+1 oy
952 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
Ben cimere yazdım sabah çocuğumu okula götüreceğim ve servis yok. Eylül'de başlayacak okul sabah 7 buçukta çıkacam 20 dakikalık yol . Köpekler saldırgan gelene gidene havlıyor bi kadının üstüne atladı cadde de. Mahale yeni gelişiyo gecekonduları yıkıp bina dikiyolar ama henüz ıssız tam işlek değil. Sebebini bilmiyorum varoş gelişmemiş mahalleler daha çok sokak hayvanı dolu. Sizce bişey yapılır mı en azından bir kısmını toplasalar 10-15 köpek oluyo bi anda 

15 Cevaplar

+5 oy
(3,329 puan) tarafından
Hayvansever değil. Köpektapar. 
(147 puan) tarafından
Siz Allah dan başka bir varlığa mı tapıyosunuz bu nasıl bir söylem
(3,329 puan) tarafından
Ben değil severler için söylenen bir tabir.
-Reklam-
+3 oy
(1,220 puan) tarafından
Toplatmak yerine herkes onune bir kap su bir kap mama koysa hayvanlar sakin olacak kimseye saldirmayacak.
(20,658 puan) tarafından
Ya bi zırvalama yeter beee
(1,220 puan) tarafından
Bidı bidı
(20,658 puan) tarafından
:D jdjjdjjsjsj
(711 puan) tarafından
Dövüşmeyin:))
(3,329 puan) tarafından
Hahah :)) sonu güzel bitti hadi olaysız dağılın :D
+3 oy
(6,307 puan) tarafından

Sokak hayvanları için yürüyüş yapan kişilere saldıran köpekler geldi aklıma :D

Vallahi bu çok ciddi bir konu eğer önünü alamazlarsa boyle olmuyor gerçekten. Ben Kızımı okula götürüyorum köy yerindeyim, çocuk normalde kendisi gidip gelebilir ama köpeklerin korkusundan asla yalnız bırakamıyorum

Öyle önlerine bir kap mama suyla da olmuyor köy yerindeler millet çöpünü atmıyor. Bir ton ekmektir yemektir kalıyor hep, onların önüne gidiyor aksine daha fazla saldırganlaşıyorlar . insanın üzerine geliyorlar bir poşet falan bir şey görünce

Eşimin amcasının kızına köpek saldırdı ve kadının çenesinin yarısı gitti

Komşunun köpeği vardı bizim yok bayatlayan ekmekleri kalan yemekti falan önlerine koyardık.

Bu kış Kızım okula giderken beslenme çantası boynunda asılı köpek peşine dolanıp durmuş ve en son çantayı çekiştirmişti.

O günden sonra bir daha yalnız göndermedim alın işte mamayı da yedi suyunu da içti mesela. hayvanın içinde saldırganlık varsa ne yaparsanız yapın olmuyor ve ben kalkıp da o hayvanlar yüzünden çocuğumun tırnağına zarar gelsin istemiyorum. çok seven hepsini toplasın evinde baksın

Hele bir çocuğun eline mama verip köpeğin yanında 5 dakika bırakın 

Evde beslenen ile sokakta olan hay.van bir degil maalesef kimse aynı demesin boşuna 

Kızıma o gün bişey olsaydı ne olacaktı peki?

(3,329 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Kediler bile sokak kedisiyle ev kedisi bir olmuyor. Sokaktakilerin çoğu saldırgan. Oğlum sevsin korkmasın diye hiç engellemedim. Tırmaladı, bende mecbur artık gitme yanlarına diyorum gerekte yok. Biz sevmeden büyüdük noldu gayet vicdanım merhametim yerinde şükür.. Olsun onların başına gelmediği sürece sorun yok. Allah kimseye göstermesin masum yavrularınada böyle işte..
(711 puan) tarafından
Sokaktakiler sürü halinde daha saldırgan oluyo
+3 oy
(3,329 puan) tarafından
Gerçekten bende sıkılıyorum artık. Hayvanları seviyorum ama fazlalıklarından ürküyorum artık insanın peşine takılıyorlar sevmemeye başladım.. Ne olursa olsun hayvanın ne yapacağı belli olmaz. İnşallah biran önce el atılır. Burası gelişmemiş mahalle değil ama sürüsüne bereket maşallah! 
(711 puan) tarafından
Evet sayıları çok fazla ve kocamanlar insan korkuyo havlayınca
+3 oy
(2,080 puan) tarafından
Yemek su ver saldirmaz deniliyor bu köpektir ne kadr beslersen bezle adı üzerinde köpek her türlü saldririr 

Bence toplanması iyidir 

Geçenlerde mahallenin köpeği besledigimiz.birden kardeşime saldırdı dur dük yere ömrümden omur giti o an nasıl dışarıya kostüm nasıl gittim bilemiyorum Allah'tan kardeşim sopa vermiş elinden kovmuş yoksa ısıracakti
(711 puan) tarafından
Köpeğin psikolojisini bilemeyiz ki sokakta ne yaşadı kim bilir başkalarının yaptığı yanlışlarının cezasını biz mi çekelim. İç güdüleriyle hareket ediyor o an ne olduda saldırdı acaba Allah korumuş
(2,080 puan) tarafından
Vallahi hiç saldırmayan köpek uslu kardesim yemek bana getirdi verdi dış kapıdan çıkmasıyla sesten gittim tüm mahlle çıktı bazıları bu köpek eskisi gibi değil saldırıyor falan artık dedi
Köpeklerden çok korkarım küçükken bana saldırdı bacagimdan ısırdı nerde görsem kaçar giderim

Bazen haberde görüyorum bazı çocuklara saldirir hastanelik eder hayır sever adı üzerinde bazıları çıkar üstüne der çocuğun ailesi çocuğuna sahip çıksın böylelerine o köpeği üstüne saldirtmak isterim yeminle
(711 puan) tarafından
Sadece çocuklara değil ki büyüklerede saldırıyor
+2 oy
(29 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım ben bilirim onu oturduğum yerde 2 yıldır evliyim hiç çıkamadım köpekle dolu her yer şimdi köpek seven insanlar seni linçleyebilir
(711 puan) tarafından
Saldırgan hayvanlar bi çözümü olmalı ama
(29 puan) tarafından
Devlet el atacak inşallah ben tüm hayvanları severim ama köpek hariç onun bende travması var birkaç sene önce koşa koşa cami tuvaletine girmiştim arkamdan gelmişti çok tehlikeli bi h-ayva-n insan falan dinlemiyor
(711 puan) tarafından
Evet bazıları çok saldırgan ısırmadan bırakmıyor
(5,455 puan) tarafından
Devlet katledecek inşallah diyecektiniz heralde
+2 oy
(1,823 puan) tarafından
Bizim buralarda çok kocaman kocaman köpekler hirliyolar kaçma bile kacmiyolar. Okul yolunda da çok oluyo özellikle kışın korkuyoruz valla. Bide yavrulamislarda onlarda çok 
(711 puan) tarafından
Kimse yok sabah vala kaydı sildirsem çocuğum evde sıkılıyor götürsem tedirginim of
+2 oy
(147 puan) tarafından

Sevgili arkadaşım 33 yaşındayım kendimi bildim bilelide kedinin köpeğin içindeyim bebeğim 3 aylıktan itibaren benimle beslemelere geliyo o saldırgan dediğiniz iri yarı köpekler bir kere bile diş göstermedi bana önlerine bir kap mama bir kap su koymayı deneyin evinizde yemediğiniz yemeği bırakın tam tersi sizi ve çocuğunuz koruduklarına şahitlik edersiniz korkunuzu anlıyorum ama kısırlaşmadıklar ve aç oldukları için o şekilde duruyorlar emin olun doğadaki hiç bir canlı siz zarar vermeden size zarar vermez insan hariç tabiki :) 

(711 puan) tarafından
Ben yılandan bile korkmam zehirli olmadığı müddetçe ama hamamböceği görsem tüylerim diken diken olur . Aynı şekilde köpek görünce kalp atışlarım hızlanıyor besleme yapamam yanına bile yaklaşamam geçen asansörde kaldık çocuğum dışarda kaldı neyseki asansörün kapısı açıldı ama iki saat kalbim ağrıdı. Köpeğe yaklaşamam helede 10 tane birden
(147 puan) tarafından
Köpekten korkmam ama civcivden inanılmaz korkarım herkesin korkusu başka inşallah yenebiliriz ama onlarında birer canlı olduğunu unutmayın gidecek hiç bir yer bırakmadım her yer beton yoğunu oldu kısırlaştırma belediyeler yollardır yapmıyor kendi imkanı ile yapan bizlerde artan inanılmaz fiyat karşımda bırakmak zorunda kaldık olan ama o yavrulara olacak
(711 puan) tarafından
Öyle acıyorum ama korkuyorum çocuk varken kaçamam bile
tarafından
Şu yorumun alnından öperim ❤️ 1 yaşında kızım şuan deli oluyor çığlık çığlığa üstlerine gidiyor hay'van görünce :D tutuyor sarılıyor. Sokakta kedi-köpek- tavuk bizi görünce resmen ordu gibi peşimizde dolanıyorlar
(147 puan) tarafından
Çok mutlu oldum benim kızımda 1 yaşında şuan tedi diye bütün köpek ve kedilerin peşindeyiz hepsi kızımı tanıyo merhametli duyarlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin rabbim öpün benim yerime koklayarak
+2 oy
tarafından
Ay evet çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok biz belki savunruz ama bebekler çocuklar var o yüzden aramak gerekiyor gerekli yerleri
(711 puan) tarafından
Yazdım ne cevap gelecek bilmiyorum
+2 oy
(1,149 puan) tarafından
İnsAllah toplarlar o kadar iyi anlıyorum ki sizi.  
(711 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Varos gelişmemiş mahalle nasıl oluyor?
(711 puan) tarafından
Mesela  hastane AVM ulaşım yok ne bilim sosyal aktivite yapılacak kurum yok. Eğitim yok saglık yok doğrudüzgün. Mesela ben ev hanımıyım kendimi geliştirebileceğim bi kurs yok çocuğum için bi hobi edilebileceği okul yok gelişmemiş hiçbi açıdan
(2,546 puan) tarafından
Canim valla bende merkezdeyim ama sürü gibiler bende korkuyorum çocuğumu gezdirmeye kalabalik saatleri bekliyorum . Cimere yazdiysan dönüş olur illaki ama bilmiyorum buna bı çare bulunması lazım oldurulsunler demiyorum ama bı çare...
(711 puan) tarafından
En azından sayı azaltılsın çoğalınca daha saldırgan oluyolar
(2,546 puan) tarafından
Evet aynen öyle
(5,455 puan) tarafından
Sayıyı nasıl azaltacak lar?
(711 puan) tarafından
Barınaklara alarak
(5,455 puan) tarafından
Barınaklara alma gibi bir durum yok. Toplayıp zehirleyecekler
(711 puan) tarafından
Devletin yapacağı şey çözüm bulmak zorundalar
(5,455 puan) tarafından
Peki sokaklarımızda hiç sokak hayvanı kalmazsa ne olur düşündünüz mü?
(711 puan) tarafından
Ne olur
(5,455 puan) tarafından
Dağdaki domuz da kurt da çakal da mahallelere iner. Sokaklarda lağım fareleri öyle bir cirit atar ki adımınızı zor atarsınız
(3,288 puan) tarafından
Peki nasıl çözüm bulunacak doğa hanım. Korkudan yola atlayan çocuk araba çarparak öldü bigün sizin çocuğunuz başına gelmeyeceğini kim garanti verebilir.. yaşlı teyzeye saldırdılar heeyerini paramparça ettiler kurttan ne farki var şimdi ve birgün sizin anneniz yada sizin başınıza gelmeyeceğini kim garanti verebilir..
(711 puan) tarafından
Ben adımımı şu anda da zor atıyorum doğa mahalle sürü dolu eşim olmadan dışarı çıkamıyorum. Okul başlıycak mecbur çıkacam ama nasıl çıkacam onun derdindeyim
(5,455 puan) tarafından
Ben defalarca ısırıldım içiniz rahat olsun :D KISIRLAŞTIRMA yapılacak. Keza kısırlaşan ****** sakinleşir. Siz sanıyor musunuz ki bu yasa geçince tüm hayvanları toplayabilecekler. Ya aşılama için bile toplayamayıp karşıdan tabancayla aşılanan hayvanlar var. Bak olay nasıl biliyor musun. Köpeklerde diğer hayvanlara karşı alan savunması vardır ve kimse kimsenin alanına girmez. Bu yüzden toplu gezerler. Şimdi o sürünün yabanilerini zaten toplayamayacaklar yine insana yakın sakın saldırgan olmayan hayvanları toplayıp zehirleyecekler. O bölge sayı olarak azalacak malum. İşte o noktada o bölgeye farklı bölgelerden göçler olmaya başlayacak. O bölgeyi işgal etmek isteyecekler. Kalanlar bölgelerini savunabilmek adına daha da strese girecek daha da saldırganlaşacak. Bir tane çok konuşan veteriner hekim vardı. Söylemişti dersinşz
(711 puan) tarafından
Sizinki varsayım olmuş sakinleri toplanacak saldırganı kalacak filan öyle bişey yok ki hepsi toplanacak denildi. Sayıları azaltılması şart yoksa ileride daha sıkıntı olacak. Bidebısırıldım demişsiniz yinede şükredin parçalanmamışsınız tunahan gibi yada kamyonun altında kalıp ezilmemişsiniz tek taraflı düşünmek olmuyo. Bide köpekler ebat olarak daha ufak çelimsiz insanı seçiyormuş o da çocuklar oluyo ilk hedef
(5,455 puan) tarafından
Tek taraflı düşünmüyorum zaten. İnsanlar için doğru bir karar değil saldırganları kalacak diyorum. Varsayım değil işim bu. Göreceksiniz. Ayrıca müslüman olarak böyle birşeyi desteklemeniz inanılmaz tezat
(711 puan) tarafından
Neyi destekleyeyim anlamadım birilerinin görevini yapmamasının suçlusu biz miyiz ben sokakta korkarak gitmek istemiyorum peşime her an 15 tane saldırgan köpek takılır diye korkmak istemiyorum Amazon mu burası sürekli kendimizi mi kolluycaz devlet çözecek bunu. Devlet halkının güvenliğini sağlamakla mükellef değil mi
(5,455 puan) tarafından
Siz böyle vicdan rahatladın.
(2,546 puan) tarafından
Toprak ne güzel konuştun çok haklisin
(3,288 puan) tarafından
Müjde kızlar toplamaya bugun başladılar bizim burda sabah 6 7 adam geldi saat 6 gibi bizim burasıda 2 okul yoluna çıkıyor ve arsada 20 ye yakın köpek var . Okul açılmadan biter inşallah
(5,455 puan) tarafından
Rabbimin bize emanet etmiş olduğu sessiz kullarını ÖLDÜRMEK için topluyorlar diye nasıl müjde diyebilirsiniz yaaa. Yemin ediyorum aklım almıyor
(3,288 puan) tarafından
Benim çocuğumdan yada başka bir çocuktan daha değerli değil hanfendi. Çocuğu Yoğun bakımda ölsünde acı çekmesin die bekleyen aileler var bu köpekler yüzünden..
(5,455 puan) tarafından
Bu güne kadar bir kap su bir kap mama verdiğiniz mi var. Yazıklar olsun gerçekten. Unutmayın Rabbim emanetinin hesabını sorar ama
(3,288 puan) tarafından
Çocuklara vicdan yapmadıysanız bence siz bi kendi vicdanınıza sorun.. adres verin belediyeyede toplayıp sizin kapının önüne koysunlar verirsiniz bol bol mama su
(5,455 puan) tarafından
öldü ne kadar çok ücretsiz kısırlaştırma yaptığımı, bunun için ne kadar para ve zaman harcadığımı tahmin bile edemezsin. Ben senin gibi gri eşofman altını çekip tv karşısında akşama kadar yayıp, bir de üzerine sanki bir işe yaramışım da buna hakkım varmış gibi şikayet etmiyorum. Öldürmeden çözüm bulmak mümkün. İki taraf için de. Azıcık okuduğunu anlama kabiliyetin varsa yuksrıda anlattım. Bu çözüm insanlar için iyi bir çözüm değil. Daha da saldırganlaşacaklar. Domuzlar, çakallar, kurtlar, lağım fareleri sokaklarda cirit atacak. Bakın 30 milyon insan öldüren kara veba kedilerin toplatılması ile başladı
(3,288 puan) tarafından
Sen önce bir haddini bil. Veteriner oldun die kimseyi küçümseyemezsin. Nerden biliyorsun evimde nasıl oturduğumu ne yaptığımı.. buna hakkım varmıymuş gibi.. Sen acaba kendinde bu lafı konuşma hakkını nerden buluyorsun.. bakabildiğin kadar bak ozamn kısırlaştır mama ver kimsenin sokağındaki köpeğe karışma biz böyle istiyoruz ve devlette doğru olana karar verdi toplatoyor ne yapacağı ona kalmış..
(5,455 puan) tarafından
Bu gaddarlığın hesabını Rabbim sorar elbet. Allah ıslah etsin sizi. Kararmış kokuşmuş kalbinize iki gram merhamet versin. Ettiğinizle sınanmazsınız umarım.
(3,288 puan) tarafından
Rabbim soracak dediğiniz gibi gerisi sizi ilgilendirmez..
(168 puan) tarafından
Valla İstanbul'da bile öyle sabah okula götürüyorum çocukları yıllardır korka korka çıkıyoruz sürü halindeler insan korkuyor havlaya havlaya koşuyorlar çocuklar çok korkuyor biz istemeyiz hayvanlar zarar gorsun ama devlet çözüm bulmadan kimse bulamayacakti buna cozum en iyisini devet karar verdi
(711 puan) tarafından
Doğa çok fazla köpek var ve maalesef ülke geneli bi sorun bu. Bu kadar hayvana bu krizde sence devlet bakabilir mi yada insanlar bunun için para harcar mı millet çocuğundan kısıyor harcamıyor yarın ne olacağı belirsiz. Sen veteriner hekim olduğun için farklı bakıyorsun ama ortada bir gerçeklik var. Biz çocuklara bile bazı aşıları parayla yaptırıyoruz devlet yapmıyor sence çocuklara bile aşı parası ödenen bir ülkede köpeklere bütçe ayrılabilir mi? Bide vicdan diyorsunuz ama niye köpek besleyen vicdanlı diğerleri vicdansız mı bizde sokak kedisi besliyoruz köpekler kovalıyo onlarıda yazık değil mi? Köpekler giderse çakal Kurt gelir diyorsun zaten köpek de bi Kurt gibi insan parçalıyor. Tunahanın acıdan inlerken videosunu izledim mi. Annesini babasını düşünebiliyor musun. Kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok. Ben bi birey olarak sokakta korkmadan gezmek istiyorum gezemiyorum halbuki buna hakkım yok mu? Neden bunu istemek suç oluyor ki. Herkes köpek beslemek sevmek zorunda değil ki. İnternette gördüm kız evinde birsürü haşere akreple yaşıyor kıvırcık saclı bi kız belki gördün. İnsanlar videosunu izlerken korkuyo o elinde gezdiriyo akrebi. Herkes birbirinden farklı bende yılandan korkmam mesela. Ama babannem görse bayılır. İnsanları suçlamayı bırakın. Burası şehir hayvanlar için doğal yaşam alanı değil. Bide köpekleri çocuk parkına işetip gidenler var tiksiniyorum onlardan
(5,455 puan) tarafından
Bu şehirler onlarındı. Önce işgal edip sonra mekanın sahibini kovmak... Ne bileyim. Bu arada devletin uyutma işlemi kısırlaştırmadan daha maliyetli. Valla ne diyeyim hala aynı argümanlar. Tunahan için üzgünüm. Ama acı içinde inleyecek köpekler için de üzgünüm. Tüm canlılara acıyorum. Sizin gibi iki yüzlü değilim. Gerçekten dağa taşa anlatsam anlardı. Neyse kendiniz yaşayarak göreceksiniz. Ben de güleceğim
(711 puan) tarafından
Ben sana hakaret etmedim sen niye hakaret ediyorsun ikiyüzlü diyerek. Bu seviyede zaten konuşamam veteriner olmak mürekkep yalamak demek ki bazı şeyler için yeterli değil.
(5,455 puan) tarafından
Hakaret değil ki. Tespit. İki yüzlüsünüz. Tunahana can veren Rabbim de köpeğin canı kime ait. Tunahan avı çekiyor da köpek çekmiyor mu sanıyorsun. Köpek gözyaşı akıtmıyor mu sanıyorsun. Birine üzülüp niye biri ölecek diye çok şükür çekiyorsun. Bu iki yüzlülük değil de ne. Sen söyle bana. İnan en kibarı ikiyüzlülük
(5,455 puan) tarafından
Valla doğru söylüyorsun yeterli değil demekki. Hayvanlar benim alanım, konu hayvanlar. Anlatıyorum anlatıyorum inandıramıyorum. Yeterli değil demekki. Hz. Süleyman gelse siz ona da söylecek birşey bulursunu
(711 puan) tarafından
Evet tunahan için üzgünsün ne kadar üzgünsün acaba. Ne yaptın tunahan için yada başka çocuklar için. Sen köpeklerle fazla içli dışlı olma saldırganlık sırayet etmiş
(711 puan) tarafından
Doğa sadece köpekler içindi kedinin kuşun değil sadece köpek içğn insan içinde değil biz yumurtadan çıktık. Madem onların ilk siz bırakın evinizi köpeklere sonrada gidin ormanda yaşayın
(3,288 puan) tarafından
Kendilerini güzel ve temiz şeylerden rızıklandırdık ve onları yarattığımızın birçoğundan üstün kıldık. Şüphesiz biz Âdemoğlunu yücelttik, onları karada ve denizde (çeşitli araçlarla) taşıdık, temiz güzel şeylerden rızıklandırdık ve yarattıklarımızın birçoğundan fazlasıyla üstün kıldık.  İsra 70

Rabbim hayvanla insanı eşit yarattık demiyor bak bu ayette.. sen önce onlar geldi biz işgal ettik diosun bu nasıl bir mantık. Allah idrak versin şuur versin inşallah
(5,455 puan) tarafından
Ne yaptım tunahan için mi? Germekten okuduğunuzu anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Saatlerce mesai harcadım, binlerce lira para harcadım mahallemdeki kedileri köpekleri kısırlaştırdım. Mahallemde tunahan olmasın diye. SEN SÖYLE. SEN NE YAPTIN TUNAHAN İÇİN!!!
(5,455 puan) tarafından
sana da merhamet versin. Kalbin kazan karası olmuş. Bir anne için ne kötü ne eksik bir durum.
(711 puan) tarafından
Kısırlaştırdın büyük başarı gerçekten bravo. Tarlayı fare basmış çiftçiye söyleyelim de fareleri kısırlaştıralım zarar gelmez ama kaç yıl bekliycek. Kısır olunca ağzı dişide mi kısırlaşıyor bu hayvanın çete kurmaktan vazmı geçiyorlar yada artık emekli mi oluyorlar. Bizim burdakiler küpeli çete halindeler parklar onların cadde onların  ama kısırlaşmış bişey olmaz veteriner dedi ne de olsa
(711 puan) tarafından
Bide büyük harfle yazıyor haklı ya veteriner olunca haklı oluyor hemen
(3,288 puan) tarafından
Niye önceki ayete cevap yazmıyorsun son kelimeye yazıyorsun. Benim beslediğim kedinin kuşun haddi hesabı yok 34 yaşındayım kaç kedi doğumda yardım ettim mahallede kaçını evime aldım göz enfeksiyonunu temizledim ilaç aldım kaç kediyi iyileştirdim kaç kediyi köpek elinden kurtardım.. sen yazmışın övünmek için para harcadım die dur bende yazayım. Sen asıl kendi kalbine bak köpek taparlar
(711 puan) tarafından
Mys bu diyor ki hayvanlar benim alanım siz bilmezsiniz cahiller diyor bide hakaret ediyor sonrada tespit yaptım diyor kendi saygılı değil önce tartışmayı öğrenmesi lazım bide bize ders vermeye kalkıyor. Bunlar insanlardan nefret ediyor köpeğin ağzını öpüp çocuklardan nefret eden bi topluluk var inanılır gibi değil. Doğa onlarınmış köpekleri kovuyormuşuz o zaman bütün hayvanları dolduralım şehre bu ne saçma sapan düşünce ya
(3,288 puan) tarafından
Anlatamazsın toprak bu zihniyet aynıdır kendi bildiğinden başka doğru yoktur. Banada yazmış ya eşofmanımı giyip TV karşısında yatıyormuş akşama kadar :))) nasıl bukadar emin olabiliyor acaba .. ama dur kendi üni bitirmiş boş bir insan değil muhakkak bunuda bilir
(711 puan) tarafından
Büyük harflerle yazsın yoksa haklı olduğunu anlayamıyorum ben :)))
(168 puan) tarafından
Kizz bacii eşofman giyip TV karşında keyif yapiyon aşk olsun hiç haber etmiyon :)))
(711 puan) tarafından
Keyif yapmak suç mu ya :)))ama pardon sokakta çete kurup çoluk çocuk parçalarsam sever bi kısım topluluk
(3,288 puan) tarafından
Okuyan kişi eşofman giymiyor demek:))) kız bacı sen biliyon koltuk yüzü görmüyoz ha bırak keyif yapmayı 4 çocukla... oğlanı sallıyom şuan ama dur oturdum birazcık:))
(711 puan) tarafından
Otur gri eşofmanla ay bunu hiç unutmam artık:))
(5,455 puan) tarafından
Körler sağarlaaaar, birbirini ağııırlaaar...
(711 puan) tarafından
Gel senide ağırlayalım gri eşofmanla. Bi kere sen kendinle çelişiyorsun insanlar evinde tv ye bakıp oturuyo diye aşağılıyorsun bulunduğun platformun üyeleri yarıdan çoğu bunu yapıyor ee ne arıyorsun burda doğa işe yaramaz insanlarla?
(5,455 puan) tarafından
Sen önce tunahan için ne yaptın onu söyle. Sonra beni sorgularsın. :D
(711 puan) tarafından
Üzüldüm ben o annenin yerine koya bildim kendimi devlete köpekleri toplaması için şikayette bulundum bu ikinci şikayetimdi. Senin gibi üzüldüm ama köpeklere de üzülüyorum deyip ikiyüzlü davranmadım bak bu hakaret değil tespit sen anlarsın aramızda şimdi cevap ver ne arıyorsun burda esofmansız veteriner ?
(3,288 puan) tarafından
Toprak:)))) ne güldüm ha gri eşofmanla gel senide ağırlayalım
(711 puan) tarafından
Ay bu gelmesin vazgeçtim köpek getirir yanında :))
(5,455 puan) tarafından
Var bir tane dobermanım sizden daha insanlıklı. Tespit haaa
(3,288 puan) tarafından
1 tane mi aaaa hiç olmadı doğa senden şöyle 15 tane felan beslemeni beklerdim en az..
(2,546 puan) tarafından
Bu hep böyle konuşuyor hangi postta görsem.meslegi zarar görecek tabi işine gelmedi zaar bu olay.barinaklara kac kere gittin acaba ve kaç boş arazide ko.pek besledin.tek başına gir bakalım aralarına bir kere arazide
(711 puan) tarafından
Bunlar şaşırtmıyolar cins hayv.an sahiplenip sokak hayvanı diye ağlıyorlar çok insanlıklı!! oldukları için
(5,455 puan) tarafından
Esleeeem esleeem yanlış insana yanlış sorulsrı soruyorsun. Biifiil sokak hayvanı, orman beslemesi yapan bir insanım. Kendi köpeğimle çok kez kavga eden köpekleri ayırdım. Yaralıları tedavi edip kısırlaştırıp saldım. Benim mesleğim niye zarar görsün abi ne alaka :D ahahha :D ben zaten kıaırlaştırdığım sokak köpeklerini kedilerini kendi insiyatifim ile kendi cebimden yapıyorum. :D komiksiniz gerçekten :D bu aada 3 tane de tekir sokak kedim var. Bilenler bilir. Kendi evinde cins ****** besleyip sokaktakilerin öldürülmesini destekleyen kişi kankin mys62 :D yanlış hedeflerine :D
(711 puan) tarafından
Sokaktan köpek sahiplen o zaman doğa neden doberman? Sokakta önüne mama bırakıp gitmek sahiplenmek olmuyo bu arada.ayrıca mys Senin gibi değil çocukların parçalanmasına gerçekten üzülüyor. Tunahanada üzüldüm ama köpeklere de üzülüyorum yersen!
(3,288 puan) tarafından
Hahaha komedisin ha başlık okuyup içerik okumayanda ne bilem .. bak bakım benim mi kedi içeriyi oku..  üşenmeyip benim postlara girmiş bide boş insan kimmiş gösterdin..
(711 puan) tarafından
Ya bide köpek getirir dedim var bi tane dobermanım diyo köpeğim var demiyo önce cinsini söylüyo zaten daha dışarda hiç görmedim köpeği olupta cins olmayan. Bu sokakta yatanlar cins olmayanlar instadan ordan burdan bunları çekip koyuyolar bide kumbara hesabı açıp milletten mama parası toplayanlar var . Bunlar sokaktan toplanınca ne için para topluycaklar acaba
(2,546 puan) tarafından
Sadece Bu post için demiyorum valla senin yorumların ortada hep.hep bı eleştiri,nerde kaos orda sen veya hep bir sert cevap ,soru işareti ve ünlem değişmiyor bu.ben hayv.an seviyorum ama insan benim için önce gelir.yasam alanıymista falan da filanda yani napalim biz nerde yaşayalım barinaktami ?  Devlet hepsine ağızlık taksın ,aşılarını yapsınlar ozaman öyle koyun koyuna yaşayalim .sürü gibi dolaşan kop.eklere kim karşı koyabilir.senin cantanda belki kendini koruyacağın bişey vardır bize de yolla biz de kullanalım doğa doğa doğa hanim
(2,546 puan) tarafından
Ayrıca burda kimse benim.kankam falan değil dipnot düşeyim.kimseyi tanımam etmem
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Bizde Kütahya  da  yemi gelişen yeni evlerin yapıldığı yerde oturuyoruz tek halinde olunca sıkıntı yok geçen akşam bir anda sürü haline geldiler öyle havlıyorlarki arabalara insan görseler parçalayacaklar
(711 puan) tarafından
İşte bunu yaşadı caddede giden kadın
0 oy
(768 puan) tarafından
Ay demin mahalledeki köpeklerin seslerinden korkup baktım camdan koşturuyolardı aynı yerdemiyiz acaba kız eyüpsultanda oturuyorum 
(711 puan) tarafından
Yok canım ben ankaradayım
(768 puan) tarafından
Demekki her yerdeler yarım saattir korkudan uyuyamadım sanki evemi gircekler ama havlamaları bile korkutuyor napim
(711 puan) tarafından
Benimde komşum gece ses olmasından rahatsız bebeği var uyanıyormuş
0 oy
(498 puan) tarafından
Varoş nasıl bir tabir ya
(711 puan) tarafından
Nasıl bir tabir gelişmemiş büyükşehire göre geri kalmış doğru dürüst yatırım yapılmamış ne hastane ne okul ne AVM ne ulaşım ne bi eğitim merkezi kurs olmayan. Bana göre varoş bunlar yoksa gelişmemiş bi semt
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Evet ve sokak köpekleri artık yapılan iğneden kısırlaştırmadan yapılan işlemlerden mi bilmem saldırgan oluyorlar. Hayvanlarda haklı kendini savunma haline düşüyor ama önüne geçilmesi şart tabiki de uyutularak değil ama bı çare şart 
(711 puan) tarafından
Bi çözüm bulmak zorundalar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 874 göst.
0 oy
10 cevap 219 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 431 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy