0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kadın olmak neden bu kadar zor bugün otobüse bindim otobüste oturacak yer yok iki çocuğumu oturttum kendim ayaktayım kadının biri el işareti yaptı arkamdaki ******** sana bakıyor dön diye bende patladım tabi senin anan bacın yok mu diye otobüste dövüp indirdiler saten yaşlı başlı çocuğu yaşındayım neredeyse 

8 Cevaplar

0 oy
(909 puan) tarafından
Bakıyor diye mi dövüp indirdiler bana inandırıcı gelmedi 
(32 puan) tarafından
Ben yalan konuşacak değilim ister inanın ister inanmayın
(3,093 puan) tarafından
Bakıyo diye ne bilim adam kötü gözle baktını nasıl anladı ve kadın sana niye bakıyo diyo belki arkandaki akraban tanıdığın ne bilim değişik
(909 puan) tarafından
Ya konuşmaszsn tabiki de bakıyor diye dövmek ilginç ne bileyim neler neler oluyor hiç bir şey olmuyor sırf bakti diye dövmeleri enteresan
(32 puan) tarafından
Kuzum ben o sırada çocuğun biri uyuyordu sürekli düşmesin diye eğilip doğruldum popoma bakıyormuş pislik ben eğilip dogruldukca
(74 puan) tarafından
Bakmasın arkadaş bakmasınlar hiç de masum bir bakışları olmuyor affedersin gözleriyle şey yapıyorlar nefret ediyorum insanlardan siz de neyin savunmasını yapıyorsunuz
(32 puan) tarafından
Aynen öyle kadınız sonuçta hepimizin başına gelebilir ben sadece uyarıda bulunmak istedim
(3,093 puan) tarafından
Yemin ederim burnumu dışarı çıkartmaya korkuyorum artık
(32 puan) tarafından
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
(74 puan) tarafından
Çok maruz kalıyoruz maalesef adalet olmayınca kimsenin hiçbir şey umrunda değil 
(32 puan) tarafından
Aynen öyle nefret ediyorum böyle insanlardan
(74 puan) tarafından
Sokağa çıkmaya korkar oldum şu son zamanlarda düşündüğüm tek şey çocuğumun okul dönemi çok korkuyorum kızlarım için İnan ki
0 oy
(211 puan) tarafından
Adamı dövdürtmen için demis olmasın mı kadın ?

Bu zamanda herşey beklenir 
(32 puan) tarafından
Yok kuzum yan koltukta bı abla inmek için kalktı ona dönüp bı baktı bakışları bı degisik zaten ben kotu düşünmeyin diye sonra beni uyardı o kadında çattı saten yanında bı adam daha oturuyordu ben fark ettim bişey diyemedim dedi
(211 puan) tarafından
Allah ıslah etsin,tek başımıza çıkamayacak kadar kötü ortamlar.
Allah bir daha yaşatmasın size
(32 puan) tarafından
Amin kuzum ins rabbim kimseye yasatmasin
0 oy
(729 puan) tarafından
Nasıl yani sırf sana baktı diye mi dövdürdün 
(32 puan) tarafından
Benim yüzüm değil arkam dönüktü adama çocuğun biri uyuyoru bende düşmesin diye eglip doğruldum ben eğilip dogrulurken popoma bakıyormuş pislik
0 oy
(205 puan) tarafından
Bende bundan yıllar önce otobüste tacize uğradım adam döndüm arkamı adamın billurlarına telefonla iyi vurdum adam bir bağırdı sonra attılar otobüsten
(32 puan) tarafından
İnanmıyorlar ben ne diye elin adamının günahını alicaksam ben onu tanımam o beni tanimaz
0 oy
(4,887 puan) tarafından
Siz iyimisiniz kadın bakıyor demiş   siz  adama çıkışıyorsun  olay ne ne değil anlamdan dinlemeden bana olay trajikomik geldi 
(32 puan) tarafından
Bakamaz abi ben niyetini bilemem
(74 puan) tarafından
Poposuna bakıyormuş
0 oy
(709 puan) tarafından
Gozu cikasica ***** gavatlar evdeki karilarini pencereden baktirmazlar ama disarda s... kalkarak gezerler pustlar
(32 puan) tarafından
Kendim 28 yaşındayım adam bı rahat 45 50 vardı herkesten korkulur artık
0 oy
tarafından
Artık hepimiz iyi de baksa kötü de baksa korkar olduk herkesten... Bişey diyemiyorum.

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 1,818 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 797 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gizemli sevdam (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 546 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 515 göst.