+1 oy
1,757 göst.
Aile kategorisinde (6,520 puan) tarafından
Ben Şaban ayında doğmuşum, halam bekarmış dedemler babamlar aynı evde yasıyorlarmış eskiden.  Halam bu bebek Şaban ayında dogdu adını Sabaniye koyalım demiş  . Annemler kabul etmemiş. Neyse ki sabaniye koymamışlar Elif koymuşlar:D

58 Cevaplar

0 oy
(8,480 puan) tarafından
Adım merve beni pek seven yoktu okulda tek takılırdım sacım kıvırcık ona bağlard bide ismime 
(676 puan) tarafından
Bende aynı canım şimdi hiç istemiyorum  çok takıp üzülüyorum degiştirme imkanı varmıki
-Reklam-
0 oy
(6,520 puan) tarafından
Postumu hortlatayim
(676 puan) tarafından
Canım isim değiştirme varmı :( degiştirmek istiyorum ama Merve ismimi yani
(6,520 puan) tarafından
Mahkemeye başvurmanız lazim
(676 puan) tarafından
Ooo uzun iş canım napalım ismimle başbaşa o zaman haha
0 oy
(18,577 puan) tarafından
Öyle dimdik Selma koymuşlar işte:)
(6,520 puan) tarafından
Fena değil
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Ben kendi ismimi çok seviyorum.Kulağa hoş gelen,tınısı güzel bir isim.Ablam koymuş
(6,520 puan) tarafından
Ne ki
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Benim adımı da annem hamileyken rüyasında görmüş takvim yaprağında sevval ayını görmüş acaba bu isim olarak koyulur mu demiş uyanınca da hocasına sormuş öyle adim şevval olmuş 14 15 yaşına kadar hiç sevmedim ama sonra aman bana ne ben kendime şevval diye seslenmiyorum sonuçta kim sesleniyorsa onun problemi dedim :) seviyorum adımı. 

Eşimin amcasının bir kızı olmuş adı mukaddesmis kız 4 5 yaşındayken tırnaklarının hepsinde şeytan tırnağı çıkmış dökülmüş tırnakları sonra artık ne oldu tam bilmiyorum hastalanmış falan hastanede yatmış sonra vefat etmiş 3. Çocuğu yine kız olunca onun adini da dedeleri mukaddes koymuş kız adını hiç sevmiyor narkolepsi hastasi bence o isim bana ağır geliyor diyor
(6,520 puan) tarafından
Bnce ağır gelmez yaa .
0 oy
tarafından
İsmim Sümeyye , anlamını çok seviyorum ve ismimi de çok seviyorum ❤️ ilk şehit edilen müslüman kadının ismiymiş, Allah bizlerede nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(756 puan) tarafından
Beeenn ismimi dayım koymuş 1 hafta uğraşmış hatta bu ismi bulmak için :/ lisede matematik dersine girdik hocayla taniscaz yeni geldi sıra bna geldi ismin aydan dedim bende uzaydan dedi herkes gülmüştü çok bozulmustum nasıl etkilendiysen şuan bile ismimi birine söylerken aynı şeyi söyleyecek diye çekinerek söylüyorum:(
(6,520 puan) tarafından
Annenin hakkı isim koymak
(756 puan) tarafından
Anneme hiç o hakkı veren olmamış maalesef 3 kızı var birini amcam birini babam birini dayım koymuş
(6,520 puan) tarafından
Sağlık olsun.  Eskiden öyleydi gercekten
(726 puan) tarafından
Ama ismin çok güzel
(756 puan) tarafından
Bende yukarda anlattığım olaydan sonra hiç isinamadim ismime maalesef:/
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Benim ismim eylul annem eylul koymuş.  

Ben doğduğumda 8 yaşına kadar babaannem dedem annemle yaşamışım babam şehir disinda çalışıyor o arada . 

İlkokul zamanına kadar kimliğim çıkmamış benim.  Dedem bu kız okula başlayacak kimliği yok diye 7 yaşında kimliğimi çıkarmış.  Zaten eylul ismini de söylemekte zorluk çektiği için Hatice yazdırmış adımı.  Annem kiyametleri koparmış ama geçmiş olsun iş işten geçmiş.  30 yaşındayım herkes eylul der ama kimlikte adım hala Hatice:)
(776 puan) tarafından
Ayy kalp krizi sebebi yaaaa bir de kaynanasınin adı annenize çok üzüldüm yaa keşke mahkemeye verseydi dedenizi:((
(1,838 puan) tarafından
30 yıl önce kim uğraşacak mahkeme ile köy yerinde canım olan olmuş artık. :)
(776 puan) tarafından
Şimdi versin:)))))
(1,838 puan) tarafından
Öleli 14 sene oldu dedem çokta severdim . Babamı ben vericem mahkemeye ama uğraşmak istemiyorum o zamanlar sahip çıksaydı böyle olmazdı tabi . Adam bir çalışmaya gidiyordu İstanbula 1 senenin sonunda geliyordu . Baya babasız büyüdüm ben :)
(776 puan) tarafından
Dedenizin mekanı cennet olsun dilerim. babanız için de üzgünüm her şey keşke çok daha başka olaymış
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Bnm ismimi amcam koymuş 15 gün isimsiz kalmışım

Bu bebeğimde 2. Bebeğimde eşimin dedesi Meryem veya Elanur  koyun dedi...ben Zeynep mihra koydum 
(6,520 puan) tarafından
Güzel isim
(776 puan) tarafından
İyi ki Meryem olmamış hiç beğenmem ela tek güzel ama dede istediği için olmamasına çok sevindim sonuçta sizin çocuğunuz:)
(2,851 puan) tarafından
Yani eşime bile izin vermedim
0 oy
(968 puan) tarafından

Ben ismimden hiç memnun değildim eskiden ama son 2 senedir cok seviyorum iyiki adım Ruveyda :)

(6,520 puan) tarafından
Güzel ve degisik
(726 puan) tarafından
Adımın rüveyda olmasını çok isterdim bayılıyorum bu isme
(968 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️ Bende artık bayılıyorum ismime
0 oy
(726 puan) tarafından

Annem hamileyken halam laf atmış anneme sibelcan mı koyacaksın diye annemde yok ananın adını koyucam demiş benim başımı yakmışlar :D babannem hiç istememiş ben yetim öksüz kaldım kaderimiz benzer diye hep korkuyormuş çok şükür benzemedi ama isterdim yani annemle babamın beğendiği bi isim olsun

(6,520 puan) tarafından
Ee ne ki adın:D
(726 puan) tarafından
Fahriye :))
0 oy
(3,012 puan) tarafından

Ya benim ikizimin ismi peygamber efendimizin adı diye beni de babaannem demiş bu da kızının adı olsun hahaha. Şükür ismim hayırlı ama eski. Ben de oğluma kendi babamın ismini ve modern bir isim koydum yanına. İleride kesmez beni inşallah:D anne amerikan vatandasligim var ama bu isim ne alaka diye

(6,520 puan) tarafından
Bisi olmaz bence: D
0 oy
tarafından
Ben 1 ay isimsiz durmusum babaannem kaynanasının ismini koymak istemiş bana fındık pöhh dedem koydurmamış yeni moda isimlere bakın o isimler eskidendi demiş babamda kaynanamın adını koyacam demiş ve koymuş anneannemin adı annem bana 1 aylık hamileyken ölmüş ben hiç görmedim 
(6,520 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(992 puan) tarafından
Bi hikayesi yok ismimin halamın eşi bu isim kuranda geçiyor koyalım mı demiş annem de begenmiş kabul etmiş ama nufus sanırım yanlış yazmış Sümeyya idi kimlikte annem bana hep Sümeyya der hala ama seneler önce ortaokuldayken dalga geçerlerdi Sümeyya bakkalda diye liseye geçtim eve geldim bi gün anne ben ismimi sevmiyorum dedim babam ertesi gün dava açmış 6 Ay sonra Sümeyye oldu adım ama şimdi olsa değişmezdim
(6,520 puan) tarafından
Olsun duzeltildigi iyi olmus
(776 puan) tarafından
Başka bir isim olsaydı keşke Sümeyye kötü diye değilde değiştirmişler hani
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Bana da isim bulamamışlar o gün ki takvimde seher yazıyormuş vee seher olmuş. Hiç sevmem
(6,520 puan) tarafından
Güzel isim yaa . Babaanne isminden güzel: D
0 oy
(2,370 puan) tarafından
Ne yazık ki değilim, babannemi seviyorum ama onun ismini koymasalar mutlu olurdum. İkinci adım Nur ve kısa olduğu için tek kullanıma ne yazık ki uygun olmuyor. Kızımın kaderide böyle ama ona ikinci isim olarak tek kullanabileceği bir isim koydum sırf bu yüzden
(6,520 puan) tarafından
Dünyanın sonu değil neticede. :)))
(2,370 puan) tarafından
Valla bana kalsa kızımım ismi için dava bile açarım o derece kaynanamdan nefret ediyorum
(6,520 puan) tarafından
Keşke karismasalar
(2,370 puan) tarafından
Ahhh ahhh keşke
0 oy
(2,182 puan) tarafından

Hahajahah cuma günü doğsan adın cuma mi olacaktı acaba:D çevredemizde var bayramda doğan kadının adı Bayram şuan 

(6,520 puan) tarafından
Erkek ismi onlar :D oglum cuma doğdu azdaha cuma koydurcaklardi. Ama koymadim
(2,182 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım.  Bı tanıdık daha var ismini durdu koymuşlar, kendisi büyüyünce emine diyin diye diretmis, durdu diyenede bakmıyor.
(6,520 puan) tarafından
Ama cahillik yaa. Durdu nedir :D
0 oy
(776 puan) tarafından

Halanin keşke ismini Şabaniye koyma ihtimaliniz olsa 

Herşeye karışan tıp belli ki karişaniye de olur ahahahahah:))) ayrıca eski postmus neyse:)))

(6,520 puan) tarafından
Hahaha

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 442 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 339 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 543 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,599 cevap

36,580 kullanıcı

...