0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
N Kizlar biz birkaç ay önce evden bir haftaligina eşimle şehir dışına gittik.evin kapısını çıkarken ben kilitledim yani evden en son ben çıktım, çıkmadan önce şeytan dürttü beni.evde bir iz bırak gelince bak o iz aynı duruyor mu diye.ben de kapının önündeki ev terliklerinin ikisini de ters çevirip çıktım.kapiyi kitledim gittim.geri döndüğümde kapıyı yine ilk ben açtım ve terliklerinin birisi ters birisi düz duruyordu.evde çalınan bir şey yok.ama kimin girdigini bilmiyorum peşine de düşmedim o zaman unuttum gittim gece gece aklıma geldi birden kim girdi diye.esim o zaman ailesinden birine anahtar vermemişti 

4 Cevaplar

0 oy
(308 puan) tarafından
Kizz gece gecee anlatilirmi:((tırstım ben valahh
(1,706 puan) tarafından
:) hakkını helal et canım korkacak bir şey yok meraklı Melahat eş ailesi bir yolunu bulup girmistir
(308 puan) tarafından
Ben böyle şeylerin etkisinde çok kalıyorum rüyama kadar gelir yani:((:))
(1,706 puan) tarafından
Kusura bakma canım hakkini helal et
-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından
Yani anahtariniz baska birilerinde var miydi
(1,706 puan) tarafından
Benim bildiğim yoktu canım
(844 puan) tarafından
Benim aklima yalan soylemeyim esinin ailesine daha once anahtar verdiysen belkide anahtardan cikarmislerdir kendilerinede diye geldi
(1,706 puan) tarafından
Muhtemelen öyle bir şeydir canım doğru söylüyorsun
0 oy
(820 puan) tarafından
Kaçıncı kattasınız? Yol üstüyse yani ara kat falansa birileri geçerken çarpmış olabilir? 
(820 puan) tarafından
Gelbebegim valla helal olsun ben bile bi tedirgin oldum
(1,706 puan) tarafından
Ben de böyle şeylerden korkarım ama bizimkilerin merakını bildiğim için direkt onlardan şüphelendim yoksa hırsız girse zaten evi sırtlar gotururdu
(308 puan) tarafından
Yanlız deilmisim busrac:)
(820 puan) tarafından
Yok hırsız değil aklıma gelen :/
(820 puan) tarafından
Yunusemrem valla tırstım ufaktan yalan yok
0 oy
tarafından
Cinler nesneleri hareket ettirebilme enerjisine sahip değiller canım muhtemelen aileden birinde anahtar var ve size söylemiyorlar
(1,706 puan) tarafından
Ben araştırmaya başladım koyucam bir tane bu şüpheyle yaşamak zor
(534 puan) tarafından
Kamera nerden alınır ki
(1,706 puan) tarafından
İnternette var hem de öyle katakulliler var ki kalem şeklinde bile kamera var aslında hiçbirimiz güvende değiliz
(50,952 puan) tarafından
üç harfli deyince.kendilerinden.bahsedildigini anlamiyorlar mi diye sormustu hasancan kaya ☺️☺️☺️ kılidi değiştir esine de söyleme caktirmadan onun anahtarliktan da degistir varsa baskasinda o sekilde cikar
tarafından
İkoş ben korkmadığım için direk bahsettim :D O varlıklar korkuyla besleniyorlar ve bende de gram korku yok sjsjsjsjsj

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 854 göst.
0 oy
8 cevap 262 göst.
4 Ekim 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,055 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 658 göst.
14 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

405,648 soru

12,154,701 cevap

36,586 kullanıcı

...