0 oy
847 göst.
Aile kategorisinde (993 puan) tarafından

image

Cocugun boyle bir rahatsizligi olmasa tecavuz vakasi ortaya cikmayacakti yazik ya 

26 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizim yok ama gercekten birine boyle bir sey yapildigini bilsem yapanin canli canli derisini yuzerim benim dunyamda kimse bir cocuga zarar veremez asla hicbir sekilde canimi versem de sessiz kalmam 
(128 puan) tarafından
Aynen öyle helal sana kimse sessiz kalmamalı yaa
-Reklam-
+2 oy
(329 puan) tarafından
Haberdeki sorun hamile olması yada tecavüze uğraması değil ki erken ergenlik sorunu yani o derece dikkate almamışlar ben yalan olduğunu düşünüyorum şahsen 
+2 oy
(205 puan) tarafından
Bu çok eski bir haber evet doğru bu arada
+2 oy
(205 puan) tarafından
Dünyada en çok çocuk istismarı 8 yaş tan başlıyor bu arada tecavüz olayları Hindistan'da lanet ülke ondan gelişemiyor zaten 
+1 oy
(3,718 puan) tarafından

Neden bilmiyorum ama bu tarz haberlere inanmıyorum ben yalan haber gibime geliyor 

0 oy
(2,261 puan) tarafından
Nolur doğru olmasın 
0 oy
tarafından

Allahim daha neler duycaz kafamiza taş yagmasa bari :'(

0 oy
(362 puan) tarafından

Yuh be daha neler gorucez

Her gün ayrı bı şok 

Tecavüz desen ayrı bir iğrençlik doğum desen ayrı ben 21 yaşında canım çıkıyor sandım bu kuzum napmistir yapanın Allah belasını versinn
0 oy
(1,811 puan) tarafından
Tecavüzü hastalık adı altında gizliyorlar lanet gelsin sizlere
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Gerizekalılar birde çocuğun kucağına vermişler 
(499 puan) tarafından
Daha birde kafasına kurdele takmıslar :((((
0 oy
tarafından
Oha yani gerçek mi bu
0 oy
(2,234 puan) tarafından
Allah muhafaza,ne günlere kaldık yaa ve de daha neler göreceğiz Allah bilir. Rabbim rezil günlere bırakmasın, eğer kalacaksakda doğrulardan, kötülüğe uğramayanlardan etsin bizleri inşallah. Resmen ben yavrumun yüzüne baktıkça kıyamıyorum yaa onlar kötü günler görmesin :( 
0 oy
(7,752 puan) tarafından
Bu haber belki elli senelik zamanın birinde olmuş yeni değil.
0 oy
(11,125 puan) tarafından
Bu çocuk tabi 1933te doğmuş.  Doğruluğu tartışılır ama iğrenç bir olay gerçek olmasın lütfen 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
İnşallah yalandır :((
0 oy
(2,731 puan) tarafından
Gordum bjnu ama bayaa bayaa eski bi haber bu yeni degil kii yeni olsada bisey degismez galiba kocasi olacak kiside cocuktu daha1 2 tas falan buyukmus
0 oy
(4,155 puan) tarafından
Bu haberi ben de okudum . 1980 li yıllarda olmuş. Özel bir hastalığı varmış çocuğun. Yapan ib.ne belli değilmiş. Allah çoluğumuzu çocuğumuzu bilinen bilinmeyen belalardan korusun, esirgesin 
0 oy
(87 puan) tarafından
Ben de dün Urfa'da bir istismar videosu gördüm bir sürü bela okudum sonradan bir yerde gördüm ki yalan haberimis babası kızının üstünü değiştirmiş bilmiyorm artık neye inanacaz 
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Bence doğruluğu yoktur 

Hadi böyle bir olay oldu ama 5 yaşındaki çocuğu anne yapacak kadar gerizekalı değillerdir heralde 5 yaşındaki bir çocuğun bünyesi hamilleligi kaldıramaz 
0 oy
(896 puan) tarafından
İstediği kadar erken ergenlik geçirsin. Çocuğun aklı daha 5 yaş. Öyle bir acıya dayanabilir mi sence? Biz kaç yasindayiz doğum yapicaz acısı nasıldır diye aklımız çıkıyor. O hamilelik sürecindeki bıkkınlık başka bir şey zaten. Doğum yapmış olsa travma olur. Saçma geldi ama Allah'ın mucizesine de inanmak gerekir,  doğru haber olabilir. Bizim komşunun oğlu doğduğunda 4 tane dişi varmış, bir gözü görmüyor ve doktorlar hiç fark etmemiş bebekte bir anormallik olduğunu. Doğunca bizim komşu şok olduk diyor. Şimdi de 11 yaşındaki çocuk yaşlılık hastalığına yakalanmış ve tedavisi yok. Kulakları duymamaya başladı. 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 782 göst.
16 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 761 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Cicek.29 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,576 göst.