0 oy
470 göst.
Aile kategorisinde (45 puan) tarafından
Benim 1 tane erkek kardeşim var ve su anda arabası yok bizim de yazlık var eşime dedim kardeşim bizim arabayı gelsin çocukları da yazlığa getirsin durumu iyi olmadığı için bir yere çıkamadi.esim de olmaz arabayı veremem dedi ben de tamam dedim ama alındım.halbuki ben yazligin anahtarini kayınvalidemlere ve gorumcemlere verip siz gidip tatil yapın diyen biriyim ve onlar gidince evi temizledim bunlar yok piyasada.sonra da alındın mi diye soruyor bide siz olsanız ne yapardınız 

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
İnan  bana almaması daha iyi özellikle araba konusunda, bence kimseden istenmemeli alınmamalı ..Hastalık vs olmadıkça tabi. Ailen vs olsa neyse ama senin kardeşin ve eşin inan arada kalan sen olursun. Allah korusun kaza bela olsa kardeşin yaptıracak mı? Yaptırmasa eşin bir daha yüzüne bakar mı? Yaptırsa bile eşin susar mı? Çok sıkıntılı işler arada kalır durduğun yerde canını sıkarsın baştan vermemek daha makbul bence araba ve ev farklı şeyler . 
(993 puan) tarafından
Aaa irmak birebir ayni dusunmusuz inanamiyorum:))
-Reklam-
+1 oy
(5,297 puan) tarafından
Erkegin araba vermeme gibi bi huyu var canim hayat alinmaktan daha kisa salla gitsin bugun variz yarn yokuz
+1 oy
(112 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla burada sorun yazlık değil araba verip vermemek ben olsam bende arabayı vermek istemem herhangi birisine ama yazlık konusunda gitmesinler dedi ise eşiniz haksız ne olacak sanki yani millet tanımadığı insanların bile götürüyor 
+1 oy
(1,060 puan) tarafından
Pardon ama araba ikinizin arabası değil mi. Nasıl tek başına karar alıyor ki? Bizimkilerin iki arabası vardı biri Abimde başka şehirde is için. Diğerini de kardeşimin düğünü için sattılar. İki kere kardeşim aldı bizim arabayı Allah var benzinide doldurur getirir. Eşim vermek istemese kıyameti koparırım. Benim ailem her zaman yanımızda başımız ne zaman sıkışsa onlar koşar yardıma. Eşimin ailesi değil. 
+1 oy
(10,039 puan) tarafından
Araba emanet verilmez canım. Yazlığa gidecekse kendi imkanı ile gitsin arabayla gitmesi şart mi
+1 oy
(185 puan) tarafından
Benimkinin de arabasi kiymetli valla canim vermez kimseye ne kendi tarafina ne benim tarafa. Ben olsam buyutmezdim
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Hastalık olmadığı sürece bende bizim arabayı eşime kendi kardeşim dahi olsa gezme gelme gitme amaçlı verdirmiyorum kaza olsa Allah etmesin yaptıramaz ufak Bi arıza 4 5 binden başlıyor kardeşim vs başkası olsa vermiyoruz ama hastalık olur acil hasta olur o başka ama keyfi asla vermiyoruz boşver takılma sende bundan sonra ona göre davran 
0 oy
tarafından
Erkekler eşlerine zar zor veriyorlar arabayı bence boşver alınma mesele yazlık değil araba
0 oy
(10,879 puan) tarafından
Ben boyle seyleri hic sevmiyorum ya ya kaza olsa allah korusun ya bisey olsa ne kardesime bisey olsun ne esimle aram bozulsun arabasi onun olsun amsn bosver keske vastan demeseydin 
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Arabamı da vermem yazlığın anahtarını da vermem. Kendi yazlıkları yoksa gitmesinler. Benim annemlerin de kaynanamlarin da yazlığı var. Ikisinin de anahtarını filan istemem. Ev sahibinin olmadığı yerde benim işim yok. Kim olursa olsun fark etmez.
0 oy
(536 puan) tarafından
Sadece bu konudami böyle benim eşim verir bişey oldumu kendinede veriri kardeşim sattı şuan yokta alacak ama kaynım mesela vermez binde bir hastalık oldumu ama eşim özel şoför gibi eltimi heryere gezmeye götürürdü ben nisanliyken bn okadad hamile kaldım doğuma bile ayağımla gittm borçtan sattk yeni evliyken doğumdan sonra verem bileziklermi aldm coxugumla perişan olmamk icin
0 oy
tarafından
Araba biraz sıkıntılı ya ufak bir kazada büyük sorunlar çıkıyor ev gibi olmaz ama bende kirilirdim eşim vermeseydi
0 oy
(7,571 puan) tarafından
Yazlığa bir şey dememiş ki arabasının vermek istememiş haklıda. Bende keyif için kimseye arabayı vermem.
0 oy
(993 puan) tarafından
Esin yazliga gelmesinler dememis arabami vermem demis araba konusunda erkekler cok hassas bana kalsa da kimse arabasini kimseye de vermesin arabasi olmayacak fakirlikte biri diyelim aldi allah gostermesin kaza bela olsa nasil odeyecek inan iyilik yapmisken esinle daha kotu olhr o zaman millete mali tatli yani bir araba 2 milyon olmus bu devirde 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,015 göst.
31 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 225 göst.
4 Mart 2024 Aile kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 467 göst.

405,846 soru

12,163,302 cevap

36,612 kullanıcı