Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar mesafe koymak insanı kötü mü yapar
+2
oy
324
göst.
8 Ağustos 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
❤️Aşk-ı Mucizem❤️
(
210
puan)
tarafından
soruldu
Aranızda bu durumu yaşayan illaki vardır. Ben eşimi çok seviyorum 6 yıldır evliyiz bu güne kadar hep ailesi yüzünden kavgalarımız oldu. Ailesi herşeye küsen insanlar. Eşimde onlar aman küsmesin kırılmasın diye her söylediklerini dediklerini yapmak istiyordu çoğu kavgamız ondan oluyordu.Çok şükür bazılarını beni çok yıpratsa da kötü niyetli olduğunu anladı mesela büyük kaynımla artık görüşmüyorlar. Hatta ben kan bağı sonuçta illaki konuşacaksınız birgün diyorum artık asla eskisi gibi olmam diyor.
Şimdi sorum şu eşimin bana göre sorunlu olan akrabası tek o değil diğer kaynım özellikle eşi ailesinden bazı kişiler oturup konuşacağım sohbet edebileceğim insanlar maalesef değil yanlış anlamayın kendimi yüksekten gördüğüm için demiyorum eltim beni sadece dedikodu için arar sürekli o konuşmadığım eltimi kaynimi anlatır ilgilenmediğimi dile getirsem de tek sohbeti dedikodu kötüler anlayacağınız o taraf dedikodu kazanı gibi annesiyle de öyle aramız yok konuşuruz ama el gibi aramaz sormaz çünkü ben bu olaylardan sonra ciddi mesafe koydum arama eşimin ailesinden herkesle. Ama eşim üzülüyor mudur bilmiyorum hiç dile getirmedi eşimin ailesi diye katlanmak zorunda gibi de hissediyorum kendimi o benim ailemin çok sever çünkü bilemedim zaten bir kardeşini sildi hayatından diğeriyle de ben sevmesem bile kötü olsun istemem o ortama girince kendimi nasıl koruyacağımı bilemiyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
+1
oy
8 Ağustos 2024
sweetlady
(
850
puan)
tarafından
cevaplandı
Cnm bırak eski zamanları.Bu zamanlarda akraba ile sadece özel günlerde görüşülür.
8 Ağustos 2024
❤️Aşk-ı Mucizem❤️
(
210
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunlar öyle değil birbirlerinin arkasından atıp tutarlar bir arada olmadanda duramazlar işte ben olamıyorum öyle
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
9 Ağustos 2024
Prensesimmm1
(
2,791
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim klavyeden yazmışsın sanki:)) tek fark biz küçük abisiyle de görüşmeyi kestik, aynı senin gibi eltim sürekli benimle dedikodu için görüşür arardı, sonra bı hata yaptılar ben sildim, eşim abisiyle konuşursa konuşsun ama.ben görüşmem net
9 Ağustos 2024
❤️Aşk-ı Mucizem❤️
(
210
puan)
tarafından
yorumlandı
Beni anlarsın o zaman. Şimdi ben eltimle anlaşamıyorum eşim de bir kardeşim o kaldı benim için idare et diyor. Yarabbim şizofren gibi bir insanın tek sohbet kültürü dedikodu mu olur bir de arar anlatır sonra eşim duyarsa ben seni aramadım tamam mı falan der çok değişik
9 Ağustos 2024
Prensesimmm1
(
2,791
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen yaa benimkide öyleydi, eşine şöyle diyebilirsin ben senin görüşüp konusmana bişey demiyorum, ama yengen beni olumsuz etkiliyor herkes hakkında dedikodu yapıyor ve ben bu durumdan rahatsızım o yüzden geri durmak istiyorum de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ağustos 2024
Toprak24.
(
727
puan)
tarafından
cevaplandı
Mesafe en güzeli. Herkes herkesle iyi anlaşacak diye bişey yok. Mesela okula giderken herkesle iyi arkadaş olabiliyor muyduk olmuyorduk. Kendi akrabalarımızla bile sorunlar oluyo mesafe koyuyoruz eşin üzülecek diye samimi olursan bu seferde sen üzülürsün. Nötr ol en iyisi
8 Ağustos 2024
❤️Aşk-ı Mucizem❤️
(
210
puan)
tarafından
yorumlandı
Beni kardeşine karşı koruduğu için kardeşi onu hayatından sildi o kadar üzüldüm ki onda bile kendimi suçladim benim yüzümden oldu diye
8 Ağustos 2024
Toprak24.
(
727
puan)
tarafından
yorumlandı
Olabilir sen eşisin kardeşi diye seni ezdirmemiş ne güzel. Boşver sen kocanla mutlu ol gerisini salla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ağustos 2024
Tombul yanak
(
3,563
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir laf vardır nerede çokluk orada bokluk diye affedersin o yüzden her zaman mesafeden yana olmuşumdur
8 Ağustos 2024
❤️Aşk-ı Mucizem❤️
(
210
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet gerçekten öyle bide 7 kardeşler ve hepsi ayrı sorun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ağustos 2024
Kahvelihuzur
(
7,347
puan)
tarafından
cevaplandı
Numaraları yok numaram yok ilk günden bu yana mesafeliyiz
8 Ağustos 2024
❤️Aşk-ı Mucizem❤️
(
210
puan)
tarafından
yorumlandı
Harika :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ağustos 2024
Minemf
(
4,438
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayyy arkadaslarima derim bi daha dunyaya gelsem çocuk esirgemeden koca alacam diye :)))) sen bisey deme sadece kocana destek ol bix bi aileyiz ve esin olarak ben her durumda senin yanındayım seni destekliyorum vs de gerisini de salla
8 Ağustos 2024
❤️Aşk-ı Mucizem❤️
(
210
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın ben hep yanındayım söylüyorum da ama doğduğu büyüdüğü aile işte ne bileyim o da böyle olsun istemezdi ben fazla duygusal düşünüyorum canım çok yandığı halde heralde salaklık bende :))
8 Ağustos 2024
Minemf
(
4,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Sus sus sesinj cikarma boyle iyi :)))) bak benim elti ayirmis adami ohh rahat etmis ben basta ay yazik der uzulurdum ama bu gudubetler herseyi hakediyo benj de soguttular kendilerinden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ağustos 2024
Leblebi
(
5,651
puan)
tarafından
cevaplandı
Mesafeli olmak en iyisi canim. Bizde ayni siz gibiydik. Zamanla esim sukur bazi seyleri anladi.
Ama ben en basindan beri mesafeliyimdir. Huyum bu yani samimi oldugum insan sayisi bile normalde cok azdir.
Esimin ailesiyle de en basindan beri mesafeliyim. Kayinvalimde de der yani mesafeli diye. Bazden de soguk der ama asla degilim. Bunu akrabalarida bilir guler yuzlu ve cana yakin bi insanimdir.
Bizimde evliligin ilk yillarinda surekli ilgi beklediler sabah-aksam aricakmisim tek tek. Ben annemi bile hafta da 1-2 ararim yani. Baslarda biraz aradim sonra da arama olayini azalttim. Tabi arada bazi olaylar oldu simdi sadece ozel gunlerde ve hastalik falan olursa ariyorum. Eltim ve gorumcemi en basindan beri ozel gunler hastalik harici aramam evlerine de 2-3 kez anca gitmisimdir. Cunku ikisini de en basindan beri sevmedim. Tabi esimin ailesidir saygi duyarim orasi ayri. Ama kimseyi sevmek samimi olmak zorunda degilim. Eltim zaten dedikoducu. Bana kayinvalidem ve gorumcem hakkinda hemen bi kac bisey dedi ha hi dedim gecistirdim . Aman oyle iste mesafe iyidir.
9 Ağustos 2024
❤️Aşk-ı Mucizem❤️
(
210
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın sen mesafeli olunca da adın soğuk insana çıkıyor. Kaynanam diğer eltime şey demiş ben onunla sizin gibi rahat konuşamıyorum rahat olamıyorum gibi bişey demiş geçenlerde. Çünkü benimle onlarla olduğu gibi dedikodu yapamıyor onu bunu atamiyor.Bana bunu diyen de eltim mesela. ay gerçekten çok saçma böyle şeyler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2024
Büşraaaa
(
3,081
puan)
tarafından
cevaplandı
Eger gerçekten abisi kardeslerini seviyor olsalar seninle iyi geçinmeye çalışırlar. Biz ablamın eşini ablamın hatırına hala yüzden bakıyoruz yaşattığını onca şeye rağmen aynı sofraya oturuyoruz zaman zaman. Muhabbet ediyoruz. Ona bayildigimizdan değil yüzüne tükürsek hakeden bir insan ama arada ablam var o mutlu olsun üzülmesin diye insan yerine koyuyoruz kocasını. Ablamı sevdiğimiz için.
9 Ağustos 2024
❤️Aşk-ı Mucizem❤️
(
210
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok bunlarda o anlayış nerde hep sen ayak uydurmak zorundasın onlara
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2024
Nazenin premses
(
9,746
puan)
tarafından
cevaplandı
Mesafe iyidir canım susmakta iyidir ne düşğndüğünü bilmezler. Senin ailen zarar vermiyor demekki seviyor. Hiç vicdan yapma.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
0
cevap
84
göst.
Mesafe koymak istiyorum nasıl koya bilirim
12 Şubat 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Elif.alparslan
(
10
puan)
tarafından
soruldu
mesafe
koymak
0
oy
2
cevap
173
göst.
Mesafe koymak istiyorum
12 Şubat 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Elif.alparslan
(
10
puan)
tarafından
soruldu
mesafe
koymak
0
oy
7
cevap
331
göst.
Arkadaşımla arama mesafe koymak istiyorum kırmadan?
17 Kasım 2023
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
9
cevap
344
göst.