0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından

image

image

image

Arkadaşlar bn ilk yanlış cizmişim bulaşık makinesi eyvenin yaninda.

Ocakta cama yakın olmayacak gerçekte.

Köşeye yaptıracağız ocağı. Oynamalar yaptim bir fikri olan varsa söyleyebilir 

image

image

image

15 Cevaplar

0 oy
(3,247 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bunları çizmek zor değil mi
(124 puan) tarafından
4 saat ugrastim
-Reklam-
0 oy
(5,993 puan) tarafından
Bence evyeyi cam kenarina al ocak evyenin orda olsun sanki boyle olmamis 
(989 puan) tarafından
Ocak da orda olmamis hele davlumbaz nirvanaya ulasacak ocakla davlumbaz arasi mesafe asiri fazla daha cok sey var yani ic mimar sart
(124 puan) tarafından
İç mimar cok calistim önce lavobo sonra ocaj gelyor kullanim açısından
(124 puan) tarafından
Onu mobilyacılar ayarlıyor canim :)
0 oy
tarafından
Ay ne güzel cizmissin bence biyel çok güzel 
0 oy
tarafından
Evyeyi camın kenarına al canım daha güzel.olur odak öyle güzel bence 
0 oy
(6,919 puan) tarafından
eline saglik. bende 2  boyutlu cck odasi dolabi   yatak odama sifonyer ve komodin cizmeye calisiyorum suan. birde camasir kiruyma makinamin oldugu dilabin kapaklarini degiscem. hole koymuslar ikisi ustuste . pirtmantolu dilap yaptirdim 4 kapakli . ozaman kurutmam yoktu. asiir buhar oluyor kapak acik kullaniyorum . delikli kapak bakiyorum panjur kapak . aralari bosluklu. dolap yeni sadece kapak degisimi yapcam
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Eviyeyi pencere dibine koyarsanız daha güzel olur. Genelde bu tip mutfaklar böyle tasarlanır. Ocağın yerini belirlerken de bulaşık makinesi, eviye vs ile aralarında en az 55 cm mesafe bırakmanız gerekiyor. Ayrıca ada tezgah düşünebilirsiniz masa olarak da kullanabilecğiniz. Bence çok kullanışlı. Hamur açmak için vs. 
0 oy
(183 puan) tarafından
Maşallah çok yeteneklisin
0 oy
(6,919 puan) tarafından
evye ile ocak yer degisse bence daha iyi eger tesisat sifirdan yapilacaksa. kosede ocak zor olur bence ama evve alani daha rahat kullanilir ölu alan . mislik kosede olur.  yine evye bulasik mak yaninda olmus olur. yemek yaparken bulasik mak ustu kesme alanin olur ocak evyenin yerine gecerse ocak solda kalmis olur saglaksan daha rahat olur bence
0 oy
tarafından
Lavaboyu camın önüne alabilir misin yengemin öyleydi çok güzel oluyodu bulaşık yıkarken manzaraya bakıyorduk :) 
0 oy
(399 puan) tarafından
Hangi uygulama çok güzel canım 
0 oy
tarafından
Dolapları karşıdaki kapının ordan başlayıp sağ taraftan indirsen solda daha çok alanın olur ve daha ferah durur bence. Kullanışsız bi alanı boş bırakıp kullanışlı kısomları dolapla sıkıştırmışsın bence 
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Canım neden kendin uğraşıyorsun ki eşim mobilyacı kullanım şeylerini valla benden çok iyi biliyo geçen kuzenine dolap yaptı kadının istediğinin çok daha iyisi oldu nasıl daha kullanışlı olur nasıl daha iyi olur hepsini de açıklıyor müşterilerine bazılarıyla saatlerce telefonda konuştuğu ya da çizerken konuştuğu oluyo bu işin ehli biriyle çalışmak çok iyi olur ya bı iç mimar ya da işinde iyi bı mobilyacı 
0 oy
(941 puan) tarafından
Lavaboyu pencerenin önüne yapsan . 
0 oy
tarafından
Bu catia mi  bu arada bu güzel olmuş 
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Ocağı beğenmedim canım yani orda iyi değil bence yada ortaya koyacaksın düz şekilde koymani öneriyorum 
(124 puan) tarafından
Cam var o yuzden köşe oldu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
11 cevap 472 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.