0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
Eliniz sicakken 2nci düşünün fln diyolar ya sizce mantıklı mı yoksa çok mu zor olur?

25 Cevaplar

0 oy
(3,111 puan) tarafından

En İyi Cevap
Üç tane çocuğum var hepsinin arası 2 yaş 

Kendini hazır hissettiğin zaman yaparsın,bence yaş aralığı çok önemli değil 
-Reklam-
+1 oy
(7,283 puan) tarafından
5 6 olmalı diye düşünüyorum 
(428 puan) tarafından
Aynen+
+1 oy
(428 puan) tarafından
Bence 5 ila 6 ama psikolojiye de bağlı .
+1 oy
(1,258 puan) tarafından
Oğlum ıkı buçuk yasında hamıleyım Doğan'a kadar 3olacak bence ıdeal
(12,952 puan) tarafından
Umarim dpguncada ayni seyleri dusunursun :)
+1 oy
(717 puan) tarafından
Ben ikinciyi düşünmüyorum ama düşünseydim çocuğum ikinci sınıfa başladığında düşünürdüm. Okula alışmış olurdu stres daha az
+1 oy
tarafından
4 5 olmalı bence . Büyük cocuk kendine sahip çıkmalı en azından yemesi tuvaleti vs.

Bnmkilerin arasında 7 yas var 
+1 oy
(919 puan) tarafından
bence çokda açmamak lazım benimki 3 yaşında doğana kadar 3 buçuk olacak sonrasında Allah olmayana versin
+1 oy
tarafından
Görümcelerimin çocukları arasında birinin sadece bir yaş, birinin yanılmıyosam beş yaş kadar var, ikisi de zorlanmakta birbirleriyle yarışır durumdalar. Yani yaş aralığından ziyade senin psikolojin ve çocukların karakteri önemli bence. 
+1 oy
(1,068 puan) tarafından
4 yaş olmalı canım 

Yani şöyle ilk çocuğun kendi sorumluluklarını öğrenip öyle ikinci çocuk olmalı bence 

Yoksa çok zor olur 

Mesela tuvaletine kendisi gitmeli,yemeğini kendisi yemeli vb.
+1 oy
(4,485 puan) tarafından
Ya sanki gelip bakicaklar gibi akil veriyolar. Aklin varsa 5 yas olsun. Benimkiler arasi 5 yas super valla. Arasini kisa tutup eziyet etme kendine.
+1 oy
(890 puan) tarafından
Oğlum tam 2 yaşında ben de 2 aylık hamileyim. Doğum olduğunda oğlum 2 buçuk yaşını geçmiş olacak. Doğumunda bile yalnız başıma olan biri olarak ara vermeden bilgilerim yorgunluğum tazeyken 2.olsun dedik. Çevremden gördüğüm kadarıyla en ideal 2 3 yaş 
+1 oy
(333 puan) tarafından
Böyle bişey yok nezman kendini hazır hiss etsen ozaman yapın 
+1 oy
(844 puan) tarafından
İlk oğlum 5.5 yaşındayken kaardesi oldu esekten dusmuse döndü.pandemi zamanıydı.evden cikamiyordu.bir de üstüne kardeşi oldu bayağı zorlandı.2.bebegim 22 aylıkken kardeşi oldu hiç etkilenmedi 2 numaram şimdi ikiz gibiler beraber oynayıp vakit geçiriyorlar .ama 1 numara onlara büyük kaçıyor yine tek basina takılıyor.bence aradaki fark 2-3 yaşı geçmemeli yaşadıklarımdan tecrübe ederek söylüyorum.herkese de eğer 2 .çocuk dusunuyorsaniz pes peşe yapın sonra ara çok olunca 1.cocuga yazık oluyor .arkadaşım var kızı 9 yaşında 2.cocugu yapamıyor kızın psikolojisi bozulur diye çünkü rahatlığa özgürlüğe bencilige alışmış el bebek gül bebek olduğu için.
+1 oy
(838 puan) tarafından

3.ye geleyim hepsinin arasında neredeyse 3 yas var. Bu sonuncusu olsun inşallah. Rabbım olmayanlara versin :kissing:

+1 oy
(879 puan) tarafından
en az 4 ideali 5. ilk oğlum 4.5 yaşında ikincisi ekimde doğacak araları 4.5 yaş ve bence ideal 
0 oy
(14,906 puan) tarafından
sen hazir misin yardim edecek birileri yoksa tek bakabilecek misin psikolojin nasi bunlar onemli yas arasi degil inan 4 yasinda kizim var 2 gun cok zorlandim yemek nasi yiyecegiz temizlik vs. uzuldum de sonra alistim sanirim suan zor gelmiyor ilk zamanlar nasi dusundugun onemli 
(14,906 puan) tarafından
tek cocuk hic cocukmus :))))
tarafından
Yok ben daha gencim tımarhaneye yatıp hayatımı karartmak istemiyorum :)))
(14,906 puan) tarafından
sen var ya senn cok buyuk konusuyon yakindir haberini almamiz :)))))
(14,906 puan) tarafından
yok yok tovbe de sayfans bi baktim sen daha yeni dogurmussun dursun azcik 4 sene sonra alalim o haberi :)))
tarafından
15 aylık şuan hiç işim olmaz 4 sene bile sonra o defteri tamamen kapadım rahatim yerinde hiç bozamam o keyfi :))))
0 oy
tarafından
13 ay olmamaliymis :)
tarafından
Hiç eltim yok burdaki eltileri de görünce iyiki yok diyordum ama istisnalar çıkıyormuş demek ki. Rabbim bozmasın keyfini cikart:D
(12,952 puan) tarafından
Iyiyiz canim Allaha sukur ya kayinvalidemde oyledir. Hic oturmaz hic gocunmaz. Yapar yedirir yikar paklar. Siz cocuklara bakin der
tarafından
Benim kide öyle ya çok şükür bırakır çocukları eşimle gezeriz aramaz bile durmuyorlar diye bir şekilde bakmaya çalışırlar. Kayınpeder büyüğü alır parka goturur, top sahasına götürür gezdirir. Kaynanam küçükle ilgilenir sagolsunlar. Allah başımızdan eksik etmesin.
(12,952 puan) tarafından
Amin valla ya Allah razi olsun gercekten. Biz dedelerden sanssiziz ikiside vefat etti malesef :(
tarafından
Allah rahmet eylesin canım. Seninde dede yerine eltin var kız işte :)
0 oy
(1,154 puan) tarafından
10 yaş olmasinda biri ergen biri bebe:))
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Bana böyle diyenlere 3 yas en ideal diyordum ama bence çok haklılar mis birlikte buyursunlar dedikçe anneme kızardım. Şimdi diyorum yas farki ne kadar az okadar iyi valla. Tabi bu benim tecrübemden oluşan fikrim canım. :) bu arada benimkiler arasi tam 3 yas var.
(12,952 puan) tarafından
Asla katilmiyorum aralari 29 ay. Kafayi yemeye ramak kaldi :)
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Uzmanlar 4 yaş diyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 100 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bhr27 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 463 göst.
23 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mervenar (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 463 göst.
24 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu

412,097 soru

12,405,925 cevap

44,606 kullanıcı

Kategoriler

...