Eşim ve bir arkadaşı birlikte izne çıkacaklar. Arkadaşım diğer çocukla sevgili. Arkadaşım dedi ki sevgilim ve bir arkadaşı gelecek sen diğerini akşama kadar oyala gezdir bizde rahatça takılalım o çocukta sıkılmasın. Tamam dedim. Meğerse olay böyle değil eşime beni tanışın diye anlatmışlar. Insta ekle dediler , kızın erkeğe istek attığı nereden görülmüş o eklesin dedim hemen ekledi. Resimlerini gösterdi dedim bu çok uzun ve babam gibi duruyor ben bunu akşama kadar nasıl oyalayim. Neyse konuştuk, görüntülü aradı sevgilimi soruyor falan. Arkadaşımı aradım bu sapığı engellicem dedim :D Arkadaşım idare et benim için dedi vs. O da kendi arkadaşına bu çocuk gibi duruyor (15 yaş) ben bunla tanışıp napicam demiş. 3 gün sonra geldiler, aşağı doğru yürürken arkamızdan araba ile geldiler. Aralarında arkadaşımın beni değil başkasını getirmiş olabileceğini , koca kız diye konuşmuşlar. Arabaya bindik bu agzima girecek , çok yav.şak davrandı :D öyle yapmasaydım bana bakmazdın diyor. Bende onu görünce minicik tatlı gördüm. 3 ay kadar 2-3 günde bir konuştuk ama benim hala hiçbir şeyden haberim yok. Bir gün bana evlenir misin benimle dedi. Ne münasebet sen kimsin dedim ve kapattık telefonu. Ama o zaman anladım ona karşı bir şeyler olduğunu. Konuşmaya devam ettik canımlar, delisin sen falanlar başladı. Tabi bu süre zarfında bulusuyorduk 3 hafta ayda bir gibi. Açıldı bana kabul ettim ama beni kandıracağını düşünüyordum hep ve bir adım geri kaldım. Artık sevgiliyiz dediğim, inandığım gün oturma odasında bizimkilerde vardı konuşuyorduk sesleri duydu, annem var dedim. Annemi istedi, anacım dedi. Benim annemde nereden senin annen oluyorum demişti yerin dibine girdim ama o öyle demeye devam etti. 4 yıldır anacım der hala.
Biz sevgili olmaya başladıktan sonra arkadaşım ayrıldı biz ayrıldıysak sizde ayrilacaksiniz diye bayağı bizi kötü etkilemeye başladı aramız açıldı. Eski bir sevgilisi ve kö.pekleri ha bire bana yazıp durdular rahat nefes alamiyordum. Tehtid şantaj ne arasan var. Şu an mahkemeliğiz onunla. Çok şey yaşadık yıprandık ama sevgimiz azalmadı.
Eski sevgilisi "o mu seviyor , buna gülerim hemde sesli " diye mesaj atmış başka bir arkadaşıma. Bu mesajın ekran görüntüsünü silmedim. Düğün günü kuaförden alma videolamla kadinin mesajını da ekledim. Kadını ve ailesini de etiketleyip paylaştım.