0 oy
829 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından
Kızlar ayıp diceksiniz biliyorum bende böyle seyelr yapmam kendime asla yakistirmam ama adım geçince neye uğradığımi şaşırdım. Eltim kaynım bende kaldılar 1 aya kadar. Depremden sonra. Çok güzel agirladim yanlış anlamasinalr hiç bir zaman diye. Neyse kimse yoktu birden telefona mesaj geldi adım geçince şoka girdim kaynım benden bahsetmiş. Bakmak istedim ismim gecmeseydi asla bakmazdim. Çünkü 1 ay yanimdaydilar acaba bişey mi gördü de yazmış diye merak ettim. Neyse baktım arkamdan konuşmuş. İşte bilezik almıştı eşim. Eltim yazmış Ali rukene bilezik almış sadece bu nalakaysa neden demisse. Sonra baktım tartışma olmuş hatta kaynım demiş ben biliyorum kim sana bunu söylemiş dedikoducu kadın söylemiş Ruken abla diye dalga geçmiş. O kadar kötü oldum ki. Halbuki haberimde yok olsa da demem niye diyim eltimde demiş kadının günahına girme haberi yok diye. 

Asla minnet etmekten değil ama 1 ay kaldılar o kadar ilgilendim hamileydim bide o kadar uğraştım. Yani karşılığı bu mu? 1 sene önce bu arada. Hala aklimdan çıkmıyor. Eşime de demek istemedim ailesiyle aramız pek yok. Belki inanamz yada abi kardeş arasını bozmak istemedim. Birbirlerini çok severler hergun konsuuralr. Ama bana öyle yaptı. Neden ki naptım  ki eşi de arkamdan iftiralar atmış namusum hakkında rezil ettim onu namus sonuçta. Yani anlamıyorum iyilik yap denize at gerckten 

10 Cevaplar

0 oy
(2,946 puan) tarafından
Kiz boşver kafayı bunamı taktin eltiler hepsi oyle artı kayin da oyle
(693 puan) tarafından
Valla takmamak mümkün değil hadi elti olsa neyse derim kaynima ne olmuşsa. Koca adam yani ayıp çok ayıp ona.
(743 puan) tarafından
Valla takilmicak gibi değil birinden kötülük görünce bile sinirleniyor insan ama hele iyiligi dokunan kişiden görünce daha çok koyuyor. Takma desekte 1 yıldır çıkmamış aklından çıkmazda bundan sonra sadece içinde yaşamaya devam et canım çünkü bu saatten sonra desen bilerek ortalık karıştırıyo telefonumu kurcalamış diye seni suçlucaklar ne diceklerki evet senin dedikodunu yaptık kusura bakmamı her aklına geldiginde başka bşyle ilgilen unutmaya çalış başka bişey yok yapcak zaten lada söyle herkese geç ortalığın içinden kaosu kaldırabilirsen:)))
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
Nasıl rezil ettin kız

Cidden yaptıkları yanlış ya
(693 puan) tarafından
Çok kötü bişey demiş yani soyleyemiyorum size. Eşime hemen söyledim yarın onu çağıracam ikininizi yanyana getirecem bakalım neler demiş diye. Yok dedim o yine yalanlar atar valla der bı şekil kendini kurtarır maalesef o kadında şeytan tüyü var iki dakka yanına gelse dersin melektir. Ama arkandan konusr kaynanamın kardeşine söyledim o gitmiş hemen anlatmış Ruken böyle dedi diye. Çok şey söyledim duymuşlar. Belki azda olsa burnu yanar. İşte zoruma giden de o kadar yanımda kaldılar bu muydu karsiligi.
(373 puan) tarafından
İnsanlar nankör kuzum üzülme sen senin insanlığından onlar utansin
(693 puan) tarafından
Aynen canım. :(
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Eski kaşardan tost eltiden DOST OLMAZ. 3 TANE var hic birine güvenmem sevmem. 
(693 puan) tarafından
Valla öyle. Abla gözüyle bakmıştım annem düğün akşamı bile eltime. Bu senin kardeşin gibidir kızım sana emanet demişti o kadar iyi görünüyordu
(580 puan) tarafından
Bende öğrendim dost olunmayacağını ama geç kaldım başıma dert olmasa diye dua ediyorum
0 oy
(310 puan) tarafından
Ne sebeple olursa olsun bir başkasının telefonunu karıştırmak çok ayıp bir şeydir.
(693 puan) tarafından
Niyetim kötü değildi öyle olsaydı bütün mesajları okurdum sadece adım geçti bizde kalmışlardı acaba afedersin bı özel bisey mi gördü de bahsetti veya yanlışım mi oldu diye merak ettim sonuçta adım geçiyor. Bahsedilen kişi benim. Ama onu tek okudum çıktım daha okumadım fotoğrafını bile çekmedim kimse görmesin diye
0 oy
(2,725 puan) tarafından
Kim dost kim düşman öğrenmiş oldun kimseye ederinden fazla değer vermiyeceksin bundan sonra kaynına ona göre davranıp konuşursun 
(693 puan) tarafından
Görmüyorum fazla zaten görsem de Selma vereceğimi snamam. Biraz sinsidir. Diğerleri öyle değil beni görürler konusurlar bu konusmaz değişik kadın gibi
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ayy sen ne yapsa da ilaki konisrlar eş ailesinde al birini vur ötekine çok nadir doğru düzgün insan çıkar onun haricinde hepside kafası seytanliga çalışır 
(693 puan) tarafından
Önemli olan eştir. Eşim arkamda olsa zaten kimse bişey demez. Arkandayım diyor ama gelen giden konuşuyor arkamdan. Ben onları arıyorum kızıyorum rezil ediyorum eşim çok sakin biri bu konuda sinir oluyorum
(1,970 puan) tarafından
Yeminle aynı benm eşim hep kendim hallederim ortada olmaz kendisi ama diğer kayinlarim bekarlar sevgililerine laf etmezler sevgilileri de hepsinin ağzına eder bende gördükçe duydukça hep şansıma senin gibi suskun ezik biri bana çıktı derim içimi onada söylenerek dokerim
(693 puan) tarafından
Afedersin s*çan tatlıdır derler. Gerçekten o kadsr doğru ki
(1,970 puan) tarafından
Ciden de öyle kendi çevrem eşimin çevresi komşu kimi görsem suskun saygiszlik yapmak istemeyen hep ezilir ama saygıyı maygiyi dinlemeyen ağzına gelen herşeyi deyip kimin ağzına sicsa çok değerli olur el üstünde tutulur
(693 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Off bosverelim öyleleri birbirine mübarek olsunlar. Bizden uzak kalsinslr.
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Ben benim hakkımda bir şey gördüğümde ilk tepkimi gösteririm. Baktım uğraşmak istemiyorum ondan sonra eşime devrederim. Kızım doğdu daha 40ı çıkmadı. Kayınvalidemlere gittik eşimin amcası, karısı ve kızı gelmiş diye. Neyse gittik yedik içtik. Kızımı kayınpederim aldı bakıyor ediyor bende oturdum masanın oraya altımda diz üstü şort filan var hava sıcak diye. Askılı kollu filan giyiniğim. Neyse sohbet muhabbet ediliyor. Eşimin yengesi fotoğrafımı çekti gibi geldi. Eşimde yengesinin yanında tekli koltukta. Fotoğrafımı çekiyor gülüyor. Eşime mesaj attım yengen neye gülüyor olabilir sence dedim göz ucuyla baktı senin fotoğrafın var dedi. Mesajı gördüm geldiler bana. Sen kimsin fotoğrafımı çekiyorsun ediyorsun filan diye ben başlattım sonra eşim destek çıktı sen kimsin eşim hakkında konuşuyorsun ediyorsun diye. Hatıra olarak çektim dedi. Kayınpederimde hatıra olarak hep birlikte izin alarak çekinilir gizli saklı kimseyi çekemezsin filan diye söyledi. 3 sene oldu görüşmüyorlar. Kayınpederim barıştığı zaman bana sordu. Benim meselem baba siz ne yapmak isterseniz yapabilirsiniz beni ilgilendirmez ama kardeşin, eşi ve çocuklarının olduğu ortamda kesinlikle bulunmam evime de sokmam o yüzden bu konuda bir şey söylemeyin, dua etsin arada sen varsın senin hatrına mahkemeye filan vermiyorum dedim. O gün bu gündür ne bulunduğu ortamda bulunurum ne adı benim yanımda geçer. Yani demek istediğim Ne olursa olsun kendi adına yapılan bir durumda ses çıkarman lazım. Ama haklıysan. Şu an bu durumu eşine anlatsan bile yenge ve kaynın gelip sen ne hakla benim telefonu karıştırıyorsun diyebilir. Haklıysan bile haksız duruma düşersin. 
(693 puan) tarafından
Evet işte bundanda korkuyorum maalesef o kadar kötüler ki kendilerini haklı çıkarırlar yine. Neyse Allah'a havale ediyorum. Seninki de baya ahlaksızlik yapmış. Ne hakla fotonu çekiyor hayır yani çekip napacak WhatsAppta gruba atıp arkandan dedikodu mu yapacaklar. Nasıl giyinmiş diye. Terbiyesizlik bu. İyi etmişsin. Belki bidaha kimse bişey yapamaz.
(2,733 puan) tarafından
Aynen canım Allah'a havale et. Unut gitsin. Aynen ondan sonra kimse bir şey diyemedi zaten. Eşim, eşimin ailesi arkamda sağ olsunlar. Birde o an olay yeniyken tepki vermek gerekiyor. Zaman geçtikten sonra tepki vermenin bir anlamı yok.
(693 puan) tarafından
Eş önemli arkanda olsa kimse konuşamaz asla
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Anlamadım. Namusun hakkında ne demişler. 
(693 puan) tarafından
Köye gittik kaldık 1 aya yakın.  İki oda tek var ve ikiside dolu bı oda erkek bı oda biz kadınlar varız. Banyo yaparken bile afedersin elbiselerimi banyoda giyer yazmamı takar çıkarım . Arkamdan eltim
"Ruken eşiyle banyoya girerdi çıktığında bornozla gece üstümüzden atlayıp odada giyinmiş"
Bunu duyunca çok kötü oldum hala aklimdan cikmiyor eşimle her tartışmada bunu yüzüne vuruyorum belki anlar yengesinin nasıl biri olduğunu. Allah aşkında ikj dolu odada bornozla benim ne işim olur tövbe tövbe
(19,494 puan) tarafından
Ayyy çıngıraklı yılan. Ne terbiyesiz insanmış
(693 puan) tarafından
Ama bu terbiyesiz insanı eşimin ailesi hepsi seviyor. O kadar tatlı dilliki kaynanamda numaraları olmayan uzaktan akrabaların bile bu kadında numarası var herkese kendini melek göstermiş. Rehberinde 350-400 tane numara var hepside koca tarafı. Kendini çok iyi gösteriyor. Korktuğum başıma geldi. Çok tehlikeli biri eltim oldu. Korkarım böylelerinden. Bı ara telefonunu istemiştim eşimi aramak için baktım kezzep yaziyor ( kurtcede kalp demek) gorumceme söyledim hoş değil ben istemiyorum böyle yazmasın ikinci uyarım ona çok kötü olur demiştim değiştirdi. Kötü niyetle değil yani kardeşi gibi o kadar sıcak bakıyormuş hanfendi. Neyse eşim azda olsa nasıl biri olduğunu anladı
(19,494 puan) tarafından
Ya bacım sen iyi misin. Biri senin eşimi kalp diye kaydediyor ve sen olay Cikarmiyosun. Gerçekten bu kadarı çok fazla. Kusura bakma sen fazla tahammüllüsün
(693 puan) tarafından
Hayır buna tek değil diyorum ya bütün kayinlarina bütün aileye böyle. Görsen sanki hepsi onun öz kardeso gibi ama konuştum değiştirdi yoksa kötü olurdu zagen
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Sonunu okuyana kadar boş verin 1 yıl geçmiş hayatınıza bakın diyecektim ama namus ve iftira işin içine girmiş. Böyle insanlardan zarar gelir. Kendinizi ve ailenizi ne kadar uzak tutarsanız o kadar sizin için iyi olur. 
(693 puan) tarafından
Nedense böyle insanlar kaynana tarafında daha ilgi görüyor geçen parası fazla olmayan eşinden para aldı gitti  adı olan en özel hastaneye gitti burnunu yaptı keyfi ve kaç günde kaldı. Sigortasız. Özelde doğum yapacam dediğim zaman kayannam eşimin yanında bence gereksiz boşuna para harcama oluyor demisti. Asla unutmam
(1,127 puan) tarafından
Şans bu da kardeşim ne yapacaksın? Öylelerinden oluyor bu şansta.
(693 puan) tarafından
Maalesef öyle
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Melek olunsa bile herkesin arkasından konuşulacak bir konu mutlaka vardır ben de dahil. Bunu bilin ona göre davranın. Insanlardan her şeyi bekleyin ve gördüğünüz duyduğunuz şeyleri kafaya takip kendinizle stres yapmayın. Insanoğlu çiğ süt emmiştir. Fitratimiz da bu var.
(693 puan) tarafından
Valla onu abla olarak görmüştüm kaynimi ise abi olarak. Ne gibi bı zararım olabilir yasim o zaman 20 ydi onlarda büyük benden çok utandım onların yerine

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 288 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,390 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 554 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,079 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...