteydim ;) şuan kilo veriyorum ve çok güzel bir duygu çiğ köfte ile kendimi odullendircem bugün hshdjdjdjs
(256 puan) tarafından
En güzeli valla benim içinde yee kız :))
tarafından
Yerim hemde nasıl shhsbsb
(256 puan) tarafından
Afiyet olsun canim
0 oy
tarafından
Tebrikler canım darısı bize artık:)
tarafından
Teşekkür ederim canım amin inşallah
0 oy
(388 puan) tarafından
Maşallah nasıl yaptınız Aralikli oruç saatleriniz nasıl yaptınız ben de verdim ama diyet yapmadim gene alidim 
(388 puan) tarafından
Yürüyüş yaptınız mı hic
tarafından
Spor olarak eliptik yaptım yürüyüş olarak da iki gece eşimle akşam yürüdük sadece
tarafından
24 temmuz diye isaretlemisim ama bunun 2 haftası daha vardır sadece çok düzenli yapmamistim
(388 puan) tarafından
Cok iyi inşallah bende veririm
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Bende 2 haftadır su dahi içemiyorum en son bende 60 tim inşaAllah şuan bende  54 olmuşumdur. Bakmadım daha ne kdr olduğumu 
tarafından
Nasıl yani neden su içemiyorssn
(9,922 puan) tarafından
Güya hamileyim kusma bulantı tansiyon düşüklüğü mahfoldum üstüne boş gebelik yaşıyorum çarşamba gününe kadar bekleyip kürtaj olacam
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım
0 oy
(647 puan) tarafından
Ben de 65 kiloyum ,5-6 kilo vermek istiyorum. Kilonuz fazla değilken bu kadar kısa sürede böyle vermeniz umutlandirdi
tarafından
Kilom boyuma gore fazla benim asıl kilom 48 ;) ona inme niyetindeyim ama suanlik 50
(647 puan) tarafından
Anladım benim boyum 1.70 o yüzden ben de 60 civarı olmak istiyorum
tarafından
Boy yok bende de :) o yüzden 60 en kilolu halim
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Peki kilo almak için ne yapmalıyım canım,tebrik ederim seni bu arada 49 kiloyum kilo almak istiyorum 
tarafından
Onu bilmiyorum;) ama aburcubur baya kilo aldırıyor mantı makarna ye mesela ama sağlıkli kilo almaya çalışırsan daha iyi olur.
(1,669 puan) tarafından
Şöyle bir şey var ben abur cubur çerez çikolata sevmiyorum yemiyorum:)
tarafından
O yüzden zayıfsin benim zaafım var malesef çikolata dondurma vs .
0 oy
(812 puan) tarafından
Aşko ben spor ogretmeniyim   6 kilo gitmiş güle güle ama hızla verilen kilo hem sağlığa zarar hem geri alınması kolay . Doğumdan sonra 12 kiloyu 6 ayda verdim . Oda emzirdigim halde yemek zorunda kaliyordum .. dikkat et  vitaminli yiyecekleri kesme . Hayırlı olsun 
tarafından
Yok ben bunun bilincindeyim 2 haftadır sıkı yapıyorum bir ay diyebiliriz . Sürdürülebilir olması için esnek yapıyorum ödül bile veriyorum kendime bunun farkındayım ;) eliptik ve aralıklı orucu hayatımın bir parçası yapmak zorundayım yoksa hemen aliirim çok almaya müsait bir yapım var .
(812 puan) tarafından
Herşeyin başı ekmek ve cips çikolata paketli gıda vs. Spor yapmaya devam edin ...
tarafından
Kesinlikle ;) eliptik favorim hdjdjdjd başka şansım da yok zateb
(812 puan) tarafından
Leslie zenci adamı da dene
tarafından
Hareket etmeyi sevmeyen ben ;)
0 oy
(7,465 puan) tarafından

Darısı bizim başımıza.  İhmal etme geri alırsın :)

tarafından
Aynen malesef keşke versek bidaha almasak ;)
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra darısı benim basıma :)) 
tarafından
Verirsin ya şuan tadını çıkar kilo dediğin nedir ki :)
tarafından
Heeeeccccc nedir ki :)))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 416 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy