0 oy
644 göst.
Diğer kategorisinde (4,708 puan) tarafından

Zor zamanında kimin ne olduğunu anlıyorsun arkadaş sandığım kimse yokmuş meğerse ben her düşene koştum çalıştığım halde boş vaktim de aradım evlerine gittim ama ben 10 gün önce açık miyom ameliyatı oldum riskli durumum vardı hiç bı arkadaşım yokmuş çoğu geçmiş olsuna bile gelmedi. Ben doğum yapana 40 gün gittiğim bilirim yemeğini evinin işini yaptım bilirim ama karşı komşudan başka kimse demedi bı ise ihtiyacın var mı yemek vs yapilcak mı diye yalnız mısın diye şükür yalnız değilim annem kayınvalidem var ama dost sandığım kimse yokmuş çoğu aramaya tenezzül etmedi yazıklar olsun yalnız mısım meğer kimsem dostum yokmuş. Bugün annem evine kadar gitti komşum koştu geldi ev alma komşu al diyorlar bide görümcem kötülüyor onu tanıyormus daha önceden de iyi insan değilmis sen tenezzül edip geldin mi 1 kere geldi yarım saat geçmiş olsun dedi ben zamanında hamileyken karnım burnumda tüp bebek tedavisi gördü de koştum ev işini gördüm yazık bana 

Ama zor günler dostu düşmanı görmek için iyi bi fırsat görmüş olduk..:(

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun kimseye ihtiyaç duyma gel bana anlat ❤️
(4,708 puan) tarafından
Sağol canım ♥️ böyle günler iyi oluyor ya kaynanam geldi sözde ama oda iş görmeye değil uyumaya gelmiş dün onu da gönderdim her şeye burnunu sokuyor diye strese soktu beni
tarafından
Sıkma canını daha yeni ameliyat olmuşsun topalrasin merak etme canım
(4,708 puan) tarafından
Sağol canım . İster istemez insan yediremiyor kendine
-Reklam-
0 oy
(2,933 puan) tarafından
Dost sandıkların dost değilmiş demekki canım sende onlarla muhatap olmazsın artık olur biter iyiyken herkes yanında önemli olan kötü gününde yanında kimin olduklarıdır
(4,708 puan) tarafından
Ben işte vicdansız değilim. Düşene tekme vuramam
(2,933 puan) tarafından
Maalesef artık öyle bir dünya yok sana kim nasıl geliyorsa sende öyle gitmelisin
(4,708 puan) tarafından
İnşaallah bende öyle kötü olabilirim de minnoş kalbim üzülmez
0 oy
(796 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun. 

Valla bacı zor günde bırak arkadaşı ben akrabalarımın ailemin bile olmadığını gördüm. O yüzden artık koymuyor her şeyin üstesinden gelmeye çalışıyorum ama insan yıpranıyor destek istiyor. Eş desteği diyorlar ama adamlar akşama kadar çalışıp yoruluyor akşam eve gelip bana ne kadar ne yardımı olacak ki ona da yazık günah. O da başkasına çalışmıyor bize çalışıyor. Ben de aynı şekilde ne olursa olsun yardım ettim yeri geldi evimi bile açtım. Ama yaptıkları iyilikleri sonradan yüzüme vurdular ya da yaparken söylenip durdular. Yazık gerçekten. Ama umursamamayı öğrendim. Sana da tavsiye ederim. Baktım umursadığımda yine benden çıkıyor kendime zarar veriyorum. Saldım gitti... 
(4,708 puan) tarafından
İşte ben çok takan biriyim zoruma gidiyor :( kaynanamı da gönderdim yarın çok canımı sıktı oda köstek oldu
0 oy
(4,708 puan) tarafından

Dertleşelim kızlar :'(

0 oy
(9,083 puan) tarafından
Boşver sezaryanda 2 kere kalbim durmuş eşimin akrabları kimse aramadı bı aradasim iyi çıktı yazdı geçmiş olsun diye gelmesini beklemiyom şuan olduğum sehirde diğil 
(4,708 puan) tarafından
Benim de adamın tarafından doğru düzgün kimse gelmedi sevmesler zaten beni iyice anlamış olduk böylelikle. Gecmis olsun canım
(9,083 puan) tarafından
öyle canım kimin ne  olduğu cıkıyo ortaya
0 oy
tarafından
Canım benim senin adına çok üzüldüm ama herkesin başına böyle şeyler gelebilir insan oğlu çiğ süt emmiştir o yüzden kimseye güvenme bundan sonra yanında olmayanlarin yüzune bile bakma 
(4,708 puan) tarafından
Kesinlikle canım her hıyarm var diyene tuzluk alıp koştuk da noldu
0 oy
(74 puan) tarafından
Benim annem kaynanamda yok varda yoklar yani doğum yaptım 10 dk yürüme mesafesinde 1 ay sonra geldi kaynana zaten sevmez beni arkadaslarimda evlenince hep Bi yere dağıldık oyle yalnizimki duvarla falan konuşasım geliyor bazen abartiyomuyim dedim ama yok baya kimsem yok 
(4,708 puan) tarafından
Annem sağolsun hep yanımda kaynana da olsa nolcak ancak köstek olmaya her şeye karışmaya dün gönderdm
0 oy
(3,364 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Bende 10 günlük evladımı kaybetmiştim eşimin teyzeleri halaları bir tanesi gelmedi aynı şehirde yarım saatlik yere. 1 2 kere görüştüğüm arkadaşım geldi Allah bin kere razı olsun. kaç çeşit yemek yapıp getirdi.  Ben lohusayım yabancı şehirdeyiz o kadar iyi gelmişti ki.. Kaldığım sürece hergün geldi. Evladımı kaybettim birlikte ağladık. Gerçekten hakkını ödeyemem onun. Keşke yakın olsa her zaman görüşürdük.. 
(3,364 puan) tarafından
Boşver senin için iyi olsun. Herkesin bir günü gelir. Allah ta mükafatını başka yerden verir.
(4,708 puan) tarafından
İnşaallah canım böyle günler insanların gerçek yüzünü görmek için var zaten
0 oy
(311 puan) tarafından
Gecmis olsun sen yine dostan gormusun ben kardeşten gördüm 
(4,708 puan) tarafından
Kıyamam ya o daha zor ne yaptı
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım o yüzden hep ettiğim dua kimseyi kimseye muhtaç etmesin doğumunda onu yasadim kimsemin olmadığını biliyorum o yüzden benimde artık kimsenin yanında olma isteğim gelmiyor kimseyi ne bana muhtaç etsin nede beni kimseye muhtaç etmesin hep bunu derim 
(4,708 puan) tarafından
Aynen canım ama düşmez kalkmaz bir Allah elbet birileri de bana muhtaç olcak
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Vallahi canım aynen dediğin gibi ben de doğum yaptım kimse yanıma gelmedi 6 tane Görümcem var kaynana var Hiçbiri gelmedi demedi Nasılsın İyisin Ben de ona gittim benim 3 tane çocuğum eltime verdim Kimse gelip de bakmadı bir gece bakmadı ya doğuma giderken kaynanam bir gece dahi bile bakmadı İnan ki yani düşün Ben Tövbeler Olsun ben seni çocuklarına bakmam Gelmem Dedi Neyse ondan sonra Kimse bakmadı Allah'tan sabacağım vardı Bacımın bana baktı en sonunda benim komşum Yani ben komşuma koşmam bir şey yapmam etmem Yani komşum bir tencerede dolusu çorba yapıp getirdi Diğer komşu bana tatlı yapıp getirdi İnan ki Yani o kadar da aralarımız iyi değil yani gidip gelmeyiz ama ben canım yaptığım nasıl koştular Allah razı olsun yani
(4,708 puan) tarafından
İnsan böyle günde anlıyor canım sağolsun günlerdir koşuyor annemin eline ayagina dolanmasın diye misafir gelince kızımı alıyor kızının yanına
0 oy
(14,929 puan) tarafından
valla bende ayniyim dogum yaptim biliyon zaten 3 gundur tekim evde iki xocukla ha esim var ama insan dostlarini akrabalarini da gormek istiyor yaninda bende diyorjm nerde hata yaptik iyi oldu ama bundan sonra herkese farkli oluruz 
(4,708 puan) tarafından
Aynen bende öyle diyorum ama olamıyorum kahretsin su merhametli yüreğim
(14,929 puan) tarafından
ben gaddarim sanirim kim ne yaptiysa o sekil gidebiliyorum cok sukur sende oyle yap iki gun sen uzulecegine birak onlar uzulsun
(4,708 puan) tarafından
Bazen yapıyorum da bazen yeniliyorum merhametime . Sen nasılsın bebiş nasıl özelden yazayım dedim yazamadım
(14,929 puan) tarafından
niye canim yazsaydin keske
vallaa daha iyi olduk  adaptasyon surecindeyiz henuz ay Allahim uyumuyor :))
(4,708 puan) tarafından
Kız bende ameliyat oldum ya o ara bişey oluyor girdim profiline ilk gün hadi dedim yazmim yeni daha sonra da unuttum
(4,708 puan) tarafından
Nasıl iki çocuklu hayat:))
(14,929 puan) tarafından
anladim canim
alismaya calisiyoruz buyuk kizim kiskaniyor evin isi bitmiyor tekim bide
(4,708 puan) tarafından
Annen falan yok mu kuzum
(14,929 puan) tarafından
calisiyor kuzum gelemiyor
(4,708 puan) tarafından
Anladım canim insan böyle zamanda anneye ihtiyaç duyuyor keşke yakın olsak ben koşar gelirdim
(14,929 puan) tarafından
Allah razi olsun canim bunu soylemen bile yetti ❤
(4,708 puan) tarafından
♥️♥️ sen nasıl oldun topladın mi biraz
(14,929 puan) tarafından
dikisler felan bazen sizliyor yoruluyorum fazlasiyla onun harici birseyim yok sukur canim
(4,708 puan) tarafından
Normal mi olmuştu canım
(14,929 puan) tarafından
evet kuzum normal
(4,708 puan) tarafından
Çabucak toparlanirsn inşaallah canım
(14,929 puan) tarafından
insAllah canim sen nasilsin
(4,708 puan) tarafından
Çok şükür canım adet oldum dün ondan ağrım var biraz
(14,929 puan) tarafından
yas kac canim
(4,708 puan) tarafından
28 kız özelden konuşalım bari
0 oy
(20,705 puan) tarafından
Öğren artık güzelim herkes iyi gün dostu ben varım boşver 
(4,708 puan) tarafından
Oyy seni yerim ♥️ evet ama işte akillanmiyor su sa.lak kafam
0 oy
tarafından
Kız Büşra kesinlikle öyle özelden konuşuyoruz bazen sesinle o kadar hastanede resimler attım mesaj atar dediklerim atmadı aramadı çok şaşırdım gerçekten de kimin ne olduğunu anlıyorsun 
tarafından
He kız adasının❤️
(4,708 puan) tarafından
Kız Allah seni Büşraaaa :D napıyon
(4,708 puan) tarafından
Ayy nasıl sevindim görünce
tarafından
:) ben buralardayım işte hastalık yatmaya devam ❤️
(4,708 puan) tarafından
Hayırdır canım
0 oy
(9,816 puan) tarafından
Canım kımse senden talep etmeden yaptıysan o yuzden kıymet görmemişsindir. Cokta takılma hayat boyle
(4,708 puan) tarafından
Evet canım talepsiz yaptım ondan kiymetim bilinmez zaten . Ahh sa.lak kafam
0 oy
(4,257 puan) tarafından
Ah canım herkes işine geldiği gibi davranıyor ve herkes işi biyince bir daha ne arıyor ne soruyor bende öğrendim hatta öyle bir akillandimki kendim bile şaşırdım 
(4,708 puan) tarafından
Malesf öyle canım ben safım akillanmiyorum :(
(4,257 puan) tarafından
Valla ben öyle bir akillandim ki herkes sen çok değişmişsin dedirttim
(4,708 puan) tarafından
Allah bana da nasip etsin öyle değişimi :D
(4,257 puan) tarafından
Amin inşallah canım emin ol böyle daha mutlu ve huzurluyum
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Bu ben işte ..

Geçmiş olsun canım maalesef öyle oluyor sanki zamanla değişen nesil mi çevre mi bilmiyorum nasılsın diyen bile kalmadı içten samimi sekilde
(4,708 puan) tarafından
Evet malesef herkes işini görene kadar koşuyor
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Doğum yaptım. En yakın kuzenlerim dahil 2 haftada 1 arıyorlar. Bebek durmadığı için  rahatsız etmek istemiyorum dedi bir tanesi. Haklı beni düşünüyor ama bazen kendi kendime diyorum insan aranmakta istiyor bu kargaşa içinde. 
(4,708 puan) tarafından
Aynen öyle canım bazen biri gelse de sohbet etsem diyor insaň

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 162 göst.
0 oy
6 cevap 291 göst.
0 oy
11 cevap 1,383 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,824 soru

23,597,754 cevap

305,850 kullanıcı

...