Ben benim hakkımda bir şey gördüğümde ilk tepkimi gösteririm. Baktım uğraşmak istemiyorum ondan sonra eşime devrederim. Kızım doğdu daha 40ı çıkmadı. Kayınvalidemlere gittik eşimin amcası, karısı ve kızı gelmiş diye. Neyse gittik yedik içtik. Kızımı kayınpederim aldı bakıyor ediyor bende oturdum masanın oraya altımda diz üstü şort filan var hava sıcak diye. Askılı kollu filan giyiniğim. Neyse sohbet muhabbet ediliyor. Eşimin yengesi fotoğrafımı çekti gibi geldi. Eşimde yengesinin yanında tekli koltukta. Fotoğrafımı çekiyor gülüyor. Eşime mesaj attım yengen neye gülüyor olabilir sence dedim göz ucuyla baktı senin fotoğrafın var dedi. Mesajı gördüm geldiler bana. Sen kimsin fotoğrafımı çekiyorsun ediyorsun filan diye ben başlattım sonra eşim destek çıktı sen kimsin eşim hakkında konuşuyorsun ediyorsun diye. Hatıra olarak çektim dedi. Kayınpederimde hatıra olarak hep birlikte izin alarak çekinilir gizli saklı kimseyi çekemezsin filan diye söyledi. 3 sene oldu görüşmüyorlar. Kayınpederim barıştığı zaman bana sordu. Benim meselem baba siz ne yapmak isterseniz yapabilirsiniz beni ilgilendirmez ama kardeşin, eşi ve çocuklarının olduğu ortamda kesinlikle bulunmam evime de sokmam o yüzden bu konuda bir şey söylemeyin, dua etsin arada sen varsın senin hatrına mahkemeye filan vermiyorum dedim. O gün bu gündür ne bulunduğu ortamda bulunurum ne adı benim yanımda geçer. Yani demek istediğim Ne olursa olsun kendi adına yapılan bir durumda ses çıkarman lazım. Ama haklıysan. Şu an bu durumu eşine anlatsan bile yenge ve kaynın gelip sen ne hakla benim telefonu karıştırıyorsun diyebilir. Haklıysan bile haksız duruma düşersin.