0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (695 puan) tarafından
Arkadaşlar doğum yapalı 10 gün oldu inanın geçmek bilmiyor vücudum hassas, hatta tutulmuş bugün hasta olcak gibi hissedersin ya bnmde öyle şuan o kadar dikkat etmeme rağmen bu sıcaklarda camları kapatıp uyuyoruz gece terleyip üstümü açtım galiba ondan oldu, gece arada tuhaf rüyalar görüyorum bu psikolojiden çıkmak istiyorum bir an önce hayırlısıyla ama daha çok var, birde önceki doğumumda kayınvalidem lohusanın 40 gün başında kazma kürekle beklerler demişti dehşete kapılmıştım o aklıma geliyor yani ne demek bu tam olarak beni ürkütüyor zaten panik atağım var benim, velhasıl nasıl geçicek bu dönem evde hapishanede gibi hissediyorum dışarıya çıksam takatim yok henüz, siz nasıl atlattınız?

3 Cevaplar

0 oy
(438 puan) tarafından
canim onceden deneyimin var ilk cocuk degil belli ki ama yok gibi yazmissin resmen yani 83 gunluguz biz benim hala her yerim tutuk hamileyken hareket kisitli olunca dogumdan sonra islev olarak eskiye donmesi zaman aliyor haliyle biraz sabir geciyor yani 3 ay olacak ben yeni yeni kendime geliyorum cok sukur o diger konuya da gelince zaten psikolojik olarak cokuntudesin bi de bunu kafana takma bence duani oku allaha sigin etrafa kulak asma 
(695 puan) tarafından
Evet sil baştan gibi oluyor deneyim olsa bile
-Reklam-
0 oy
(78 puan) tarafından
Sabredecen sadece bebeginle güzel zamanlar geçirecen ve geçecek bu günler öbür yıla büyüyecek küçüklüğünü ozluceksin aklına asla öyle şeyler getirme bolca oku üfle yat canım bebiside sağlı sollu değişikli yatır yan yatır gece filan kusmasin kafası dönük olsun
0 oy
(14,696 puan) tarafından
ayyy su insanlarin korkutmasi yav zaten dogum yapmisiz bide milletin konusmasiyla ugrasiyoruz bana da aynisini dediler yok yalniz kalma yok soyle bpyle butun korkutacak hersey iste 

sen kafana takma bende 4 gun oldu dogum yapali Allahin izniyle gececek bugunler de 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 85 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 378 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
14 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayet (16 puan) tarafından soruldu

405,912 soru

12,166,181 cevap

36,624 kullanıcı

...