0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
Bebegim 4 aylik sabah aşi icin goturdu kilosuna baktilar tartida cikan 7.500 grm.di ama 7.200 diye yazdilar bezi yeni degistim birdefa ypmistir belkide hic ustune bir tisort birde sort vardi bukadr yani onalrda 300 grm.gelcek hali yok herhalde 

24 Cevaplar

+9 oy
(11,780 puan) tarafından
öldürtecek kadar büyük bir sorun göremedim açıkçası 
(5,502 puan) tarafından
Sorun arayan ben :)))
(5,502 puan) tarafından
+++++
(11,780 puan) tarafından
başlığı görünce aşıyı vuramadı, kan alırken beceremedi falan sandım:)
(5,502 puan) tarafından
Bende kan sanmıştım çünkü 5.5 aylıkken yaşadık ben aglayacaktim ama sonuç bezi kıyafeti :))  sağlık olacağı ve hastaneye aynı zamanlarda götürüyorum 300.gr orda bile fark cikiyo :) sağlıklı olsunlar yeterli bence bu
(3,572 puan) tarafından
Arkadaşlar ilk denemede kan da alamayabilir  damar yolu da acamayabilir bunlarda da abartarak ölecek bayılacak bir şey yok sonuçta vahiy yoluyla söylenmiyor damarın yeri bizlere de kaldi ki çocuklar çok fazla ağlayıp strese giriyorlar bu işlemler sırasında olan damarda kayboluyor kimse kimsenin çocuğunun canını zevk alarak yakmıyor yani arakdasin anlattigi konuya gelince de buluttan nem kapmak diye bir tabir vardır ya tam olarak o ....
(11,780 puan) tarafından
tombul yanak bence de olabilir. damar bulamaz denk gelmez vs hemşireleri kötülemek için yazmadım ama genel şikayet o olur ya
(7,700 puan) tarafından
Bı kan aldı hemşire kolum felaket ağrıdı kaç gündür de ağrıyor ona bile öldüresim gelmedi jsjajsj
(409 puan) tarafından
Haklısınız katılıyorum size...
Fakat damar yolunu açmasını bilmeyen sırf öğrenmek için deneme tahtasına döndürenler de çok fazla var maalesef...
Ben ve kızımın damarları ince çok zor bulunuyor diyorum ki bilgin var mı özellikle kızımın damar yolu ince bak 7 aylık bebek diyorum biliyoruz diyor bulamıyorlar delirtiyorlar beni o zaman...
(3,572 puan) tarafından
Damar yolu malesef teorik bir şey değil denemeden öğrenilecek bir şey de değil bebekler üstünde denmesini bende doğru bulmuyorum ama
(409 puan) tarafından
Ya onlara da hak veriyorum ama zaten kızımın damarları ince doğduğundan beri...
Bir gün de zar zor kanı buldular tüpünü doldurdular koskocaman hastane de tüp kayboldu o zaman harbi hopladim şikayet etmediğim yer kalmadı nerdeyse...
(3,572 puan) tarafından
Kan kaybolmaz hiç bir zaman labaratuarda bakılan kanların arasına karışıp atılmıştır
(409 puan) tarafından
Laboratuvar da da yok karışmış iyice nasıl olduysa hala şikayet kısmı sürülüyor araştırma da...
(3,572 puan) tarafından
Olsa da biz attık demezler zaten kuzum
(409 puan) tarafından
Dava sürüyor bilemiyorum ve kızımın 40 i çıkmamıştı sarılığı vardı o sebepten kan alındı sarılık değeri çok yüksekti. Allah korusun ya birşey olsaydı. Ne diceklerdi acep
-Reklam-
+5 oy
(4,770 puan) tarafından
Kasaba et borcun mu var canım 200 gram aşağı veya yukarı sanki çok abatrtiyorsun
+3 oy
(3,572 puan) tarafından
Görende hemşire kafasına göre tartmadan yazdı sanar yani ne bu hemşireye karşı olan tepkiniz hemşire sizin cocugunuza kilo da aldırmaz kilo da verdirmez kıyafeti çıkarmış yazmış işte bunda bu kadar delirecek triplere girecek ne var Allah aşkına 
+2 oy
(28,828 puan) tarafından

Ne büyük sorunmus gerçekten 

+2 oy
(4,047 puan) tarafından

Bunu buraya yazip kendime dert edecek kadar dertsiz olsam keşke 

0 oy
(368 puan) tarafından
Belki tartısı ileridir fazla çıkartıyordur bizimki öyle o fazlayi hep düşüyorlar orda sorsaydin ya
(217 puan) tarafından
Sordum cevap vermdilerki bence bu ayda 500 grm.ne almasi lazim ya bizimki fazla aldigi icin oraya oyle dustuler bnm.dusuncem
(368 puan) tarafından
Zannetmem
(217 puan) tarafından
Bilemedm.cnmn
(1,605 puan) tarafından
Nalaka ya niye 500 alması lazım oyle bir şart mı var ☺️ayrıca oyle olsa bile be kadar aldıysa onu yazarlar onlar ilgilenmez 500 mu almis 300 mu niye bilerek düşük girsinler alemsiniz ☺️☺️
0 oy
(1,459 puan) tarafından

Bizimkinin tartısı bozuk geçen hafta bizde 4 ay için gitmiştik

Eşimi tarttilar sonra kucağına kızımı verdiler :D

7300 çıkmıştı oyle

(217 puan) tarafından
Yaaaaaa
0 oy
(6,802 puan) tarafından
Bunda birşey yok ki bizimde hep öyle yaptılar ve yapıyorlar 200-300 gram hep düştüler şimdi de ayakkabı vs diyorlar gram dediğin ne ki zaten kendine boşuna dert arama eğer o gram çıktıktan sonra kilosu iyiyse sıkıntı yok yani 
(217 puan) tarafından
Anldmm cnm teşekkür ederim
0 oy
(15,444 puan) tarafından
Bu gram gram hesap yeterince kilo alamayanlar için geçerli. Sende farkındasın yeterli kiloyu almiş. Fazlasını düşse ne olacak ki.
0 oy
(617 puan) tarafından
Kiz ben 1 yaşında goturdum 9.910 geldi 9.700 yazdi ustelik ondan 3 ay once biyu icin 82 cm demisti 1 yasda 78 cm cikti dedim boyu cekti heralde güldü hemsire dedim ne guluyorsun bu kadar farki nasil becerdiniz bisey demedi 9.700 geldiginde 700 gram kesmisti uzerinde sadece bir zibin vardi 
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Neredeyse bütün sağlık ocaklarında bebekler tartışırken 300-400 gram düşürülür. Buna isterseniz kıyafet bez deyin isterseniz götürmeden önceki beslenmesi diyin . Bu sadece sizin bebeğinize yapılan özel bir durum değil ki .. 
0 oy
(504 puan) tarafından
Kız kendini bunun için mi öldüreceksin ha 3 eksik ha 5 fazla ne fark eder 
0 oy
(17,216 puan) tarafından
Yani tam ölçütüğünü yazması için çırılçıplak ölçmüş olması lazım. Kiayfeti bezi hesap edip yazmasindaki sorun ne 
0 oy
(11,228 puan) tarafından
Herkeste düşürüyorlar ne bu tantana Allah aşkına ya. Sen gibi yüz kişiyle uğraştıkları için cevap vermemiştir
0 oy
(4,745 puan) tarafından
senin iyi kizim  12 aylık kilosu 9100 cıktı direk 8700 kilo dediler  400 gram düşürdüler kış olsa diyecem kalın giydirdim yazın  ortasında tişört şort giydirdim bezini de hep degistiririm
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Üst baş bez bazende tartidan 200/300 grm az yaziyolrar kızımda da oyleydi hiç sorun etmedim sen de kendi gordigunu diye bil
0 oy
(12,801 puan) tarafından
Abartmasak ve evet 300 gr tutar bir tişört bile tutuyor o kadar gram
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Kıyafet ve bezden düşürüyorlar.  Normal yani 
0 oy
(7,700 puan) tarafından
Ne önemi varki ha öyle yazmış ha böyle 
0 oy
(300 puan) tarafından

Allah başka dert vermesin canım yaa, bu seni öldürüyorsa bu derdin bir tık üstünü kaldiramazsin Allah yardımcın olsun :silly:

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 726 göst.
2 Ağustos 2019 Aile kategorisinde 2 pırenses annesı (527 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 746 göst.
8 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 376 göst.
0 oy
17 cevap 766 göst.

406,257 soru

12,180,329 cevap

36,676 kullanıcı

...