0 oy
283 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (376 puan) tarafından
Aramızda eczaneci olan var mı veya yakını? 25 gün oldu doğum yapalı sezeryan dikiste az açıklık oldu bugün doktoruma telde konuştuk colostre  diye bi krem yazdı dikiş yerine surucem  ama fiyatı çok uçuk bi rakam çıkıyor nette onu öğrenmek istiyorum birde sizler kullandınız mı? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uçuk dediği ne kadar ki?
(376 puan) tarafından
Krem küçük bisey 1500 tl.civari yazıyor
tarafından
Hmm baktım bende 1100 küsur internet üzerinde
(376 puan) tarafından
Direk bi eczane fiyatta çıkmıyor anlamadim
(2,727 puan) tarafından
Bitkisel olanlar internette satılıyor ama ilaçlar internet üzerinden satılmıyor bu yüzden fiyat da çıkmaz ondandır
-Reklam-
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bir iki hafta pansuman yap geçiyor benimde öyle olmuştu pansumanla kapandı 
(376 puan) tarafından
Baticonla  yapıyorum onu bırak bu kremi al dedi bugün eczaneye sorcam bakalım ne kadar
0 oy
(893 puan) tarafından
Fito adlı krem al benimde iki sezeryanda öyle oldu onu kullandum gecti
(893 puan) tarafından
Kapatıyor benim iki sezeryanda da oldu ikisinde de genel cerraha gittim onu verdi
(376 puan) tarafından
Bu başlığa yazdım krem eczanelerde yoktu doktorla konuşup fito yazdircam
(376 puan) tarafından
Canm bugün aldım doktor önerisiyle ne zamana kapanır bu açıklık ya ;(
(893 puan) tarafından
Bir kaç güne kapanır merak etme o iyi krem. Bu kadar takıntı yapma diyorum ya benim iki sezeryanda öyle oldu gecti
(376 puan) tarafından
Bilmiyorum kapanmicak gibime geliyor ya korse bile takmıyorum bu yuzden
0 oy
(360 puan) tarafından
1 hafta günde 5 6 defa kantoron yağıyla pansuman yap kapat hiç bişey kalmaz benimde açılmıştı çok az doktorum kantoron yağı sür demişti 
(376 puan) tarafından
Kantron yagi bende duydum hatta elimde şuan var gecensene almıştım yine bi dikiş yerinde kullanmak için ama doktor telde bu kremi diyince bilemedim şimdi benim açıklık küçük ama eti gözüküyor ya
(360 puan) tarafından
Benimde öyleydi sen batikonla günde 2 3 defa temizle üstüne sür 1 haftaya bişey kalmaz
(376 puan) tarafından
Valla 10.gundur böyle kapanmıyor ya
(360 puan) tarafından
Bi dene bakalım belki iyi gelir bana kendi kadın doğumcum söyledi öyle yaptım hatta kolon amaliyatı oldum sonrasında ondada yine biraz açılma olmuştu genel cerrahi doktorumda aynı şeyi söyledi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
21 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
21 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 1,131 göst.
0 oy
9 cevap 375 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,584 soru

12,421,816 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...