0 oy
109 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,229 puan) tarafından
Kızlar bana bulaşık makinası önerisi verirmisiniz hoover nasıl bi marka bosh dan vazgeçtim gibi Wi-Fi Bluetooth özellikli olanlar dan da olur şimdiden teşekkürler 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,376 puan) tarafından
Yıllardır Hoover kullanıypruz ailecek Bluetooth ve wifi olanını gerçekten hayat kurtarıyor check up yaptırıyorsunuz istediğiniz programlar var size uygun tasarruf programı yapıyor ki ben bundan çok tasarruf ettim bende artı kurutmasıda var bozulsa yine ilk alacağım makine olur
(1,229 puan) tarafından
Canımsın hangisini Alıyım ben bilemedim 12 programı mı
(2,376 puan) tarafından
Bu arada wifi özellik olanlarda bulaşıkların dizilimini ve ne kadar su tasarrufu yaptığınızı vs gösteriyormus yotube bakarsanız Hoover ın videolsrına detaylı anlatıyor
(2,376 puan) tarafından
Şimdi sizin arz talebiniz önemli benim makinem 3 programlı mesela bana sorarsan bana yetiyor evde bebeğim var kalabalığız ben steril de istiyorum uzun kısa program vs drtaylı olsun diyorsan tabi program sayısı artar ama yok program çok önemli değil ya yıkasın yeter diyorsan oda senin bileceğin iş progra arttıkça fiyatta artıyor malesef
(1,229 puan) tarafından
Yok ya sahil bölgesinde olduğum dan altı delinmiş Arçelik 5 program. Dı pişman oldum başka marka ya bakmak istiyorum artık
(2,376 puan) tarafından
Aslında beyaz eşya biliyorsun ki şans işi birazda  şimdi aslında burda kime sorarsan sor herkes kendi memnun olduğunu yazar benim beğendiğimi başka övmez benim beğenmediğimi başkası över o yüzden detaylı bakıp kendi aklına yatanı yapmak her zaman daha iyidir benim buzdolabım profilo millet öve öve bitiremedi bizde aldık ama gel gör ki 3 ayda 5 kere bozuldu ve servis hiçbir şekilde bişi yapmıyor makine kendi sıkıntısından bozulmasına rağmen birde utanmadan para istediler düşünün kavga gürültü yaptırdık mahkeme vs açalım dedik bide üstüne bize açarsan aç kaybedersiniz vs diye bizi sindirmeye çalıştılar o yüzden aslında kimseye takılma kendin bak kafana yatanı al bozulsa bile kendi hatam dersin millete uymadım dersin
-Reklam-
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Kızlar lütfen öneri bekliyorum 
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Ben Arçelik aldım güzel etrafimdaki herkes Arçelik aldı bu ara
(1,229 puan) tarafından
Hangi model alt kısmı delindi benim Arçelik makinamın
(1,494 puan) tarafından
Model olarak bilmiyorum cnm ben şimdi hastanedeyim evde olsam resmini çeker atardım ama bulaşık makinasında ya Bosch ya Arçelik al benim Siemens makina hic yikamdi nerdeysebulasiklari
0 oy
(20,196 puan) tarafından
Profilo kullanıyorum. Memnunum. Wifi özellikli ilanı neden tercih etmek istiyorsun . Ben Hoover kullanan hiç duymadim. O yüzden fikrim yok. Ama Bosch dan genelde herkes memnundur. 
(1,229 puan) tarafından
Kaç gündür boscha baktım kurutma özelliği yok canım ben genelde kızımın tuşları oynayamayacağı bir model olsun diye öyle dedim Wi-Fi için canım
(20,196 puan) tarafından
Anladım. Benim kızım da oynuyor. Profilo bizimki. Çocuk kilidi var. O yüzden pek sorun yaşamıyorum.
(1,229 puan) tarafından
Öncekinde yoktu o yüzden dedim
0 oy
(1,442 puan) tarafından
Bulaşık makinası hoover duyduğuma göre iyi değil ben arçelik kullanıyorum aşırı memnunum hem ebat olarak büyük hemde temiz yapıyor sorun çıkarmadı 4 sene oluyor kullanalı
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Kayınvalıdeme profılo aldık çok güzel yıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 487 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Anneoluyorum (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melisin Annesi (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 285 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu

411,455 soru

12,385,807 cevap

43,519 kullanıcı

Kategoriler

...