0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (1,822 puan) tarafından
Kızım gece 12 de uyudu . Sabahta 6 da uyandı. 12 de öğlen uykusuna yattı bugün. Kaynanam gelmiş kapıyı çalıyor açtım içeri girdi ne yapıyorsunuz kız nerde dedi. Dedim uyuyor bugün geç yattı erken kalktı. Seslenme de uyusun tamam dedi yanına gitti . Şist kız diye bağırıyor uyandırmaya çalışıyor. Hayır anne uyandırma daha yeni uyudu dedim kolundan tutup odadan çıkardım. Çocuğu uyandıracak 10-15 dakika sevip gidecek . Sonra çocuk bütün gün mizmizlanacak. Aynı apartmanda oturuyoruz bu arda. Gitti az önce evine.

15 Cevaplar

+1 oy
(806 puan) tarafından
Aynı benim kaynana. Benim de oğlum bebekken pat diye gelirlerdi uyuyor dedikçe içeriden başlardı çağırmaya Asaf oğlum kalk hadi biz geldik uyuma hadi flan diye. 1 2 3 kere en son sert çıkıştım uyandı çocuk verdim kucağına oturdum 1 saat kahvaltı yaptım bulaşığı flan topladım o sırada 10 kere çağırdı gel al çocuğu diye almadım. Nasl uyandırdiysan bakacaksın ben sana uykusu var durmaz demiştim dedim. Sonra tövbe ettiler geldiklerinde uyuyorsa kapıyı kapatta ses gitmesin diyorlar. Sen de bir kere kucağına ver evine yolla bak bakalım bir daha uyurken geliyor mu. Bu kaynanalar başka dilden anlamıyor 
(1,822 puan) tarafından
Kız benim ki büyük 2 yaşında. Bu gece uyuyamadı çocuğum bir türlü. Zaten hastalıktan yeni çıktı amipli dizanteri oldu. 3 hafta yere göğe sığamadık. Ne doğru dürüst bir şey yedi ne de uyudu. Yeni yeni toparlıyor. Bırak uyusun çocuk neyine bakican.
(806 puan) tarafından
Benimki de şu an 2 yaşında :) ilk doğduğunda çok yaparlardı hadi bir de siz aynı apartmandasiniz şimdi görmese uyanınca görür neyin kafası bu. Bazen yapma dediğimiz şeyleri inadimiza yapar gibi davranıyorlar
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Uyanık olduğu zaman yanına götür en iyisi . 
(1,822 puan) tarafından
Hergun görüyoruz birbirimizi. Çocuğu da görüyorlar.
(5,328 puan) tarafından
Yapacak bisi yok bisi desen çocuğu kıskanıyorlar benden diye düşünür
(1,822 puan) tarafından
Aynen.
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Yok artık ya çok tuhaf insanlar var, hasretinden ölmüş olması gerek
(1,822 puan) tarafından
Bir de odaya girerken de söyledim seslenme diye . Yok yok sadece bakıcam dedi tamam o zaman dedim girdi içeri. Niye uyarmama rağmen bağırıyorsun. Çok garipler gerçekten.
0 oy
(12,933 puan) tarafından
Bende k.pederden çekiyorum ben sabah kahvaltı yapmadın onu yiyip içemezsin dedikçe adam bakkaldan başka şey alıp ağzına dayiyor hemen çocuğum yemek yemez oldu
(1,822 puan) tarafından
Ay ne enteresanlar ya . Hayırsa hayırdır yani. Niye hâlâ usteliyorsunuz. Benim kaynana da 2 aylıkken kızıma bal ve çikolata vermeye çalışmıştı. Eşim de ben de kızmıştık bir daha bir şey vermedi ama tabi söylendi ne kıymetli çocuğunuz var diye.
0 oy
(645 puan) tarafından
Çünkü zamanında kendileri adam yerine konmamış, kimse laflarını dinlememiş. Şimdi laf geçirebileceği önünde kim varsa ona yapıp kale almıyorlar. Benim fikrim bu yönde. 
(1,822 puan) tarafından
Kendilerinin anneden daha fazla söz hakkı olduğunu düşünüyorlar.
(634 puan) tarafından
Siz Varya inanılmaz bir tespit de bulunmuşunuz Anohter aşırı doğru
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Tamam deyip hisst kiz demesi hey Allah'm 
(1,822 puan) tarafından
Ay evet ben de şaşırdım birden öyle yapınca. Bakıp çıkacak sandım sadece
(9,962 puan) tarafından
Uyuyan cocugun nesije bakiyosa benimkiler de oyle kiz bu yuzden kaynsnamlards oglumu uyutmam gerekirse ayagimda salladim hic kipirdamadim birakincs uyaniyo dedim oyle yapinca giremediler simdide tek uyku uyuyo zaten evde uyutup gidiyorum surekli zirt pirt giriyolar uyanmayacaksa da uyandiriyolar
(1,822 puan) tarafından
Aynı apartmandayız canım. Hergün gelir. Yalan söylemeyim bazen kapıyı açmıyorum. Hergun hergun insan görmek istemiyor çünkü.
(9,962 puan) tarafından
Seni anliyorum bizde cok yakiniz gitsem gunluk giderim ki ilk zamanlar oyleydi simdi 10 gundd bi gidiyoruz esim bu sefer iki iznimdede gidelim sonrakinde gidemicez dedi yarin icin valla 3 gundur canim sikkin hic gidesim yok
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Allahim niye bu kaynanalar bu kadar tuhaf akillisi mi yok yoksa bilerek seçip bu platformdaki kadınların başına bela mi ettiler hepsi anormal 
(1,822 puan) tarafından
Tuhaflar gerçekten
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Annenin işine karışılmasına sinir oluyorum. 
(1,822 puan) tarafından
Aynen bende.
0 oy
tarafından

Benimkide bazen 2 aylik olana yapiyo valla uyanirsa veririm yanina götürürsün diyorum ellesmiyo korkusuna hele artik cazgir oldugunu anladi ses yapman uyusun diyo kendi kendine ☺

Bi yorumda bazen kapi acmıyom demissin o kadar güldümki benimki alt katimda hergun gelmez nadirdir haftada bir filan ve o kadar sacma sapan seyler konuşurki bide insana üstten bakma agiz yüz egme huyu var istemsiz birinden bahsederken bile o agzi yüzü egilir sinirime gidiyo ondan hic gelsin istemiyorum
(1,822 puan) tarafından
Gerçekten çok garipler ya. Ellerine ne geçiyor acaba böyle abuk sabuk davranınca. Iyice gözden düşüyorlar.
tarafından
Ben affetmiyorum vuruyorum gol oluyo karakterim baskın hic kusura bakmasin valla çekemem ben hayattan bezmisim zaten kocami bile cekemiyom jsjsjjs
(1,822 puan) tarafından
Aslında çok dengesiz hareketleri yoktur Allah için. Ama bazen güç gösterisine giriyor . Neyi ispatlamaya çalışıyorsa.
tarafından
Benimkide aynıdır heleki cocuklarima onunmus gibi sadece oglununmus gibi bazende annesiz hicbisey olmaz bak kokunu aldi sustu der bi dedigi bi dedigini tutmaz ☺

Bazende Allah'ım neler verdin banaaaa diye bagirir kizlarimi severken bize degil ama bana ☺
(1,822 puan) tarafından
Enteresanlar gerçekten
0 oy
(634 puan) tarafından
 En iyisini yapmışsın 
(1,822 puan) tarafından
Güya çok seviyor. Vicdanın nasıl el veriyor bir kere. Ben sana gece uyumadığını söylemişim, zaten hastalıktan yeni çıkmış çocuk biliyorsun. Nasıl uykusundan uyandırmaya kıyabiliyorsun.
(634 puan) tarafından
Çünkü altını temizlemeyecek üstünü giydirmeyecek yemek yedirmeyecek banyo yaptırmayacak kırdın döktün diye peşinden kosmayacak ağlasa huzursuz olsa susturmayacak gelip uyandırıp herşeyi hazır bebeği sevip sevip iki güzel cümleyle sonra ağlayınca kucağına verip aheste aheste evine gidecek bu duurmda  herkes sevmek ister tabii vicdani olmayıp seni düşünmezlerse.
0 oy
(362 puan) tarafından
Yaa, biz napalim aynı evdeyiz yoruldum artık gidemedi bı Allah bi çene vermiş başka bişey vermemiş yemin ederim .
(1,822 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Çok zor walla . Laftan da anlamıyorlar.
0 oy
(152 puan) tarafından
Ayy 2 gün önce bizde de benzer bir durum yaşandı. Kızım 4 buçuktan 7 ye kadar uyumadı. 7 buçuğa doğru zar zor daldı. Kaynanam dama gitmiş patır patır bişeyler yapıyo neyse uyanmadı Allah'tan. Aşağı inerken de şak diye benim kapımı açtı (anahtar kapida duruyo) açtığı gibi pat diye geri kapattı. O sese bebeğim uyandı. Aradan biraz geçti yine yukarı dama çıkarken kapıyı açtı uyanık mısınız diye senin sayende uyandı zaten uyumamisti doğru düzgünce dedim duymamazliktan geldi resmen.
(1,822 puan) tarafından
Gerçekten sevdiklerinden değil de kiskandiklarindan yapıyorlar. Fesatliktan.
(152 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(153 puan) tarafından
Ay ne bencil kendini bilmez insanlar ya ne diyim galibs yüzde 90 böyle 
(1,822 puan) tarafından
Öyle gerçekten.
0 oy
tarafından
İnadına yapıyor gibi hissettim bence uyanınca durmayınca sende ona ver anne uyandırdın işlerim yarım kaldı de biraz baksın aklı başına gelsin dahada yapmaz
(1,822 puan) tarafından
Bu yaptığı evet inadinaydi.
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Allah'tan hepimize sabır diliyorum sadece
(1,822 puan) tarafından
Amin cümlemize

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 412 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy