Son zamanlarda çok yıpratmaya başladı artik beni bana çok kaynıyor uykusunu teke düşürdü birden uykusunu asla es geçmeyen cocuk uykusunu alamadığı icin de huysuzlasiyor emdiği zaman uykuya pıt diye giden cocuk gitti kuduruk doyumsuz bi cocuk geldi büyüyordu diştendi ondandi bundandi derken koca 2 yil gecti sanırım 2 yas sendromu falan yasiyoruz ama artık benim kafam kaldırmıyor çok yoruluyorum erkek çocuğu aratmıyor günden güne daha da inat daha da ağlak olmaya başladı bugün kaçıncı cinnetimdeyim hatırlamıyorum bile
Bir 4 yas birde 18 ayla 2 yas sendromu. Kendime basarilar diliyorum. Basarili oldugumu soyluyolar bu konuda
1 yaşından beri öyle olan elif senayı konuya dahil etmek istemezdim ama evet her günümüz dur yapma etme la gızıımmm kudurdun mu az otur in başımdan rahat dur çığırma yemek ye demeyle geçiyor. ha Bi de gündüz uykusunu teke düşürelim bayağı bir oldu. Şu bir aydır da o teki gidiyor sanırım. Uyumuyor akşam 6 gibi olduğu yerde gidiyor o da bana uymuyor çünkü 2 saat sonra uyanıp gece 2 ye kadar oturuyor. Ben dayanamıyorum zar zor ayağımda sallıyorum uyusun diye. Uyuyor ama çok öok nadir. Peşinde de oğlan geliyor. İnşallah evde beni delirmiş vaziyette bulmazlar
1,490,134 soru
24,353,763 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın