+1 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar 6 haftalık hamileyim dün kız bebek doğurduğumu gördüm sizce bebeğim kızmıdır rüyasında cinsiyet gören varmı 

44 Cevaplar

0 oy
(1,857 puan) tarafından
2 kere kız gördum 2 oğlum oldu 
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Ben erkek gördüm kızım oldu hatta herkes benim bebeyi erkek gördü rüyasında kızım oldu. Ama gördükleri zamanki bebek düşmüştü belki düşsen erkektir bilemiyorum 
0 oy
(4,015 puan) tarafından
Ben bekar iken hep kız gördüm şuan 39 haftalık gebeyim ve doktorlar kız dedi ama yinede herşeyin hayırlısını Allah'tan isterim sağlıkla gelsin yavrum ❤️
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Bende kızımda hep erkek görürdüm kızım oldu 

Şuan gebeyim geçenlerde rüya gördüm doktora gitmiştim karnım baya büyüktü cinsiyeti soruyordum kız diyordu bilemiyorum artik
0 oy
(695 puan) tarafından

Valla canım ultrasonyon gününe kadar rüyamda hep kız gördüm. Çok istemiştim belki ondan. Doktora gideceğim günün gecesinde erkek demişti doktor anneme gitmiştik. Ve gerçekten de annemle gittik doktor erkek dedi :angel:

0 oy
(364 puan) tarafından
Ben gördüm doğru çıktı
0 oy
(709 puan) tarafından
Bugun ruyamda guya hemileyim hemide 5. Cocuga  ruyamda karnim seffaf balon gibi bebegi karnimin icinde resmen goruyorum cinsiyeti ne bi bakayim diye karnimi aciyorum pipi gördüm  sabah uyandim esime anlattim guldum aha 2. Erkek geliyor hadi kiz gel yapak diyor :)) ruyadir canim bu neler goruyoruz hepsi gercek olsa ohhooooo
0 oy
(478 puan) tarafından
benimde 22 bucuk aylık kızım var 4 aylık gebeyim rüyamda erkek gördüm hep ama kızım olucak yine :)
0 oy
(14,612 puan) tarafından

Bence bilinçaltı o ben hep ilk kızım olsun istiyordum kızıma hamileyken hep kız bebek görüyordum oğluma hamileyken de kız görüyordum :)

0 oy
(160 puan) tarafından
Ben kızımda oğlan gördüm kızım oldu. Oğlumdada kız gördüm oğlum oldu yani rüyalar tersine çıkıyor. 
0 oy
(791 puan) tarafından
ben yeni hamile olduğumu ögrenmiştim rüyamda annem sandıktan kız bebek kıyafetleri çıkarıp vermişti bunlar senindi yine sana lazım olacak demişti ve kızım oldu şuan 3 yaşımda 8 haftalıkda hamileyim 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Ben ilk kız gördüm, sonra uzunca bir süre hep erkek gördüm. En son kız gördüm. Bir kız bir erkek yani :) Allahın izniyle kızımız olacak. Rüyadan pek belli olmuyor yani. 
0 oy
(13,060 puan) tarafından
Benim ikisinde de tuttu.
0 oy
(3,343 puan) tarafından
Ben ve eşim erkek görmüştük doğru canım 
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Rüyamda arkadaşımı 1 yaşındaki erkek bebeğiyle fotoğraf çekilirken gördüm. Haberim yoktu o sırada 2 aylık hamileymiş o da. Adet yakındı benim rüyadan bi hafta hamile olduğumu öğrendim. Erkek olduğunu öğrendim sonradan. 
0 oy
(777 puan) tarafından
Oğlumda erkek çocuk istiyordum erkkte hissediyordum rüyamda gördüm erkk bebek  eltimde hamileydi ben cinsiyetini bilmiyordum rüyamda doğurduğu ve pempe çorap giydirdigi gördüm kız bebeği oldu. Şimdi yine hamileyim kız istiyorum tabi önce hayırlısını ve sağlıklı olmasını rüyamda görüyorum bebek ama vindiyeti ne kıza benziyo ne erkege
0 oy
(838 puan) tarafından
Hep kız gördüm oğlum olucsk
0 oy
(3,297 puan) tarafından
İlk kizimda görmüştüm ve doğru cikmisti
0 oy
(234 puan) tarafından
Genellikle tam tersi çıkıyor canm
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Daha hamile oldugumu öğrenmeden Bi kız bebek görmüştüm rüyamda karşı koltukta uzanmış sevimli sevimli bana bakıyordu hamile oldugumu öğrendikten sonra da sanırım bana geleceğini müjdeledi dedim sonra hamileyken yine rüyamda tombik Bi erkek bebiş emzirdiğimi gördüm sonuç erkek oldu ☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
10 cevap 302 göst.
0 oy
5 cevap 612 göst.
11 Kasım 2018 Diğer kategorisinde Yazar gecerim - BANU (13,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 415 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu

408,522 soru

12,275,155 cevap

37,716 kullanıcı

Kategoriler

...