Kizlar ya o oyunu oynayip anlayan biri bana yardimci olabilirmi sorun şu
Benim 15 yasindaki akilli oglum kendi uzerimw olan hatti kullaniyor hat normalde faturasiz her ay biz yukleme yapiyoruz az once telefenu bi kontrol ediyim hemde kac tl hatta para kalmis bakiyim diye vodafon uygulamasina girdim bi baktim hat faturali gozukuyor guncel tutar da 10 bin 756 tl soka ugradim lan noluyo dedim cunku hat faturasizdi direk musteriyi aradim konustum hatti 1 hafta once faturaliya gecirmis tarife almis 108 tl lik cocuga soruyom yok diyor dedim dogru konus sonra diyorki boyle boyle bastim faturali oldu mesaj geldi ben soylemedim eee niye demedin evladim diyorum korktum ya neyine korktun 100 lira para icin ben seni mi vurup oldurcem en fazla dikkatli kullan diye kizcam ben zaten hergun sigarama 200 lira veriyom sana 100 lirayi mi sorcam onlem alirim neyse konustum musteri t. Ile dedimki tamam fatura 108 lira dedim bu 10 bin borc 1 haftada nwyin nesi benim akil kupu evladim ha o zikkim oyun papcikmi neyse adini bile diyemiyom ona mobil odeme yapmis
Kizlar ben oyunu sildim ama oyuna otamik odeme mi yapiliyor yoksa kendiniz onay verip oylemi odemi yapiyorsunuz ben hatti mobil odemeye kapattim fakat ayin 21 de arayin oyle hatti faturasiza aliriz dediler bu oyun bana ay sonuna 50 binlira kitlemisin
Odeme isini nasil yapiyoruz bu oyuna onu merak ediyorum