0 oy
1,194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,925 puan) tarafından

Şimdi bir soru cevapta yazdım oradan açıldı konu:) 

Sizler nasıl tanıştınız ? 
Benimki çok değişik oldu asla beklemezdim böyle sonuçlanacağını kader :) 
Eşim o zamanlar facebook vardı tabi beni ekleyip duruyodu bende öyle gençlik sanırım kimsenin ekleyip edilemediğini umursayan biri degildim bu ekledi onun arkasından arkadaşım bana mesaj attı kardeşim bu kişi seni eklemiş onu geri silermisin diye bende direkt sildim sormadım bile yine ekledi tabi jdjdj sonra tekrar mesaj attı kız yine eklemiş engellermisin dedi bende merak ettim eski sevgilisi benim yakın arkadaşım o kız söylüyor bende sana yazıyorum dedi bende tamam dedim engelledim. Sonra eşim yeni hesap açıp tekrar ekledi eski sevgilisi bu sefer bana yazdı seninle görüşmek istiyorum dedi ortak arkadaşimizda var zaten buluştuk hep beraber kızlarla kız sürekli ağladı çok seviyorum ama o beni sevmiyo dedi geldi omzumda ağladı bende evlenin bence bu kadar seviyorsan dedim asla kabul etmiyo dedi o gün öyle geçti. Sonra arkadaslarla avmeye kahve içmeye gittik arkamdan birisi yüksek sesle bahar dedi döndüm ki eşim :D şaşırdım ve ilk defa orada canlı gördüm içim bi tuhaf oldu yanima  geldi seninle evlenicem ben bu hatırlatıcam dedi neye uğradığımi bilemedim sonra o kız aklıma geldi eski sevgilisi yok dedim içimden kız var ortada. Bu çok uğraştı yazdı sürekli bende birgün dayanamadım cevap verdim onun üzerine buluştuk orda söyledi o kız bana kafayı taktı senide anladı birakmayacagimi ondan yapiyo dedi bende dedim ortada hanı bırakmayacak birşey yok sevgilim bile değilsin ki dedim ne sevgilisi evlenicem dedi jdjdjd öyle böyle oldu sevgili olduk gerçek huylarına yeni yeni öğrendim aşırı kıskanç sahiplenici biri olduğunu yemin  ederim kapımda yatıyodu kahve içmeye cafeye gitmeme deli olduğu için dayanamadım ayrıldım dünyada tek sen kal yine seninle evlenmem dedim büyük konuşmak tam burası işte :) bu arada kız uğraştı sürekli bana yazdı ben ne yaptıysam :D evlendik mutluyuz elhamdülillah 2 yavrumuz oldu bazen hatırlıyoruz bu yaşadıklarımızı diyorum bak ilerdeki kocamı seni az daha başka biriyle evlendiriyodum diye gülüp geçiyoruz. O kızda gitti bunun kardeşim dediği adamla evlendi bir sefer karşılaştık kızımla gördü beni kız nefretle bakıp geçti yanimdan jdjdj bizim ki böyle işte büyük lokma ye büyük konuşma demişler 

32 Cevaplar

0 oy
(2,685 puan) tarafından
Abim yeni evlenmisti yengeminde en yakin arkadsi vardi neyse asker eglencesi varmis yengemde yeni evli bana bi merakli anlatamam nereye gitse beni kuyruk gibi pesine tqkiyor neyse dedim hadi kirmiyimda gidim.gittik yengemin yakin arkadsisa orda abimlerjm nikahinda tanismistik.yani gorumcem olur kendjsj.neyse oynuyorz falan eglencede esim beni gormus begenmis ama ne deli buda bunlada evlenilmezki demis.gorumcemde gelmjs bana diyoki iste abime alalim seni gel falan kabul etmedim.neyse gorumcemlerde gun var yengemlerin yengem tabi yine beni pesine takma niyetinde zorla morla goturdu.esimde benm gelcegimj duyunca kosa kosa gelmjs e kadinlar var evede giremiyor adam beni gormek icn evin onundeki elma agacina tirmanmjs yazuk.herkez dagildi falan esim kuzenleri falan geldi sohbet falan ettik ama ben tabi bana yanik oldgunudq bilmiyorm.eve geldik gorumcem mesaj atti elif abim senle evlenmek istiyor diye dirwk hemde tovbe dedim neyin nesi bu manyakmidir nedir.numaramj almis bana kesaj atti ananla babanla konus seni istemeye gelcez diye.sqka yapiyor sandim bukadr acelemi manyakmidir nedir.ama cidden yengem araya girdi oyle boyle beni istemeye geldiler ben kendimi soz nisanda buldm noldgunu bile anlayamadjm kayinpederimle babam cok yakin arkadsmjs megersem oyuzdende hersey cabuk ilerledi 10senelik de evliyiz 3tanede cocugmz var rabbm nice 10 senelr gostersn insallah
(2,925 puan) tarafından
Maşallah Allah daima mutlu etsin
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
İş yerine bir müdür yardımcım vardı eşimi çok seviyordu yani bayağı takıktı işte bunlar 5 ay falan sevgili olmuşlar galiba ama öyle pek buluşmuyormuşlar eşimde diğer mağazada çalışıyordu kızla ilk zamanlar iyi anlasirdik gider çay kahve içerdik flan iş sonrası anlatırdı özel hayatini eşim ayrılmıştı bundan 2 hafta mi ne oluyordu beni çok beğenmiş neyse ben yardım için eşimin yanına gitmiştim mağazaya orda yakinlastik konuştuk falan bu kız da hala müdür yardımcım yok sen niye o mağaza gidiyorsun falan filan beni işte sıkmaya başlamıştı bende çok sinir olmuştum kafaya taktim bana dedi ki sen benim erkek arkadaşımdan mi hoslaniyorsun dedim ayrıldınız farkındaysan o gün telfi aldım onun konumuna o da defolup gitti sonuç hem manitasini aldım hemde işte ki konumunu yıkıldı 

Ay bide sümsük kardeşi vardı bana aşık 

Bir eve iki kez ateş düştü yani ahah
(2,925 puan) tarafından
Hahahhajjf yazık kız sümsük ne jdjdj
Ayrıca sevgili olsalar anlarım hadi sorguya çekmesin ama yaşanmış bitmiş birsey
(373 puan) tarafından
Aynen öyle sevgilim demeye de bin şahidi lazım di valla hahah
0 oy
(18,569 puan) tarafından
Onun çalıştığı iş yerine işe başlayacaktım bizde sizi bekliyoruz diye yazdığı mesajı yanlış anlamam sonucu onunda benim gibi işe başlamayı bekleyen biri sandım sonra konuştuk ben işe başlayınca bana kıyafet falan ayarladı işim düştükçe yazdım ona derken sevgili olduk 4 yıldır evliyiz bir oğlumuz var şimdi eşim her işini kendi yapar nette bakayım tamir edeyim kafasında veya netten bakıp alayım hala bazen aile içerisinde o her şeyi internetten alır diye dalga geçerim 
(2,925 puan) tarafından
Değişik olmuş biraz Allah mutlu etsin inşallah
(18,569 puan) tarafından
Amin canım cümlemizi
0 oy
(6,953 puan) tarafından
Bizimkisi görücü usulü oldu canım bize bı akşam geldiler bizim haberimiz yok ama arabadan iner inmez kayınpederin burnu kanamız evden peçete istediler bende verdim kaynanam hemen ismimi söyleyerek o sen misin dedi bende evet dedim üstüm ev hali önümde mutfak önlüğü 17 yaşındayım birde :D görümcemle eşimi evli zannettim :D eşime de hoş geldiniz abi dedi hatta eşim takım elbise gibi birşey giymiş çok güldüydüm köye de mi böyle gelinir pisliğin içine diye :D tabi benim saf anam oturmaya geldiler zannediyorlar ben anladım o anlamadı rahmetli dedem babaannem den tanışıyorlarmış 29 Nisan cumartesi günüydü babam şehir dışında olunca 30 unda tekrar geldiler o zaman babama demişler babamda kızım bilir ama okuyo daha demiş 1 hafta sonra 7 Mayıs ta tekrsr benimle konuşmaya geldiler odaya girene kadar hep hayır istemiyorum ben okucam dedim odaya girince ne olduysa hayırlısı olsun dedim :) çok şükür şimdi 7 sene oldu 2 kızımız var  
(2,925 puan) tarafından
Odada işler değişti jdjdj insan ne kadar hayırda dese illaki bir şekilde oluyor cidden
(6,953 puan) tarafından
Nasipte olunca insanın ağzı dili bağlanıyor diyorlar ya aynen öyle ağzımı açıpta sen ne iş yapıyorsun bile diyemedim eşim bazen abi deme lazım olur dimi der bana :D
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Eşim evlenip ayrılmış 1kizi vardı. ben bekardim ise girdim eşimin çalıştığı yerde. Daha 1 hafta olmadan sizi keşke önce tanısaydım dedi. Bende bir arkadasima is yerinde biri böyle diyor sanki onc4 tanışsak koşup onla evlenecek tim dedim:D e ne demişler buyuk lokma ye büyük konuşma. Şuan Bi kızımız bir oğlumuz var:)
0 oy
(68 puan) tarafından
Benım mesele çok uzun ama şu kadar soylım mılletın kıskandıgı bır aşk dıllere destan olduk ben 14 yasındaydım eşim 17 şuan 26yım eşim 29 çocuklukta başlayan bırseydi eşimin arkadasları bıle söylüyor yenge bunlar evlenmesen bızı delırtıyordu  sureklı senı sayıklıyor du senden başka bırsey konuştuğu yoktu dedı bıraz yaramaz bı tıptı kavga vukaatları çok vardı  nezaretın duvarlarına bıle adımızı yazmıs bunu da söyleyen kız kardeşi :)      

Ama şuan çok şükür öyle seylerı yok çok güzel bır baba çok güzel bır eş  
(2,925 puan) tarafından
Deli dolu yaşadı demekki hayatını :) benim eşimde öyle tek kolu ful dövme kaplı ama içi çok başka ailem çok sever sayar insanlar asla dış görünüşleriyle bir değil. Hep mutlu olun canim
(68 puan) tarafından
Aynen öyle canım benım kolumdada dövme var oğlum ve eşimin adı yazıyor eşimin kolundada benım resmım var öbür kolunda oda oğlumla benım adımı yazdırmıs dıs görünüş degıl gerçekten ıci onemlı kımseyı dıs görünüşüyle yargılamamak lazım
(2,925 puan) tarafından
Öyle kuzum tabi. Dışı imandan ölen ama içinde çok başka şeyler yapanları da bu gözler Allah herkese iyi niyet versin
(68 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(51 puan) tarafından
Bende nasıl oldu annem beni istemiyor diye ben 18 yasindaydim Türkiye'ye gelmiştim annemle Yazin tatile annem illa beni birilerle tanistiracak annem taksici adamla konuşup daha dogrusu 30 yaşlarında kızıma erkek arkadaşı bu diyerek giliden ayarlamis taksicide işini bırakıp eşimin calistigi firmaya girmis eşime böyle kız var Almanyada diye Facebook'tan yazdı bana eşim işte merhaba ... Hanım nasılsınız diye felan.. bende tabi ergen .. hemen kapılıp ilk elimi tutan felan olunca aşk muhabbetleri annem tutturdu çok iyi çocuğa benziyor görüntülü annem konuşmuştu ilk eşimle onlar anlaştılar sonra Türkiye'ye gittik temelli okulu bıraktım lisedeydim eşim havaalanıda yengesi görümcem ordaydi bende onları kapıda gördüm geri geri kaçmaya calistim geri gidecektim kaçıp sonra annem beni aradı havaalanında buldu beni sonra kapıya çıktık ilk göz göze geldik el ele sıkıştık onun yanaklari kırmızı benimkiler öyle.. artist gibi üstüme ceket atmasın eşim havalı havalı görümcele aynı yaşındayız ozamanı 18 .. diyor benim yengem olacaksın illa.. felan.. aradan 7 yıl geçti o 7 yıl bana cehennem oldu ..  çok post paylasmistim işte yoruldum diye boşanmak istiyorum diye öyle yani .. herşey annem yüzünden oldu 
0 oy
(539 puan) tarafından

Ortak arkadasimiz bizi birbirimize kotuleyip nasil evlenmeyi  becerdik oynat bakalim

23 yasinda eşimden boşanmış birisiydim cocugum yoktu esimde bekar ben kapali tesettürlü birisiydim ve bir kurumda temizlik personeli olarak calisiyordum memur odasini temizlerken samimi oldugumuz bi arkadas dilek evlenmeyi düşünürmusun dedi bende evet düşünürum falan dedim bitane oglan var dedi durumlarida iyi bekar dedi tm dedim arkadasimi bi gör mini etekli cok havali cok guzel bi kadin gitmis esime anlatmis esimde ben dul kadinla evlenmem yer icer gezerim  belki gönül eylerim demiş onuda şu zihniyetle dio bunun arladasi bunun gibi aşırı acik terbiyesiz biseydir diye düşünmüş  bna geldi oglan böyle dior dedi ben bi hirslandim  dedim tanistir beni oglanla kim kimle egleniomus ona hayatinin dersini vericem dedim sozlestik bi cafede gittim yanına o gune kadar resim bile atmadim beni gördü şok oldu hayir o sen olamazssin falan niye dedim sen nasil onun arkadasi olursun o kadin hep kötü yollarda senide benimle tanistirdi maksadi para kazanmakti dedi neeey diye bi ciglik attim dedimki sadece işyerinde gunde bir saat görüyorum ben baska arkadasligim yok dedim  çok özür dilerim dedi senin hakkinda kötü konustum dedi konuştuk birbirimizi anlattik ben sana asik oldum dedi ama ben dulum dedim benim icin namus iki bacak arasinda degildir dedi bi anam var yaşli kimse beni anamla kabul etmiyor bi yuva kuralımmi falan derken işler ciddiye bindi ben o isyerinden ayrildim ama kadinin nekadar pisliği varsa döktüm kizlarin canini yakmasin diye cok şükür cok mutluyuz esimde gsyet iyi insan cikti kayinvalidemle oturuyoruz iki cocugunuz var 
0 oy
tarafından

Ben eşimle iş yerinde tanıştım aynı bölümde kalite birimindeydik 3 yıl çalıştığım yerden sadece moralim bozulduğu için tek bir günde istifa verip çıktım sonra dedim ki ben kendimi iş bulurum ve eşimin çalıştığı yeri 3 gün içerisinde kariyer netten buldum ve beni çağırdılar cv güçlüydü velhasil orada ben kalite güvence bölümüne geçtim eşim de benim altımda kalite sorumlusuydu öyle tanıştık konuşmaya başladık ve evlendik:D

0 oy
(832 puan) tarafından
İkinci evliliğimi anlatım eşimden bosanali 9 yıl olmuştu  çorlu devlet Hastanesi'nde kardeşim rahatsız olduğu icin onun yanında kalıyorum eşimde arkadaşının yanına gelmiş arkadaşının anneside kardeşim engelli olduğu için yardımcı oluyor du bana annem de rahatsız di hastane de kalamadı 23 yaşında ateşi hiç düşmüyor üzerimde bol siyah esortmn üzerimde siyah kısa kollu vardı nrse kardeşimin ateşi düşmeyin ce personel çağırdım üzerimle beraber banyoya soktum kardeşimi kucağıma alıp ama ben sırılsıklam banyodan çıkarken ksrdesm orda ağır nöbet geçirdi esimde arkadaşının anneside koşarak bizim odaya geldi ama benim halim perişan nese eşim arkadsunin annesine sormuş evlimi diye bende ablaya söylemiştim 3 hafta hastanede olduğum icin konuştuk demiş ayrılmış iki çocuğu var tam bu benim olacak demis ablada hem numaram hem Instagram vardı 1 sene yazdı aradı hayır dedim sonra tamam dedim 3 yıl sevgili kaldık 3 bin kez ayrirdim SONRA pes ettim 5 kez evlilik teklifi aldım 5 inciye evet dedim 1yil 8 aydır evliyim 8 aylık hamileyim  şükürler olsun mutluyuz 
0 oy
(1,442 puan) tarafından
Sizin tanışma efsaneymiş ya.Bizimkide instagramdan oldu benim baya bi kitlem vardı o sırada hem üni okuyorum hemde yazılım konusunda bilgi veriyorum hesabım herkese açık neyse arada korona oldu hastalandım şu bu kitle düşmeye başladı bende herkese istek attım eşimin hesabınıda fake sandım dedim kesin bu beni takip eder neyse ettide aradan 1 hafta geçti ben hep benzer rüyalar görüyorum bi çocuk bana sarılıyor bırakmıyor diğer gün aynı senaryo derken bu bana yazdı 1 hafta düşünmüş güzel kızmış kapalı terbiyeli bişeye benziyor en sonunda yazmış ben tersledim sonra meğerse arkadaşımında çocukluk arkadaşı çıktı arkadaşım beni aradı işte çocuk çok temiz konuş olamıyor ayrılırsın konuştuk ettik geleyim senin yanına dedi askeriyeden izin aldı 1 haftalığına geldi ya hiç unutamıyorum ilk gün tanışma aşamasındayız diye birbirimize bakarken göle düştük hala söylüyor sen bana aşıktın etkiledin benide suya düşürdün böyle anımız var çok güzeldi ya iyikide kocam.
0 oy
(1,251 puan) tarafından

Eşim ve bir arkadaşı birlikte izne çıkacaklar. Arkadaşım diğer çocukla sevgili. Arkadaşım dedi ki sevgilim ve bir arkadaşı gelecek sen diğerini akşama kadar oyala gezdir bizde rahatça takılalım o çocukta sıkılmasın. Tamam dedim. Meğerse olay böyle değil eşime beni tanışın diye anlatmışlar. Insta ekle dediler , kızın erkeğe istek attığı nereden görülmüş o eklesin dedim hemen ekledi. Resimlerini gösterdi dedim bu çok uzun ve babam gibi duruyor ben bunu akşama kadar nasıl oyalayim. Neyse konuştuk,  görüntülü aradı sevgilimi soruyor falan. Arkadaşımı aradım bu sapığı engellicem dedim :D Arkadaşım idare et benim için dedi vs. O da kendi arkadaşına bu çocuk gibi duruyor (15 yaş) ben bunla tanışıp napicam demiş. 3 gün sonra geldiler, aşağı doğru yürürken arkamızdan araba ile geldiler. Aralarında arkadaşımın beni değil başkasını getirmiş olabileceğini , koca kız diye konuşmuşlar. Arabaya bindik bu agzima girecek , çok yav.şak davrandı  :D öyle yapmasaydım bana bakmazdın diyor. Bende onu görünce minicik tatlı gördüm. 3 ay kadar 2-3 günde bir konuştuk ama benim hala hiçbir şeyden haberim yok. Bir gün bana evlenir misin benimle dedi. Ne münasebet sen kimsin dedim ve kapattık telefonu. Ama o zaman anladım ona karşı bir şeyler olduğunu. Konuşmaya devam ettik canımlar,  delisin sen falanlar başladı. Tabi bu süre zarfında bulusuyorduk 3 hafta ayda bir gibi. Açıldı bana kabul ettim ama beni kandıracağını düşünüyordum hep ve bir adım geri kaldım. Artık sevgiliyiz dediğim,  inandığım gün oturma odasında bizimkilerde vardı konuşuyorduk sesleri duydu, annem var dedim. Annemi istedi, anacım dedi. Benim annemde nereden senin annen oluyorum demişti yerin dibine girdim ama o öyle demeye devam etti. 4 yıldır anacım der hala. :)

Biz sevgili olmaya başladıktan sonra arkadaşım ayrıldı biz ayrıldıysak sizde ayrilacaksiniz diye bayağı bizi kötü etkilemeye başladı aramız açıldı. Eski bir sevgilisi ve kö.pekleri ha bire bana yazıp durdular rahat nefes alamiyordum. Tehtid şantaj ne arasan var. Şu an mahkemeliğiz onunla. Çok şey yaşadık yıprandık ama sevgimiz azalmadı. 

Eski sevgilisi "o mu seviyor , buna gülerim hemde sesli " diye mesaj atmış başka bir arkadaşıma. Bu mesajın ekran görüntüsünü silmedim. Düğün günü kuaförden alma videolamla kadinin mesajını da ekledim. Kadını ve ailesini de etiketleyip paylaştım.  :)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,161 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Es19 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 825 göst.
1 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde LMihrace (7,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 388 göst.
3 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤Şahmeran❤ (644 puan) tarafından soruldu
+2 oy
59 cevap 1,096 göst.