0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından

Biraz huyu öyle dediğini yaptırmak ister. 

Neyse bir Anneannem var yıllardır dayımda kalır. Geçen sene başka bir şehirdeki dayıma gitti 2 ay kaldı sonra geri dönecekti bende gurbetteyim dedim ki 1 ayda buraya gel otobüse bin kalalım biraz eşimde sağolsun tamam dedi çok güzel geçti evde bereket oldu seviyorum annemden daha çok anlaşırım anneannemle o ayki maaşını da bana verdi gitti ama inanın parasını almak bile istemedim zorla verdi 

Neyse bu sene de kışa doğru yine o başka şehirdeki dayıma gidecek heralde annemde o dayımla telefonla konuşmuşlar oda 2 ay kalsın demiş annemde benden için yine 1 ay kalsın diyormuşum ben ordan oraya geçermiş annenam. Ben zaten yineo zaman gelsin kendim derdim belki evimin durumuna göre de ama benim adıma neden konuşuyor anlamıyorum bişe de diyemedim ama söylemek istiyorum benim evimin adına karar verme diye. İstemiyor gibi olmak da istemiyorum ama bunun böyle benim adıma karar vermesi canımı sıkıyor bişe diyim mi sizce anneme. Bende biraz ailemin yanına geldim 2 haftadır çocuklarla burdayız böyle konuşmalar yapmaya da gerek yok ama bir yanım demek istiyo. 

5 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Anne keşke bana biraksaydin ben zaten davet edecektim eşimle görüşüp belki bir işimiz olabilir tarihler uyuşmayabilir mahçup olmak istemiyorum lütfen bir daha ki sefere bana bırak falan de bence. Ben hiç sevmem böyle işleri ya annemde olsa.
-Reklam-
0 oy
(890 puan) tarafından
Bence de. Belki o ayki maddi durumun sıkışık belki başka planın var belki eşinle aranda bir sorun olur. Dediğin gibi zaten istesen sen ne zaman geleceğini söylersin. Benim de annem öyle o yüzden anlıyorum seni. Önünü kes bunun başka türlü durdurak bilmez. Anne biz müsait olunca çağırırız zaten anneannemi hem benden duyması daha iyi olur sen niye söyledin ki flan de 
0 oy
(3,322 puan) tarafından
Annenle arandaki bağa samimiyete bağlı. Ben olsam anne sen niye pat diye söylüyorsun almak yoktu bu sene planımda sormadan niye söyledin derdim. Bunu desem annem alınmazdı. Ama dediğim gibi annenle nasıl konuştuğuna bağlı 
0 oy
(580 puan) tarafından
Neye çekincen o sana sormadan karar verirken çekinmiyorda hiç de kabul etmem direk söylerim anne ben alamam müsait olduğumda sana söylerim diye 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Aaa ne kadar da benim annem ve annemin tarafı :) bneşm annem de öyle. Plan yapar ama ben yok ben böyle yapacağım derim ses etmez. Bana sor derim, benim adıma karar verme derim, benden izinsiz benimle ilgili bir şeyler yapma derim :) konu kapanır annem de uzatmaz :) 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 945 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 316 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 365 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde johnash (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 620 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,648 cevap

43,381 kullanıcı

Kategoriler

...