Elbette ki size davranış şekli bir nebze saçma olmuş, ayıp etmiş ancak siz de beklentiyle mi yapmıştınız? Yani ben gidip her işine koşayım o da benimkine koşsun veya her şeri yapayım o da yapsın diye mi?
Beklenti öldürür. Karşılıksız yapsaydınız gözünüze batmazdı. O da böyle bir insan der ilişiği keserdiniz. Ancak içerleyecek kadar fazla beklentiye girmişsiniz. En büyük hatanız herkesi kendiniz gibi sanmanız. Hayır değiller. Olmak zorunda da değiller.
Eğer beklentiye dayalı bir ilişki istiyorsanız mümkün mertebe en yakın zamanda yavaşça uzaklaşın. Siz yaptınız diye kimse yapmak zorunda değil, kaldı ki siz fazla aktifsiniz. Sırf siz yapıyorsunuz diye o da zorunlu hissedip yapacaksa o zaman o kimse kendi olmaktan çıkar.
Lütfen ilişkilerinizi çıkar gözetmeden kurun. Ben 10 defa aradım o 1 kere bile aramadı. Bu çıkardır. Aranmak istediğiniz için aramış oluyorsunuz. Halbuki keşke daha altta ne sebepler yatıyor araştırsaydınız.
Çok fakir arkadaşlarım da var çok zengin de. Fakir olan hep eli dolu gelir, beklemez. Zengin olan boş gelir ama neden boş geldin denmez. Alttaki sebebi biliyoruz çünkü. Fakir olan kendi çalışıp parasını kazanıyor ama zenginin parası yok ve kocası da cimri. Ben yaptım o yapmadı düşüncesi ne kadar tehlikeli aslında...
Lütfen yanlış anlamayın, sadece yazdıklarınıza binaen söylüyorum. Yoksa ne sizi, ne o kadını kimse tanımıyor.