0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından
Gece yanlız yada biri olsun sanki birşey var mış gibi hissediyorum?

12 Cevaplar

0 oy
(881 puan) tarafından
Biri varken değil de tekken korkuyorum. Şu an eşim işte yarım saate gelir ama uyuyamıyorum o olmadan. Oğluşun yanına uzandım 
-Reklam-
0 oy
(2,391 puan) tarafından
Vesvese canım o dua et bol bol kuran aç dinle 
0 oy
(482 puan) tarafından
Ben 26 yaşındayım. Her zaman bir odada tek uyumaya korkarım. Eskiden odada benim dışımda başka biri daha varmış gibi geliyordu bana. Hocalık bir durumdu benimkisi. Şimdi nadiren oluyor o his ama yine de tek uyumaya korkuyorum.  Güvendiğin bi hocaya git istersen. 
(206 puan) tarafından
Sanki biri seni izliyormuş hissi var kapıdan birşey gelecekmis gibi
(482 puan) tarafından
Aynen aynen. Sanki odada biri var da beni izliyor gibi. Sürekli tetikte olmak zorunda kalıyordum. Bence hocaya git canım. Her gece yatmadan önce de Ayetel kürsi oku. Bi de evi değiştirebilirsen iyi olur. Ben ev değişikliği yaptıktan sonra baya azaldı bu his. Evle ilgili problem de buna sebep olabilir.
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Depremden sonra bende oyle oldum canim simdi kizla tekim gece de sanki ses geliyor gibi hissediuorum kalkip bakiyorum her gece 
0 oy
(310 puan) tarafından
Ben 7 yıl olucak evliyim ozmndan beri eşim hep nobetlerde akşam lari çoğu kez evde deil tek kaliylrum sürekli dua okuyorum Rabbim benimle olduğunu hissediyorum ve korkmuyorum elhamduliljhh
0 oy
(2,571 puan) tarafından
Bende yalnız kalsam da kafa dinlesem diye dua ederim. Çocukluktan beri yalnızlık aşırı sevdiğim bir durum. Şimdi eşim hastanede güvenlik son 3 aya kadar vardiyalı çalışıyordu valla çokta rahat oluyordu
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Eşim gececiyken öyle hissediyorum hatta sabaha kadar uyumuyorum alışkanlık odu yani şuan gündüzde birazdan uyurum ama o olmayınca sabah geleceği zman yatarim anca  
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Aynı ben valla bende senin gibiyim, bolca dua okuyorum ben 
0 oy
(628 puan) tarafından
Sus kız geceleri tek kalıyorum eşim gececi.  Perdenin korniş sesi bile bazen korkutuyor:) alışana kadar artık :)
(206 puan) tarafından
Bende oyleyim
0 oy
(8,660 puan) tarafından
Hiç korkmam eşim hep gece işine gider gündüz paşa serseri calışıyo
0 oy
(22 puan) tarafından
Ben tek çocuğum, annem ile beraber yaşıyorduk evde hep tek olurdum çocukken akşam annem işten dönerdi sanırım ondan kaynaklı yoktur pek böyle korkularım yatar uyurum ama bende de şöyle bir değişiklik var korku filmi izledi isem eğer mümkün değil o gece uyuyamam. Mutlaka bir arkadaşımı arardım, kız ben uyuyamıyorum kamera açık kalsın uyu benim ile diye üniversite yıllarında annem memlekete gittiğinde çok öyle uyumuşluğum vardır  
0 oy
(1,022 puan) tarafından

Uyumadan önce bu duayı oku canım 

Nas felak ayetel kürsi oku bol bol 

image

(206 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 837 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Belinay esila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 299 göst.
9 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Behis (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 314 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nurrsa (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 157 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu

408,431 soru

12,271,558 cevap

37,606 kullanıcı