0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (340 puan) tarafından
Büyük kizim ne etiysem emzik tutmadı çok erken akışkan halinde konuşuyor diğer kızımda bir aylık hiç vermedim ama eşim emzik ver daha sakin olur diyor ama emzik konudmasini etkiler die teredut ediyom

7 Cevaplar

0 oy
(1,291 puan) tarafından
Hiç vermedim zorluğunu çektim fakat sonrası çok rahattı biberon ve emzige alistirmadim
(340 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum zorluğu cekecem ilk başta ama sonra rahat olurm
(1,291 puan) tarafından
Hiç deneme bence sonra biberon ve emzikten ayırmak daha zor olacak senin için hem sağlık açısından iyi değil çabuk büyüyorlar oynayın sarılın kucaginizda kalsın öpün koklayın emin olun emzige ihtiyacı kalmaz kızımı bu şekilde büyüttüm oglumuda bu şekilde büyüteceğim Rabb'im nasip ederse
(340 puan) tarafından
Büyük kızım ev iş yemek derken kucağa alıp oynama fırsatı olurmuki
-Reklam-
0 oy
(1,244 puan) tarafından
lazım değilse verme ne gerek ki ben verdim vermek zorunda kaldım ama ayrılsalar çok sevinirim
(340 puan) tarafından
3 yaş kızım var ev işi temizlik yemk derken zorlaniyorum
(1,244 puan) tarafından
mecbursan ver canım sana da yazık
0 oy
(6,283 puan) tarafından
Tercih meselesi ben ıkı çocuğumdada emzik verdim konuşmasını da hiç etkılemedı bırakırken de zorlanmadım 
(340 puan) tarafından
Nasıl biraktirdin
(6,283 puan) tarafından
Emziğinin ucunu kestim biraz görmeden öyle cektı çekti hoşuna gitmedı ıkı çocuğumda öyle bıraktı hiç zor olmadı
0 oy
(14,919 puan) tarafından
konusmasini niye etkilesin canim zamaninda biraktirirsan sorun olmaz bence. benim kiz 2 aylikti alisti 1 yasinda biraktirdim gayet guzel konjsuyor 
0 oy
tarafından

İki oğlumda tutmadı. Küçüğü 4 buçuk aylik suan almiyor napim . Doktorlar onermiyormus zaten :D

(340 puan) tarafından
Bende büyük kızımda kendimi öyle teselli ettim:)
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Oğlum hep emzik emdi aşırı derecede fazla konuşuyor alakası yok yani
(340 puan) tarafından
Olmasa ara ara verecem
0 oy
(482 puan) tarafından
Ben oğluma emzik verdim. Ama sürekli ağzında da bırakmadım. Sadece uyutacağım zaman, mızmızlandığı zaman verdim. Normal zamanda vermedim. Bazen kendisi bulup ağzına koyuyordu. Görünce ağzından çıkarıp kaldırıyordum. 1 yaşında da emziği çok rahat bi şekilde bıraktım. Hiçbir sorun yaşamadım ama benim oğlum da emziği tutmadığı için özel emzik aldım. Dişlerinde de herhangi bi sıkıntı yapmadı. Emmek bebekleri sakinleştiriyor. Ama sürekli ağızda olması kötü bi şey. 1 yaşından sonra emzik kullanmaya da gerek yok. 1 yaşından sonra sürekli kullanılırsa o zaman konuşmayı engeler diye düşünüyorum. 
(340 puan) tarafından
Olmasa çok zorlansam bir yaşına kadar veririm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 214 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 386 göst.
20 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Prensesimmmm (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 199 göst.
0 oy