Iyi akşamlar hanımlar bazı insanlar o kadar saçma konuşuyorki galiba kendilerinden pay biçiyorlar on aylık evliyim ve sekiz aylık hamileyim soranlara söylediğim zaman siz evleneli sekiz ay oldumu diye saçma.sorular yöneltiyor inaninki çocuğuma bir şey olcak diye o kadar çok korkuyorum ki sanki bir suc islemis gibi hissediyorum kendimi bu insanlar böyle dedikce siz söyleyin ne yapmam lazım???
Millete ne ya çok sinir olurum bende 2 aylık evliyken ay acele etmeyin şöyle böyle 11 aylık evliyken hamile kaldım geç hamile kaldım da olmadi mi nie geç kaldınız bi sorun mu var diye yiyip bitirdiler beni insanlarla uğraşmak zor cidden ya
Daha evlenmedim de bekar anneyim de töbe est.ya neyin hesabını yapıyolar kendimi senin yerine koydum da insan çok kötü hisseder ya boş boş konuşuyolar işte boşver sen takılma onlara bebişini düşün canım
Ben 19 yasinda evlendim. Ilk evlendigm.zaman herkes hamile vs diye konusmus. 3 yil cocuk yapmadm diye de cocugu olmuyo diye :))
Öyle birsey bir daha derlerse gelip tutsaydınız Bi daha raporlu izin alırım sizden kızmayın dersin ne garip bu insanlar yaa millete ne çocuk yaparken de soracaz tövbe tövbee
Ayy öyle lerin ağzını yirtasim geliyor caaart diye.
Ben de düğünden 2 ay sonra hamile kalmıştım insanlara söylemeye çekiniyordum ***** ***** bişeyler düşünürler diye ama düşük yaptım zaten.
Insanlarin cenesi bitmez ben 2 aylik evliydm hamileligimi ogrendigim de gelir gelmez de hamile kalmisin dediler sanki babanin evinden getirdin der gibi
Ayy bırak şunları ya bende 4 bucuk aylik evliyim 3 aylik hamileyim bana da aa sen yazin evlenmiştin dimi diyolar. Bende aaa evet ben yazin evlendim evleneli 4 bucuk ay oldu diyorum. Hemen yapsan evlenmeden once yapti olur 1 sene sonra yapsan onun cocugu olmuyodu tedaviyle yapti olur gereksiz cahil insanlar konuscak dedikodu yapacak bir sey muhakkak buluyorlar bulsunlar aldiklari gunahla kalirlar bana imali konusuna bende imali konusuyorum artik baska dilden anlamiyor bu gerzekler. Eminim simdiden dogum yapacagim ayin hesabini bile yapmışlardır
Dinleme boşver. Bana da soramadıkları için benm yanımda kaynanama bebeği yok mu falan diyorlardı. Bi gün birini bozdum o son oldu daha soran eden olmadı. Ver ağızlarının payını. Gün mü sayıyorsunuz de
İnsanlar bosbogazlik yapmayı çok seviyor erken olsa ne acele ettiniz derler geç olsa niye olmadı derler sen hiç insanları takma boşver konuşup dururlar
Bu çok normal ilk geceden hamile kalanlar bile var ve bizim bu milletimiz çok bosbogaz
Canım bende 15 günlük evliyken hamile oldugumu öğrendim en son temmuzun 12 sinde adet gordum 26 temmuzda düğünüm oldu ağustosun 11 inde hamile oldugumu ogrendim kaynanam hem nazar degicek korkusuyla hem millet laf eder korkusuyla soylemedi kimseye
Al bendende o kadar 7 aylık evliyim 5 aylık hamileyim çok sinir bozucular gerçekten
Bu hayat senin başkaları için yaşama! Yıpratma kendini de Zaten herkes cennetlik ya sanırsın bir tek biz cehenneme gitcez. Böyle insanlara kafayı bile takma konuşma bile kalbinimi kırdı çıkar hayatından onalr yokkende sen yasiyordun herkes kendine baksın. Önüne eşine bebeğine bak tatlım lafa gelince herkes tobe herkes Hz. Ömer. Icraata gelince turist ömer hepsi. . Sınırlendim valla
Kz bsvdr. İlk ewlendm 5 ay cocuk yapmadm. Adima coxugu olmuyo galiba kisir galiba dediler. Snraa arkds ilk gecdn hamile kaldi inanmadilr. Bnde actim agzmi. İlk geceden kalr inanmaSnz hemen cocuk yapmz kisir dersiniz. Milletin kafasinin altndaki yastikmisinz dedm suan iki snelik ewli 6 aylk hamileym dha bisi duymadm :D
Hayır olmadı 5 aylik evliyim de sonrada gülümse :)
Yok olmadı önceden yaptık çocuğu de kaldinlar öyle mal gibi .Uff patavatsız işte insnalar ya takma
Evlenmeden once yaptik de! Tovbe estafurllah.seni cok iyi anliyorum.9 aylik evliyim 33 haftalik hamileyim ayni sorularla karsilasiyorum.insanlar ne kadar tuhaf ya.bana da ilk geceden mi kaldin diye soran oluyo
Dalga geç sende azigizlarinin payını ver tiye al bak bakalim ondan sonra sana sorcaklari soruların ciddiyedine .kafamiza herşeyi takarsak inan hayat milim ilerlemez hayat o kadar zor bı yer ki.
Malesef var böyle gün sayan insan diyemicem benimde aynı oldu evlendikten bi 20 gün sonra hemen hamile kaldım bu kadar çabuk olabileceğini düşünmemiştim ama oldu yani insanlar bisey dusuncek diye bende kendi kendime kuruntu yapmistim artık insanlar öyle bir hale gelmiş ki saldırmaya yer ariyor
1,492,932 soru
24,393,552 cevap
349,478 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın