0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim oğlum 14 aylık 1 yasnida  ve ben ona süt ve bisküvi veriyorum bazen yemek veriyorum  sizce süt vermekle hatamı yapıyorum  bana biraz tavsiye verirmisiniz ya ne yapsam siz neler yapiyorsunuz sütü biraktirmalimiyim sizce  etrafımdaki herkes okadar süt verme diyor inek sütü veriyorum ( başlık bulamadim kapatmayın lütfen)

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki yeni alışıyor inek sütüne kahvaltıda kaşıkla içiriyorum beni emdiği için pek arası yok inek sütüyle keşke içse 
tarafından
Canım bende emziriyordum ozaman icirmiyordum ama mecbur kaldim ve acaba hatamı yapıyorum çok icirmekle bilmiyorum
(3,212 puan) tarafından
Sütün en güzelini içerken bence inek sütü vermemelisiniz. Peynir yoğurt kefir verin alışsın diye.
tarafından
Canım ben 9 ayında bıraktım emzirmeye ilaçlardan dolayı ona bişey olmasın diye bıraktım sonra kesildi saten bayadir da inek sütü veriyorum güvenilir yerlerden alıyorum ama yağlı diye iyi değil verme diyirlar peynirde yemiyor ya
tarafından
Yoğurt peynir yiyo hatta ayranıda çok severek içiyo ama kendi sütüm artık az geliyo akşam uyurken iyi doluyo ama gündüz yetmiyo. Doktora sordum inek sütü ver dedi bende içine bal koyuyorum. Yarım su bardağı içiyo öyle çok değil yanınada yarım yumurta zeytin Bi dilim domates azda ekmek. Genelde kahvaltı böyle
(3,212 puan) tarafından
Artık süt o kadar önerilen birşey değil eğer diğerlerini yiyor gece de emiyorsa gereksiz yere mide doldurulmamalı bence
-Reklam-
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Küçücük midesini inek sütüyle doldurmayın hem kansızlık yapar hem de diğer vitaminleri alamaz bağışklığı düşer gelişimi yavaşlar. 
tarafından
Haklısın canım ama napsam bilemiyorum başka biseyler pek yemiyor peynir vb ürünleri alip atıyor yumuşak diye tavsiyelerin varsa bana soylermisin lütfen
0 oy
(3,728 puan) tarafından
16 aylık kızım anne sütü alıyor inek sütüne gerek yok diyor doktorumuz
tarafından
Benim ki anne sütü almıyor malesef canım 9 aydan beri
(3,728 puan) tarafından
Anladım 4 biberon fazla gibi en azından biraz daha az verebilirsin çünkü fazlası kansızlık yapıyor bebeklerde
0 oy
tarafından
Ben vermiyorum canım yogurdu bol yiyor zaten sut demir eksikliği yapar gerek yok dedi Doktorunuz
0 oy
tarafından
Kız ben meteye gece 4 kere gündüz 3 kere veriyorum
tarafından
Canım bende öyle yapıyorum işte akşam 3 kere sabahta 3 bazen dört  yemek veriyorum ama yine süt istiyor içmeden uyumuyorda ya
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Bir sabah bir akşam birer bardak içiririm 4 biberon fazla gibi değil mi 
0 oy
(327 puan) tarafından
4biberon çok fazla bence ben 150cc veriyorum günde onun dışında kahvalti çorba yemek devam sütü veriyorum cocugun midesi sütle dolar ne kadar mizirdasada bisure sonra alışır bence azalt

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 148 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzee33 (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 192 göst.
0 oy
1 cevap 41 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu

411,751 soru

12,395,231 cevap

44,123 kullanıcı

Kategoriler