0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından
Kizlar ya o oyunu oynayip anlayan biri bana yardimci olabilirmi sorun şu 

Benim 15 yasindaki akilli oglum kendi uzerimw olan hatti kullaniyor hat normalde faturasiz her ay biz yukleme yapiyoruz az once telefenu bi kontrol ediyim hemde kac tl hatta para kalmis bakiyim diye vodafon uygulamasina girdim bi baktim hat faturali gozukuyor guncel tutar da 10 bin 756 tl soka ugradim lan noluyo dedim cunku hat faturasizdi direk musteriyi aradim konustum hatti 1 hafta once faturaliya gecirmis tarife almis 108 tl lik cocuga soruyom yok diyor dedim dogru konus sonra diyorki boyle boyle bastim faturali oldu mesaj geldi ben soylemedim eee niye demedin evladim diyorum korktum ya neyine korktun 100 lira para icin ben seni mi vurup oldurcem en fazla dikkatli kullan diye kizcam ben zaten hergun sigarama 200 lira veriyom sana 100 lirayi mi sorcam onlem alirim neyse konustum musteri t. Ile dedimki tamam fatura 108 lira dedim bu 10 bin borc 1 haftada nwyin nesi benim akil kupu evladim ha o zikkim oyun papcikmi neyse adini bile diyemiyom ona mobil odeme yapmis

Kizlar ben oyunu sildim ama oyuna otamik odeme mi yapiliyor yoksa kendiniz onay verip oylemi odemi yapiyorsunuz ben hatti mobil odemeye kapattim fakat ayin 21 de arayin oyle hatti faturasiza aliriz dediler bu oyun bana ay sonuna 50 binlira kitlemisin 

Odeme isini nasil yapiyoruz bu oyuna onu merak ediyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(374 puan) tarafından

Faturayı oyuna bağlamış büyük ihtimale fatura üzerinden oğlun UC almis bu oyunda para birimi oluyo kıyafet falan alınıyor ve paralı sandıklar var onlardan da aldi demek ki 

Onaysız olmaz ama demek ki her seferinde onayladi 
Vodafone ara ve internet üzeri alışverişi kapattir hat üzerinden canım cekemezler oyle
(709 puan) tarafından
Ya hala diyorki onaylamiyorum tamam oyunu anlamiyorum ama aptalda degilimki ya onay vereceksin ya otomatik bagliyacaksin yani simdi otomatik baglama yok demi yani odeme o anlik onay vermeniz gerekli
(374 puan) tarafından
Evet o an parmak izi veya Google hesabı şifresi veya telefon kilidini soruyor oyun onay bunlar oluyor onayladığı da çekiliyor ama yinede internet alisverisine kapattın garanti olsun
(709 puan) tarafından
Evet kapattim ya durduk yere 10 bin 500 gecirdi bana aksam babasina ne dicem bilmiyorum dunyanin lafini sayacak kesin ama bu kez hakli yemek yese kiyafet alsa bisey yapsa  caninsaolsun oyun ya oyun yazik gunah
-Reklam-
0 oy
(3,035 puan) tarafından
Abonelik yapmamışsa yükleme yapmadığı sürece bir şey olmaz
(709 puan) tarafından
Insallah oyledir su zamanda 10 bin 500 nedir ya bi oyuna ulan al ye ic gez toz canin saolsun diyim
0 oy
tarafından
Oyun sorununu cozün fakat cocugunuzun mesajla birlikte sizin hattınız uzerinden faturalıya gecmesi normal bi durum degil bende babamın hattını kullaniyorum faturalıya gecmek için babamla sesli görüsme yaptilar o sekilde faturalıya gectim cok sacma yani bu konuyu arastirın bir bence gsm operatorunuze dava bile acsaniz yeridir cocuk tek basina bir nesajla nasıl faturaliya geciyor.Gsm ciler genellikle para koparmak icin yapiyorlar brnimde taahhütum bitmiş ben fazladan kullanmisim ams hicbir bildirim vs grlmemisti ve benim onayım olmadan uzatılmıs aylık 600 tl lik fatura tarifesi yapilmiş 
(709 puan) tarafından
Oyunu sildim zaten asla oynayamaz ya onu esimde konustu neymis tobi uzerinden yapilmis ya benim anlamadigim hatti faturasiza tekrar cevircez birsuru bilgi istiyor ama tobi nasil istemiyor anlamiyorum oglum diyor biyere bastim paket aldim sacmalik resmen allahindan bulsunlar ne diyim
tarafından
Yani bencede hattın yasal sahibi yalnizca resmi isler yapabilir onun dısında kimse yapamaz
0 oy
(4,101 puan) tarafından
Oyun hakkında bilgim yok ama bu faturalı ya geçmek için hat sahibi için görüşme yapılması gerekiyor asla yapmazlar yapamazlar. Vodafone bayisine gideriliyorsan git görüş ben olsam hat sahibi ile nasıl görüşme yapmadan onay almadan bu şekilde yapabiliyorsunız diye yakalarına yapışırım az uz bir şey değil 
(709 puan) tarafından
Esim musteri t. Ile 1 saat tartisti hatti iptal icin ölmüş  ebemin ismini istiyonuz ama burda tek tusla nasil oluyor diye neymis tobiden yapmismis esim avukata vercem dedi ya az bi para degil hayir oglumdada suc var sen niye soylemeyip sakliyosun 100 lira nedir ya bak 10 bin geldi sadece esimin dedigi tek sey utanmiyormusun hic şu  yaptigina bak bnde oglum buyudu diye övünüyorum  cebine koyup yesen parayi zoruma gitmez dedi sadece insan ne diye korkar allahtan erken fark ettim  yoksa 1 ay sonuna kadar kac bin olurdu bide faturayi gormesem hacizlik mahkemelik olurduk
(4,101 puan) tarafından
Eşin haklı kuzum keşke cebine katıp yiyip içip gezseydi inşallah akıllanmıştır oğlun böyle hatayı tekrar yapmaz
0 oy
(3,369 puan) tarafından
Vodafone'a kendin onay vermediğini belirt ve şikayet et bence belki bir şekilde paranı geri alabilirsin borcunu iptal olabilir. Abonelik olarak da aylık bir abonelik var benim de var ama çok bir para değil. Diğer türlü UC satın alırsa kendisi girip onaylaması lazım otomatik olmuyor yani bir sandık var mesela onu açmak için belli bir uc yüklemesi gerekiyor o anda girip onay veriyordur
(709 puan) tarafından
Valla yemis bi halt nerden ne bastiysa hatti mobil.odemeye kapattim oyunu sildim telefonu akli basina gelene kadar aldim elinden zaten belirli sure veriyordum simdi onuda zor alacak okul acilana kadar sadece disari cikinca alabilir kusura bakmasin
Vodafonu yarin avukatla konuscam kimlik bilgimi vs almadan nasil hemen onay vermis cocuk ne bilsin benim annemim kizlik soyadini
(3,369 puan) tarafından
Vallahi benden sana bir akıl o hesabı oğluna söyle satsın 5-6000'e gider eğer o kadar para yüklediyse güzel şeyler çıkardıysa eğer o fiyata gider en azından borcun bir kısmını öyle kapatmış olursunuz
(2,222 puan) tarafından
Aynen betül doğru diyor hesabı satın bencede bi nebze para çıkar
(709 puan) tarafından
Yok canim ya ugrasamam bu kezde para yapti diye ayri bi is yapmaya kalkar filan aklini oyuna vermesin ne guzel elektirik elektironik bölümü  okuyor meslegine yonelsin
(3,369 puan) tarafından
Bari oyunu silmek yerine ailede bu işten anlayan bi genci devreye sokup şifresini alın o kişi satıp parasını versin size.Ama oğlunuzun haberi olmasın. Hatta pubg mobil ekibine mail atarsanız para iadeniz bile olabilir belki
0 oy
(2,222 puan) tarafından
Oyunu kontrol etseydiniz silmeden önce iki türlü satın alma var biri oyun parası uc o bir kerelik para ödemesi oluyor birde abone ol seceneği var onu her ay çekiyor bende oynarım satın alırım ama söyle bir durum var almadan önce fatura üstüne alıyorsanız ödemeyi öyle yapıyorsunjz şifre ister onay ister cart curt fiyat çekmiyor bu arada tavsiyem Google Playide kontrol edin bütün satın almalar ordanda gözükür acaba sadece pubg mi verdi yoksa başka oyunlarda varmı 
(709 puan) tarafından
Yok sadece pubg vermis satin almis itiraf ediyor soyluyor beyefndi ya hic yapmadigi bi isti kac yildir oynar ama bitane arkadasi var 1 aydir ona takiliyo bozdu cocugumu artik asla onada izin vermicm telefonda okul acilana kadar yok akli basina gelsin biraz
(2,222 puan) tarafından
Küçükken bunu bende yapmış stardoll diye bir oyun vardı babaannemin telefonundan gizli gizli satın alfım tabi iş patladı fatura gelince banada yasak koydular vs iyice sinirlendim demem o ki yasak vs yerine ders vermeniz daha iyi olur çünkü ben bu yasağa karşı çok tepki verdim bütğn arkadaşlarım oynardı ben oynayamazdım nispet gibi gelirdi bana gizli gizli devam ettim inattan sonra beni karşılsrına alıp bir güzel konuştular harçlığımı kestiler oynarken kontrollerinde oynadım bu bana ders oldu yapmadım  birdaha ama ilk verdikleri tepki çocuk aklı işte heleki o yaşlarda bak benim bunum var diyen çocuklar oluyor nispet geliyor ve dahada cezbedici yapasın geliyor bu benim tavsiyem tabiki anne babası olarak siz daha iyi bilirsiniz ama oynatmamak vs bu paranın önemini öğrense daha verimli olur bence
(2,222 puan) tarafından
Birde şu fatura olayı hiç masum değil bence sizin haberiniz yok vs nasıl onay verebilir kaç yaşında kadınım hattım halen babamım üstüne düşünün babamla konuşmadan tuşa bile basmama izin vermiyor vodafone yaptıkları çok ilginç bu işin peşini bırakmayın
(709 puan) tarafından
Yarin zaten avukata vercek esim cok sacma ya hatti kapatmak icin ariyorum yani faturasiza cevirmeye dunya soru soruyor ama diger gecise sormuyormus
(2,222 puan) tarafından
Ayy vallaha çok ilginç ya bu devirde faturasız hat kullanıypr eşim bazen teli ben açarım yenilemek için beni bile kabul etmiyorlar eşinizi verin diyorlar
(709 puan) tarafından
Bugun benim sesimi duymadan bi islem yapmiyorlar esim onlara soru soruyor hat sahibi verin diyor kadin e diyoruz cocuk yaparken niye bisey istemediniz diyince sistem bize boyle soyluyor diyor ya 3 5 kelime ogretmisler aynisi diyip duruyor ama avukat cozer isi sonucya yolunu yordamini biliyor
(2,222 puan) tarafından
Aynen öyle öyle saçmalıkmı olur ilk defa duydum bunuda sistem bize söylüyor ne karşıdaki kadın ***** mı çocuk sesi vs ayırt edemez mi bi insan dediğin gibi ananın dıdısına kadar soran bir sistem deyiz yani
(709 puan) tarafından
Valla oyle boyle gecirdiler bize 10 biniii sipam gidip yemek yese gezze kiyafet alsa filan zoruma gitmicek oyuna vermis yaaa gulsemmi kizsammi sasirdim valla
(2,222 puan) tarafından
Ya şimdi sinirlisin ama anı diyelim canınız sıkılmasın mutluluğunuz bozulmasın biz kaç sene oldu halen konuşup gülüp dalgasını geçiyoruz eminim seneler sonra aklınıza gelip sizde çok güleceksiniz :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
18 Ocak 2024 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 313 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 459 göst.