Eski Eşimle 9 yıldır tanışıyoruz, 5,5 yıllık evliyiz. Birisi 4,5 birisi 2,5 yasında iki çocuğumuz var. defalarca kez kavgamız oldu ayrıldık. Bundan 2 yıl önce telefon ve oyunlardan birileri yazıştığını görmüştüm o zaman ayrılmıştık ama boşanmamıştık çocuklarım çok küçük yeni doğum yaptım diye affetmiştim. Bundan 1 ay önce bana arkadaşlar ile balık tutmaya gidicez denize gidicez diye evden çıktı. Söylediği ilçeden çok uzak başka bir ilcede benim bir tanıdığım eski eşimi bir kadınla akşam 10da gezerken görmüş ve videoya çekip bana anlattı ve videoyu gönderdi. o gün sabaha kadar eve gelmedi ama ben onu aradığımda arkadaşlarının yanına geçmişti. Çünkü bana balık tutmaya gidicez sabaha kadar gelmem demişti. Muhtemelen kadınla gezdikten sonra arkadaslarinin yanina geçti. Neyse çok kavga ettik inkar etti kadın arkamdan yürüyor tanımıyorum filan dedi. Ama kendi abisi ramazan ayında da bir kadınla kafede baş başa otururken gördüğünu bana ben bu olayı anlatınca itiraf etti. Ben hemen gidip çekişmeli boşanma davası açtım. Neyse çekişmeli anlaşmalıya döndü tek celsede boşandık. Ama eşim ile oturduğumuz şehirde ben bir başıma yalnızım. Iki çocuğum benimle bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Ailem mazeret tayini iste bizim yanımıza gel diyor benim annem ve babam da ayrı annem annemler ile kalıyor babam da 1+1 bir evde gitsem ev kiralayacagim Ailem oturudugmuz şehirden 1 saat uzaklıkta bir şehirde oturuyor benim annem ve babam da ayrı genel olarak benim ailem de garipler. Eski esim ile evliyken bir ev bir araba almıştık tapuda ortak ikimizin adına ev ve arabayı satıp parayı bolusucez . Ancak ev satılana kadar ben evde oturacağım. Ancak ev ve arabada gelen para ev almama yetmiyor. Ailemin olduğu şehire gelirsem de sadece çocuk acısından rahat ederim diye düşünüyorum bir durum olduğunda bırakırım zaten annem de çalışıyor ancak şuanda çalıştığım kurumdan da düzenimden de memnunum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?