0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu mesele çok kafamı karıştırıyor. Annelerin kaderi kızlarına çeyiz olur derler, bu gerçekten doğru mu?

Annesinin kaderini veya benzerini yaşayan var mı?

Ben yaşıyorum sanırım. Elhamdülillah kötü değil ama epey engebeli bir yol. 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence anne kızını kendi gibi yetiştirdiği için yaşadıkları da aynı oluyor. Biz dört kız kardeşiz anneme benzeyen ablalarım onun gibi yaşıyor hayatı ama ben değil :/
-Reklam-
0 oy
(4,337 puan) tarafından
Oyle oldugunu dusunmuyorum. Sahsen benim oyle degil. Kisi kaderini kendi tayin eder. Eger annem neler cekmis bende cekiyim dersen ceyiz diye kendin goturursun ama ben buyum ve kendim olacagim dersen olmaz.
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Rabbim büyük. Yaşayan tabii ki var. Ama yaşamayan da. Mesela bir akrabam 4 kız 1 erkek kardeşler 19 yaşında erkek olan kazada vefat ediyor annesi delirme noktasına geliyor. Aradan yıllar geçiyor. Akrabamin 4 kızı 1 oğlu oluyor ve kendi oğlu da aynı şekil 19 yaşında kazada ölüyor. Kendi annesinin kaderini yaşadı. Rabbim kötü olayları uzak etsin inşallah. Annem çok çekiyor. Eskiden babam fenaymış şimdi de o vefat eden akrabamin kazasında ikizimde oradaydı ve o da felç kaldı yıllardır ona bakıyor. Allah'm şifa versin tüm hastalarımıza 
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Evt ben yaşıyorum annem hayır gormedi bende görmüyorum
0 oy
(373 puan) tarafından
Evet ceyizdir 

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,215 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (816 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.