0 oy
697 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından
Kızım dört yaşında ilk defa çişini tutamayıp altına annemlerde yaptı çok utanıyorum ne yapmalıyım annem birşey demedi ama

33 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Sen mi altina yaptin da utaniyorsun .saçmalama istersen o bir çocuk annen nediyebilir ki .?temizlesin geçersin çocuğuna tabiki ılımlı yaklasicaksin 
-Reklam-
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Utanılacak tek bir şey var oda senin bu düşüncen. Cahilliğin. 
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Çok normal canım böyle şeyler kaçırabilir altına çocuğu mahçup etmeden temizle sonra güzelce anlat ama tekrar tekrar yapabilir tabikide bence bu gibi durumlar için bşr başka yerde kaldığınızda alt açma örtüleri var ya yanınıza ondan alın çarşafın altına serin toplanmasın çocuğuda rahatsız etmesin yaparsa sadece çarşaf kirlenmiş olur makinaya atsrsınız hemen
0 oy
(47 puan) tarafından
Hiç bir sıkıntı yok eşimin 15 yaşında erkek kardeşi var donları b.k hep midem kalkıyor görünce çöpe atıyorum resmen öğğgggg kayinpederde diyorki donları niye atıyorsun at makinaya baba sen ciddiymisin dedim boklu boklu makinayami Atacam dedim adamda para var eşimin kuzenine altınları vermiş eşime simddiye kadar bir kuruş vermedi evede hiç alışveriş yapmaz biz 3 bin TL alışveriş yaparız evine
0 oy
(7,493 puan) tarafından

Annen ne dicek zaten dememesi lazım:D

Çocuktur yapar

0 oy
(6,897 puan) tarafından
Neden utanayım olabilir 4 yaş çok büyük bi yaş mı üşütmüştür kalkar temizlerim kızıma da sakince her zaman diyorum olabilir annecim ama sen dikkat et tutma çişini diye 
0 oy
(92 puan) tarafından
Annannesi sonuçda bişy olmaz temizle kızına da kızma bile arada olabilir üsütüyorlar enfeksiyon fln oluyor onun için tutamıyorlar 
0 oy
tarafından
Valla canm utanilcak bişey yok tutamadı belliki yapmış ne var yani bunda daha küçük çocuk o olur öyle seyler hiç bsey yapmazdim çocuğuma neden yaptığını sorardım yani kizmazdm utanmazdimda
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Utanilacak bir durum yok. Cocuk bu. Temizle oldu bitti neyine utaniyorsun?
0 oy
(13,060 puan) tarafından
zincire vururdum tövbeler tövbesi napcan kız kalk temizle çocuk bu tutamaz olur yani annemin yanında olsam annem temizler hatta bana da bırakmaz 
0 oy
(850 puan) tarafından
Çocuk bu tabi yapar kalk temizle niye utaniyorsun
0 oy
(17,948 puan) tarafından
Kalk kızın altını değiştir yatak yıkanan bir şey ise de yıka bundan utanacak bir şey yok dört yaşında bir çocuğunda arada sırada altına kaçırması gayet normal 
0 oy
(780 puan) tarafından
Ne diyeyim canım çocuk tur yapar:))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
0 oy
8 cevap 327 göst.
0 oy
11 cevap 301 göst.

408,512 soru

12,274,568 cevap