0 oy
675 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (396 puan) tarafından
Ben çalışan biriyim kardeşim Ümraniye'de bende Sarıgazide oturuyorum evlerine boya yaptirdilar dün akşam 8 de beni aradı gelin bana yardıma gel kocan bıraksın sonrada alsin diye ben o saatten sonra nasıl gidebilirim dedim yarın ise gidicem getirip götürmez dedim oyuzden küstü bana bida beni arama diye kapattı telefonu haklımi sizce ya 5 tane bacısı var onları çağırsin beni cagircana benim çalıştımi bildiği halde beni cagiriyo 

21 Cevaplar

0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ciden nasıl insalar var deseydin jsci tut gelip yapsın aksamdir çalışıyorum nasıl gidip gelecem kuserse kussun iş için tanıyorlar gelemyince kusuyorlar yaa bırak küssün
(396 puan) tarafından
Valla ya çok sinir oldum iki tanede küçük kızları var onlarıda anneme gönderdi eline ayagina dolaşan bile olmucak oturp yapsın tek başına sonuçta herkes işini kendi yapiyo tek basina
(1,970 puan) tarafından
Yani yapamıyorsa birine desin gelsin yapsın parasini versin herkesin saki işi gücü yok
Ben kendi evimi tek başıma boyadım kimseden yardım istemedim eşimin ailesi zatn yemede varlar işte yoklar kendi ailemde de kız kardeşim ben demeden geldi yaptı
Hiç de takip umursama kendisini birşey sanmasin
(396 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıcam bende
(5,986 puan) tarafından
sen ona kardesimin karisi diye hitap edip o da sana gelin yardima gel diye harlar gibi emirivaki soyluyorsa aranizda gelin olmak ve kardesimj. karisi olmak seklinde anlattigin kadar uzak mesafeli bir iliski varsa zaten samimi degilainizdir kuserse kusaun. nevilim kardesinin esi sana abla desin sen ona buyuksen falan filan o ne gelinn gel bakim buraya diye emrivaki ve samimiyetsiz
-Reklam-
0 oy
(1,654 puan) tarafından
İşi düşünce Canim cicim işi olmayınca arama beni çokta fifi aramam sormam bile 
(396 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Hiçte haklı değil. Evde olsan neyse ama çalışan bir insana ben şahsen demem zaten yorgun gel kendi evinin işini yap anca. 
(396 puan) tarafından
Hayır bide akşam saat 8 olmuş beni ariyo mantıklı bı iş bile değil
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Hayatım boyunca kimseden yardım isteyemedim. İnsanlar ne garip ya çalışan insana saat 8 de gel sonra geri git denir mi ? Annem vefat etti kimsem yok şırnaktan İstanbul'a 3+1 evi kolileyip tek başıma hallettim resmen 6 aylık hamileyim 1.5 yaşında da oğlum varken. Mecbursun sanki ya ne bileyim karşındaki ergen falan mı canım 
(396 puan) tarafından
27 yaşında kadın iki çocuk annesi bide
(1,853 puan) tarafından
Kendi ailesine küssün 5 kardeşten sekip sıra sana nasıl gelmiş de li mi ne
(396 puan) tarafından
Onlar gelirmi hiç prenses onlar işleri güçleri var  diyor onlara sanki ben boş insanim
(1,853 puan) tarafından
Hiiiiç canını sıkma boşver canım
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Oğlum önce beş aylıkken sonra sekiz aylıkken peş peşe iki kez taşındım ilkinde kayınvalidemler yanımda idi sabah kamyon gelirken gelip yardım ettiler sadece ikincide tek başıma idim eşimle ikimiz evimizin boyasını da kendimiz yaptık toplamma taşınma işini de 
(396 puan) tarafından
Kardeşim de yardım ediyor zaten temizlikte filan beni niye o saatte cagirdiysa artık ona şaşırdım
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Saçmalamış. 
0 oy
(93 puan) tarafından
Boya yaptı diye sagı solu cagırıp yaptırmak zorundamı bende yaparım kimseyi cagırmam bir gün bi oda bi gün bi oda yaparım ama kimsenin angaresini de istemem onlarlamı ugraşcam be boşver hem calıısyon hemde herkez kendi evini temizlesin o sana sen calısıyom bi gün evini temizliyelimmi diye
(396 puan) tarafından
Hayır asla öyle bişey demedi ben tasinmistim ev alıp ozman bile demedi şimdide kardeşimi aradım naptiniz diye arkadaşı gelicekmis dedi tek yapmicak yani yinr
(93 puan) tarafından
Ayıp be hiç sevmem iş yaparken ayagımın altında  dolananı
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Gelinler köle onların gözünde bende çalışıyorum geçen yıl ev tadilat yaptırdı gitmedim 10 gün önce açık miyom ameliyatı oldum eşim cagirmis gel diye gelemem senin karın geldi yapsın eş,sek gibi kendi demiş . Oda demiş o senin gibi evde yatmıyor yazık sana demiş o günden beri iki kere geldi bı kocasıyla bide anası burdayken geldi eksik olsun ama düşmez kalkmaz bir Allah . Gitme sen çalışan insansın asıl o sana sorsun bı şeye ihtiyacın var mı diye 
0 oy
(7,154 puan) tarafından
Gerçek yüzünü göstermiş işte boşver küserse küssün hem mecbur değilsin hemde imkanın yokmuş zsten çalışan insansın çoluğun çocuğun vardır resmen seni kullanaya çalışmış 
0 oy
tarafından
Millet ne kadar rahat yaa ben hiç arayıp da böyle böyle diyemem ya rahatlığa bak 
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Çağırmasında anormal bir durum yok. Siz de durumunuzu izah etmişsiniz sizinkinde de anormal bir durum yok. Anormal olan basit bir şeyden hemen her şeyi kestirip atması. Boş verin bence...
0 oy
(884 puan) tarafından
Ay biz görümcelere ses çıkaramıyoruz ne gelinler var değişik
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Sakın geri adım atma, sen kendini ezdirirsen herkes senden faydalanmaya çalışır ne münasebet , görümcene mi güvendinde ev boyadin, kaldı ki sen çağırsan o sana gelir mi acaba? benim gözümde insanın nazı ilk önce kendi ailesine  bacısına, kardeşine geçer, çalışan insana gel iş gör demek neyin yüzsüzlüğü, vallahi bunu yapan değil kardeşimin karısı isterse feriştah olsun daha da yüzüne bakmam, gel deyince gelip , git değince gidince iyi olacaksam hiiiiiiççç kimsenin gereği yok, o kardeşininde kalıbına yazık sen benim bacımın yüzüne nasıl tlfon kapatırsin, karşında senin uşağı mi var deyip ağzının payını verememiş mi?? :angry:

(396 puan) tarafından
Kardeşimin haberi yokki oyle yaptığından bende söylemem zaten araları acilmasin diye
(1,648 puan) tarafından
Oda senin söylemeyeceğini bildiği için bu denli saygısızlık etme cesaretini kendinde buluyor zaten, söyle ki yaptığının yanına kalmadığını görsün, Allah için bu kadar pasif davranma, biraz davranışlarının sonucuna katlansin ki böyle densizliklerini rahat rahat yapamasin
(396 puan) tarafından
Yok arkadaş değişik bir insan buda gerçektende şimdi yine aradı valla ya işten çıkışta gel diye kocan biraksin diye dün yorgun argın evmi temizlicem ben şimdi gidip ya
(1,648 puan) tarafından
Gelirim demedin inşallah, valla senin yerine ben küplere bindim burda kizzz :⁠‑⁠X
(396 puan) tarafından
Hayır demedim tabikide dün dedim zaten ben ona götürüp getirmez diye bugünde iş çıkışı gel diyor yine sanki aynı muhitte oturuyoz gidip gelimde zaten bide 4 kişi varmış şimdi evi temizlemeye ben napicaksam sanki
0 oy
(7,714 puan) tarafından
Az yesin de uşak tutsun deli mi ne (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) 
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Çağırış şekli bile iğrenç. Kendisini düşünemiyorum bile. Sana mi güvenip boya yaptırmış evini. Küserse küssün. Kim olursa olsun kalitesiz insanları hayatınızda tutmayın. 
0 oy
tarafından
Kendisi haksız biseyine yardım etmedin dye öyle yapilirmi
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Aksamı bir vakti. Ben olsam bende gitmezdim. 
0 oy
(993 puan) tarafından
Deseydin ya izin gunumde yapalim diye 
0 oy
tarafından
Kuserse kussun boşver işleri düşünce ararlar anca çalışan insandan böyle bişey istenmez sen zaten yeterince yoruluosundur
(396 puan) tarafından
Az önce yine aradı bide utanmadan isten çıkışta getirsin götürsun diye dedim bende getirmiyor yoruldum zaten dedim
tarafından
İyi demişsin bırak ya sen calisiosun onlar kaç kere yardım etti acaba sana hiç sanmıyorum boşver
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Evlisin çalışıyorsun birde ben olsam gitmezdim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seri (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 577 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 577 göst.