0 oy
659 göst.
Aile kategorisinde (48 puan) tarafından
Hanımlar  5 yıllık evliyim uzun anlatmayacagım işimin ailesinin birçok zulmüne yalanına iftirasına uğradım eşim de sessiz kaldığı için aynı benim gözüm de şu an duruldular zulümleri yok ama ben yaşattılarını unutamıyorum hepsi kafamda artık beynim yoruldu unutmak istiyorum olmuyor birgün karşılarına geçtim anlattım acılarımı ama o kadar masum o kadar pürüpak görüyorlar ki kendilerini boşuna nefes tüketmişim diyorum. Eşim deseniz bana haklısın diyor ama yine onlara laf söyletmiyor,gerek maddi gerekse manevi aile diye bir kavram yok bunlarda ama eşim için onlar yine hep başüstünde  o kadar doluyum ki hakkınızı helal edin  

14 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
TC similasyonunda her 5 kişiden 3 u bunu yaşıyor bacım :D gül geç yoksa olan sana oluyor değmeyecek insanlar için yiptandiginla kalıyorsun en güzel zamanlar çöp oluyor. Dünün bile geri dönüşü yok bir dakika bile geri alınmıyor 
tarafından
Aynen valla
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Emin ol bir çok kadın yaşıyor bunu hayatı böyle kendine zehir etme akışına bırak biraz
+1 oy
tarafından
Kız 3 günlük dünya tabiki herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşamıştır salla gitsin takma kafana hayatına eşine bak eşini eline eşin öyle bir kullanki eşin dediğinden çıkmasın mesafe eşinin ailesine karşı gitme gelme evine kabul etme gül gibi yaşa 
(48 puan) tarafından
Eşi kullanmak ? Hiçbir ortamda eşini çocuğunu öncelik görmeyen eşi nasıl bu hale getirebilirim
tarafından
Şöyle söylim Instagram da Esra ezmeci takip et okadar çok etkisi varki çok iyi sonuç alanlar dahi var tafsiye ederim  böyle kocan kul köle olur
Bide kadınlığını kullan cilveni kullan :)))
(48 puan) tarafından
Tesekkür ederim bu kadar sıkıntı çek bi de cilve yap ahh şu kadınlar ,canım kadınlar :)
tarafından
Aşko kullan işte kadın cilvesi diye bişey varsa :D
+1 oy
(2,932 puan) tarafından
Helal olsun gülüm. Inan ki hepimizin imtihanı çok farklı herkes illaki birşeyler yaşıyor çekiyor Allah sorsun hesabını bakalım o hesap çetin olunca ne yapacaklar 
+1 oy
(307 puan) tarafından
Şimdi iyilerse çokta kurcalama geçmis geçmiste kaldı helal etmezsin hakkını zaten eden buluyor merak etme .
(48 puan) tarafından
Şimdi sıkıntı çıkarmıyorlar ama sürekli birbirlerini övüyorlar başka bir insanı eleştiriyorlar ama aynı şeyi onlar bana yaşatmış oluyor geçmişte bunları duymakta insanı yıpratıyor
(307 puan) tarafından
ama böyle yapardan hasta edersin kendini bir yerden patlak veriyor vücut
+1 oy
(3,031 puan) tarafından

Bu şekilde evliliğini hayatı  kendine zehir edersin  benimkilerin yaptıklarına inanamayacaksıni bilsen oooo say say bitmez ama şunu söyleyebilirim ailesini sineye cekip eşinle mutlu olmaya çalışmak 

+1 oy
tarafından
Benim eşimin ailesi yaptı bana eşim benim yanımda birşey demedi ama ben yokken demiş konuşmuş aklıma geliyor yaptıkları hiçbiriyle konuşmak istemiyorum içimden gelmiyor ama eşimi mahcup etmemek için konuşuyorum ne bilim insan alışmadan sogar mı ben öyle oldum eşim kızıyor sana kim ne diyor niye soğuksun uzaksın e unutamıyorum hepsinin haram olsun hakkım evliliğimin ilk günlerini bile zehir ettiler
(48 puan) tarafından
Ben de hakkımı helal etmiyorum Hee sitem ettiğim de boş boş yüzüme bakıyorlar kendilerini kusursuz gördükleri için eleştiriyi boş boş bakarak izliyorlar
tarafından
Ben hiç sitem bile etmem herkes ne yaptıkta uzak duruyor bizden desin düşünsün azıcık mantık düşünce varsa hepsi anam babam yaşında insanlar ama akılları 8 yaşındaki çocuk kadar yok
(48 puan) tarafından
Ayy yemin ederim aynı benimkiler düşünseler de bi sonuç çıkaramazlar
+1 oy
(362 puan) tarafından
Aynı benimde öyle ben mücadeleyi bıraktım artık kuzum içime atıyorum dışarıya dokesim bile yok anlamıyorlar çünkü arkanda dağ gibi eşin yoksa mutluluğunu dusunmuyorsa acizdir dünya hiç valla öyle yaşıyoruz iste
0 oy
(833 puan) tarafından
Banada ıftıra attı gprumcelerım geçen bırtane sı öldu cenazesıne mevlüde hıcbırseyıe gıtmedım hakkımıda helal etmedım 
0 oy
(310 puan) tarafından
Canım ben bos verdim unsallah güzel evimi birakip başka yere gitcez aklıma geldikçe ben oylanacak bireyler arıyorum 
0 oy
(327 puan) tarafından
seninkiler yinede durulmuslar iyi bari yeğenimin kocası tam Bi soğan erkeği anaci ağızlarının içine düşüp laa demez onlara ama ağzına geleni sayar yeğenime bide engelli çocuğu var kız bide onla ugrasiyo çöp kadar kız çocuk taşımaktan fıtık olmuş Bi halta yaradıkları yok anca eleştiri laf sokma bide emekli olmuş eşi eytden hep tepesinde evde anası kızın vefat etti babası desen daha beter kendine faydası yok kızın gitcrk kapisida yok anliycan bayramlarda fln kaynanayla gidiyomus alışverişe fln düşün artık üzülüyorum durumuna yaktı kendini şükret haline normale dondulerse duzeltemiycen için takma kafana bikere geldin bu dünyaya bidahasi yok cnm tadını cikar
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Aynı durumdayız malesef...
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Artık takmıyorum ama yeri ve zamanı gelince bir bir içindekini atıyorum bak şöyle olmuştu böyle olmuştu diye bir içim rahatlıyor anlatamam valla dene derim :)
0 oy
(918 puan) tarafından
Bu tür şeyler bir tek bizim milletimizde var hee. Sırf şu zihniyet yüzünden keşke dünyaya yabancı olarak gelseydim diyorum.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 327 göst.
9 Eylül 2022 Aile kategorisinde nur120302 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,333 göst.
8 Mart 2024 Aile kategorisinde Hayatsu23 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 432 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Funda6363 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 264 göst.