0 oy
730 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,057 puan) tarafından
Merhabalar kızlar şuan eylül 27 2 yaşına girecek bir oğlum var çok hareketli zorlanıyorum bazen ama 2. Çocuğu bende eşimde istiyor aralarında yaş farkı çok olmasında diyoruz. 2 ve üzeri çocuğu olup konu hakkında bilgisini paylaşmak isteyen olur mu acaba? Eşimle istiyoruz yalnız oğlumuz çok hareketli ve maddi olarak ülkenin gidişi iyi değil bu korkutuyor. Ve şuan hamile kalsam zaten Allah nasip ederse doğana kadar 3e yaklaşmış olacak mantıklı bir yaş farkı mı? Teşekkürler şimdiden :) 

24 Cevaplar

0 oy
(252 puan) tarafından
Benim oglumda cok hareketliydi ana sinifia baslayana kadar kardes istemedik herseyiyle ilgilendim bol bol vakit gecirdik evde gereken terbiyesini egitimini verdim elimden geldigi kadar tiyatroya goturdum cocuk etkinliklerine katildik doya doya buyüttüm ana sinifina basladi hamile kaldim yeri geldi bana yardimi dokundu lohusaydim kimsen yoktu yavrum susamissindir anne diyip suyumu getirirdi kardesinin bezini getirirdi efer yat uste yapmis olsaydim sanki oglumun hakkina girecektim bende cok yipranacaktim. 
(2,057 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel umarım benimde öyle olur
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Canım bu tamamen anne babanın psikolojisini aile dinamiğine eşinin yardımcı olup olmadığına ilk çocuğunun karakterine bağlı bişey bence. Benim de 2.5 yaşında oğlum var şuan hamileyim 1.5 ay sonra doğum olucak inşallah bende araları çok olmasın ilerde arkadaş gibi olsunlar birlikte büyüyüp vakit geçirsinler istedim. Oğlum mesela zor bir çocuk değil hareketli ama erkek sonuçta normal iletişimi iyi derdini anlatır tuvalet sorunumuz yok yemek sıkıntımiz yok annem kayınvalidem yakın o yüzden istedik. İlla ki ilk başta kıskançlık olur eskisi gibi tamamen oğlumla ilgilenemem ama zamanla düzenimizi kurarım diye düşünüyorum. 

Bazıları üst üste yapıp çok güzel bakarken bazıları arada 10 yaş olsa bile zorlanıyor dediğim gibi aile yapınıza size bağlı 
(2,057 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum biz çok şükür mutlu bir aileyiz. Eşimle sorunlarımız evli bir çifte göre yok diyebilirim çocuğumuzada her ikimizde sıkı sıkı bağlıyız babadı eve gelince banyosunu yaptırır oyun oynar altını çok değişmez durmuyor çünkü yemek yedirmez yemek seçiyor maalesef :( onun haricinde bazen varlığı yokluğu bir bazen sık değil bu son zamanlarda ama beni çileden çıkartıyor ağlatıyır ve iyi anlamda düzene girmesi çok kısa sürdü çok konuşmazdı anlardı ama kelimesi yoktu çok aniden açılfı derdini anlattıkça huysuzluğu gitti sütüm kesildi 4. Ayda ozamandan beri mama yiyordu 1 ay olacsk kendi kendine bıraktı nadiren yiyor şimdiye kadar ne yaptırysam bırakmamıştı mamayı bırakınca gece uykusu çok şükür daha iyi oldu hani doğana kadar daha düzene girer bazı şeyler diye düşünüyorum ve şuan istesem hemen hamile kalıp kalmayacağım ds belli değil gözüm korkuyor ama istiyoruz da
0 oy
(4,754 puan) tarafından
Bende 5 yas. Benim buyuk oglum 5 yasindayken kucugu dogdu. O anaokuluna gitti vs derken rahat buyuttum ki zaten kendi kendine isini goruyodu buyugu. Daha kucuk dusunmedim hic.
(2,057 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin demekki benim için ne hayırlıysa o olur inşallah
0 oy
(102 puan) tarafından
Benimkide Eylül 27 sinde 2 yaş ☺️ ben şuan 1 aylık hamileyim yani 2 bcuk yaş felan olacak ben im
(2,057 puan) tarafından
Hadi bende deneyeyim birlikte  büyüsünler birlikte çıldıralım:D

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 245 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Perihan 42 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 328 göst.
0 oy
23 cevap 501 göst.
0 oy
18 cevap 308 göst.