+1 oy
1,834 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Evet 22 yaşındayım 7 yıllık evli olmam üstüne 2 tane çocuğum olması kötü bı durum ama bende istemezdim okula gidecem yaşta koca kahrı kaynana kahrı çekmek 7 8 yaşlarımda öz amcam tarafından taciz tecavüz edildim küçüktüm amcam özellikle bizde kaldırdı ki bana dokunmak için ben uyumaya korkardım eliyle ağzımı kapatirdi  aileme söylemekten korktum bana inanmazlar diye düşündüm gibi de oldu aileme anlatmadan önce okuldan kaçıp amcamı sikayet ettim üstüne ailem inanmadı bide onalr tarafından şiddet görmeye başladım böyle bişey yapsa dahi niye şikayet ettin diye suçlu ben oldum üstüne bide alt üstü evimiz amcamgille pskojim aşırı bozuldu cocukluktsn bu yana ve sırf ondsn ve ailemden kurtulmak için evlendim o kadar doluyum ki bunlar yarısı sadece fake değil anliycaniz 

24 Cevaplar

0 oy
(681 puan) tarafından
Kimseye kanıtlamak zorunda değilsin rahatsız ediyorsa şuan seni şikayet et uzaklaştırma karar falan almaya çalış ben sana inanıyorum keşke bi faydam dokunsa :(
(254 puan) tarafından
Şuan yüzünü dahi görmüyorum Allah razı olsun bana inandın için sağol
(681 puan) tarafından
Anladım canım sakin üzülme görmüyorsan terapi almaya çalış tanımadığın birisine anlatmak inanki daha kolay oluyo
(254 puan) tarafından
Çocuklar şimdi küçük git gel zor olur adana sıcağında ama düşünüyorum
(681 puan) tarafından
Anladım canım son baharda havalar çok soğuk değilken git olmadı akşam randevular oluyor mesai dışında onlara bsk
(254 puan) tarafından
İnşallah bakacak bakalım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gerçekten çok kötüymüş yaşadıkların. Hayatının en güzel yıllarını yasayamamaissin. 
(254 puan) tarafından
Halada yaşayamıyorum hayattaki tek şansım çocuklarim hayat bana baksa hicbisry yaştmadi
tarafından
Daha yaşın genç yaşarsın inşallah.  Çocukların buyur ise girer çalışırsın.  Zararın neresinden dönersen kardır
(254 puan) tarafından
Büyüdüklerinde bende öyle düşünüyorum inşallah
0 oy
tarafından
Allah yolunu bahtını açık etsin çok üzüldüm senin için sende evlatlarıni herkesten koru keşke ailende seni koruyabilseydi
(254 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun Çocuklarımı birgün birine emanet edipte daha bir yere bile gitmedim gitmem de ben nereye onlar oraya kimseye güven yok yok amcası yok dayısı
0 oy
(14,748 puan) tarafından
15 yaşında neyin ne olduğunu bilmeden evlilik yapmışsın çok acı bir durum üstüne birde amcamdan yaşadıklarım daha da acı 

Kocan nasıl iyi bir insandır inşallah 
(254 puan) tarafından
Amcamdan yaşadıklarımdan dolayı evlendim daha yumurta kırmayı bilmezken yaşıtlarım uyurekn ben kayananama hizmet etmek icjn erkenden uyanirdim  kocam iyi kendi halimizde yaşayıp gidiyoruz Allah'tan başka kimsemiz yok

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 463 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fadik1 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 798 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gizemli sevdam (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 546 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 515 göst.