+1 oy
2,062 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben Şaban ayında doğmuşum, halam bekarmış dedemler babamlar aynı evde yasıyorlarmış eskiden.  Halam bu bebek Şaban ayında dogdu adını Sabaniye koyalım demiş  . Annemler kabul etmemiş. Neyse ki sabaniye koymamışlar Elif koymuşlar:D

58 Cevaplar

0 oy
(506 puan) tarafından
Benim adımı da anneannemin adını koyacaklarmis ama anneannem beni kabullenmemis bu yüzden annem sinirlenmiş beni dogurtan doktorun adını koymuş ismim İmran olacakmış Merve oldu aslında İmran da güzelmiş 
tarafından
Merve daha güzel imrandan
(506 puan) tarafından
Teşekkürler aynı şeyi ben kızımda yaptım
Hem annemin adını hem de hayalimde ki adını koydum
Nezaket hayat oldu
-Reklam-
0 oy
(706 puan) tarafından
Halamın ismi ben semiyorum ismimi keşke başka bi isim olsaymış 
0 oy
(12,967 puan) tarafından
Adımı babam koymuş bir hikayesi yok ama Pınar yada Senanur olacakmış babam istememiş Senanur olsun isterdim 
tarafından
Evet senanur güzel olurdu
tarafından
Anlamadım senin adın nur mu pinar mi :D
0 oy
(5,338 puan) tarafından

Benim ismim Yasemin ama halamın kızı anneme illa benim adımı koy diye ısrar etmiş annem de nasıl kabul etti bilmem ama adımı Yasemin koydular Allah affetsin ama ismimi hiç sevmiyorum :getlost:

(5,338 puan) tarafından
Bilmem ben pek sevmiyorum nedense ┐⁠(⁠ ⁠˘⁠_⁠˘⁠)⁠┌
(20,187 puan) tarafından
Eşim kabul etseydi kızımın adını seve seve yasemin koyacaktim. Çok seviyorum.
(5,338 puan) tarafından
Gerçekten mi çok uzun bir isim değil mi sence
(20,187 puan) tarafından
Kız uzun olsa ne olur. Ağzı dolduruyo tam. Söylemesi çok kibar. Naif. Kuğu gibi bir kız ismi. Ben çok beğenirim hep. Hatta Kayinbabam da bu ismi tavsiye etmişti bize. Eşim istemedi. İsteseydi hiç düşünmezdim.
(5,338 puan) tarafından
Düşüncen güzelmiş biraz da olsa ismimi sevdim sanırım sjsksjskss teşekkürler canısı
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Ben sevmiyorum adımı babaannemin adı. Bir de benim küçük kuzenimin da aynı. Bir araya geldik mi küçük şerife, büyük şerife diyorlar futbolcu gibi.Bir de küçükken hep şerif derlerdi hiç sevmem adımı. Zaten bu aile büyüklerinin adının konmasından da nefret ediyorum. 
tarafından
Bende öyle
0 oy
(3,653 puan) tarafından
ay ne güldüm kiz
0 oy
tarafından
Hiç memnun değilim keşke değiştirme imkanım olsa 
tarafından
Merak ettim ne
tarafından
Hülya ismim
Babam ben doğmadan o zamanlar yeni siyah beyaz TV ler gelmiş bizim oraya komşuları almış bu da gidiyorlar izliyorlar hülya Avşar o zamanlar meşhurmuş o da büyük bir hayraniymiş ben doğunca da hülya olsun ismi demiş öyle kalmış ama kimlikte hülya kimse evde hülya demez Allahtan ☺
tarafından
Bende sevmem hulya ismini
tarafından
Aman güzel değil zaten evde Allahtan kimse kullanmiyor sadece kimlikte hülya işte onu keşke değiştirebilsem
tarafından
Diğer isminiz ne
0 oy
tarafından
Halam kuran okumuş yatmış kuran da Büşra ismi geçiyor o aklında kalmış galiba rüyasında kucağında bebek varmış Büşra diye sesleniyor Muş ertesi gün de ben doğunca babama anlatmış halam babam da tamam Büşra olsun demiş ismim böyle konulmuş 
tarafından
Güzel yanı
0 oy
(735 puan) tarafından
Benim de dedem ismimi Tuğba koymak istemiş ama annem hastaneye gittiği zaman bir hemşire ile karşılaşmış hemşire ismi belli mi diye sormuş annem de hayır demiş hemşire de benim ismim Aylin bebeğin ismi de Aylin olsun demiş annem de beğenmiş kabul etmiş seviyorum ben ismimi dedemi dinlememiş iyi ki de ailem Tuğba da güzel isim ama Aylin daha güzel bence;)
tarafından
Annenin beğenmesi önemli sonuçta o doğurdu.
0 oy
(146 puan) tarafından
Babaannem in adı Hamidiye onun kaynanası demiş ki adı melek olsun dedem ve babanda nenemin dediğini tutmuşlar benden 3 ay sonra kuzenim doğmuş onun adını Hamidiye koymuşlar nenem bir içinde yatsin sayesinde melek olmuşum 
tarafından
Ahaha iyi olmuş
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Benim adimida yasemin koymaya karar vermişler babam nüfus müdürlüğune gidince yasemin ne ya yasemendir doğrusu bunun demiş öyle yazdırmış bende memnunum ismimden
tarafından
Güzel bencede. Çiçek ismi oluyor
0 oy
(430 puan) tarafından
Ablamın adı Dilara çok seviyorum onun adını ama ben doğunca babam annemin adını koyucam demiş annemde zor isim yanına 2.isim olarak gülü eklettirmis adım gül bende pek sevmiyorum adımı 
tarafından
İdare eder yine :)
0 oy
(1,229 puan) tarafından

Vallahaaa billahhaaa benim adımı düzgün söyleyen kimse çıkmadı değiştirmem lazım dedim ilkokul ortaokul lise üniversite de aynı kalacak şimdiden sonra sı için dediler masrafa gerek yok devam dedim:D

tarafından
Ne ki adın valla merak ettim
(1,229 puan) tarafından
Hatice :)))) hatçeeee hatıcaaaaa haccaaaa hato hatıç diyen diyene
tarafından
Bizim sülalede de çok var hatce diyolar:D
0 oy
(434 puan) tarafından

Benim ilk ismim yeryüzünde sanırım çok az kişide vardır hele ki ilk ismim iki ismim birleşince dünyada sanmıyorum ki yoktur yani ama ismimi yazmamam kimliğim tümüyle deşifre olur :) :D

tarafından
Merak ettim şimdi
0 oy
(102 puan) tarafından
Adımı dedem koymuş aslında ablama koyacakmis annem izin vermeyince bana nasip olmuş.  Dedem isim kuranda geçiyor falan demiş ama sonradan öğrendik ki sevgilisinin adiymis:) hastanede yatarken bir hemşire ile tanışmış onunla arada mektuplasiyormus babaannem yakalamış onun adıymış:) ismimi bir kere de pek doğru söyleyen yada yazan olmaz ama seviyorum ya az kiside var 
tarafından
Vay vay dedeye bak
0 oy
(700 puan) tarafından
Ay keyifle okuduğum bir post oldu :) benim ismimi babam koymuş 'Esra' Allah razı olsun babamdan :) ama ablam dayımın kızının ismini koymuş kurtarmış diyelim :D kuzenim doğduğunda adı tefika olsun demişler yengem yazık ses edememiş ablam da o zamanlar küçükmüş ve sülaledeki ilk çocuk olduğundan kıymetliymiş

kuzenimi görür görmez aa yasemin adı Yasemin olsun demiş , kuzenim ablama teşekkür eder hep :D 
tarafından
İyi yapmışlar:)
0 oy
(8,881 puan) tarafından
Adım merve beni pek seven yoktu okulda tek takılırdım sacım kıvırcık ona bağlard bide ismime 
(857 puan) tarafından
Bende aynı canım şimdi hiç istemiyorum  çok takıp üzülüyorum degiştirme imkanı varmıki
0 oy
tarafından
Postumu hortlatayim
(857 puan) tarafından
Canım isim değiştirme varmı :( degiştirmek istiyorum ama Merve ismimi yani
tarafından
Mahkemeye başvurmanız lazim
(857 puan) tarafından
Ooo uzun iş canım napalım ismimle başbaşa o zaman haha
0 oy
tarafından
Öyle dimdik Selma koymuşlar işte:)
tarafından
Fena değil
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Ben kendi ismimi çok seviyorum.Kulağa hoş gelen,tınısı güzel bir isim.Ablam koymuş
tarafından
Ne ki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 455 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 382 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 550 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,423 soru

12,384,743 cevap

43,448 kullanıcı

Kategoriler

...