Ben genelde TV izledigim için pek sorun olmadı ama arada girip akrabalar ne atmış diye bakıyordum
Eskiden İnternet mi biliyorduk babamız işten gelecek de sırayla yılan oyunu oynayacaktır telefonundan. Saçma sapan melodiler cikaracaktik ohooo
Hiç sosyal medyamız olmadığı için hiç boşluk yaşamadık bisey değişmedi yani bizde
Benim için bı eksiklik olmadı bzen eşimden bakardım Dr falan benim Dr vardı merak ediyordum bı kaç tanıdık öyle eşimede sabah sordum hiç merak etmiyorum aklımda yok bile dedi eşim zaten pek takılmazdi şimdide bebiş var hiç ilgi alanı değil bende yotube kulaniyorum orda film falan izliyorum kaç aydır TV üst kataydi hamileydim sıkntliydi çıkıp izlemiyordum sonra bebiş oldu hiç cikmadim eşim geçen aşağı indirdi bide koltuk aldım aşağı TV izliyorum yotubede aklıma gelmiyor bu aralar TV izlerken aklıma birşey takılsa bakarım o kdar yoksa yotubda izliyordum yotube bence iyi bide bu uygulamayı kesff etim gercekden yararlı seyelr bilgi edinyoruz bilmedgmizi bebişim durunca burya bakarım öyle haklsıňız bende 2009 dönemelri çok cock özlüyorum orta okulumun bitigi dönem arkadaşımla bazen konşurum o analri canaldiriz şimdi o şeyde eser yok neler neler değişti eşime.bazen analatrim eşimde köy hayatı seven biri yaşamamış hiç analtyon ne güzel günlerimiş diyor bide köyde biz oturduk akşam annem bize hep masal anlatırdı arkdasim kardeşim falan gündüzde bizm mahale kadınları topalsir pikniğe ormana giderdik yada manatar yeslik vs toplmaya ikindi caymiz vardı ateşte inek gelme vakitleri yani çok şey gunmuz çok gzuel geçerdi dertsiz tasasız tuşlu telfonlr yeni keşf edilyordu Samsung Nokia tlfonun dönemelrimiz ama biz kulanmazdik buyuklerin sadce iletişim için kulanip camin bı kenarında duran o telfonlranılar canaldi gene ben benden gitim
Radyodan arkası yarın dinliyorduk internet bilgisayar yoktu. O günlerin tadı başkaydı
Valla benim bazı arkadaşlar anlık atardı sona almıştım keşke kapansa derdim kapandı
404,337 soru
12,113,094 cevap
36,448 kullanıcı