0 oy
838 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,669 puan) tarafından

Kızlar akşam gezmeye gidelim dedi eşim 15 gündür ameliyat geçirdim sıkıldım sürekli yetmaktan evdeyiz çok sıkıldım bana da iyi gelir diye sordu bende burda gölet var park var piknjk alanı sakın oluyor hemde çok iyi geliyor havası oraya gidelim dedim uzak biraz . 

Neyse oda arkada büyük park var oraya gidelim orası uzak dedi bende orayı sevmiyorum serseri parkı gençler falan ayarsizca takılıyor. Neyse benim istediğim yere gittik çayımızi demledik bisküvi çerez yedik ictik dönüyoruz kavşak var burda orda bizim ışık yandı geçtik tam döndük sağ taraftan araba bı çıktı benim oturduğum tarafta ama öyle hızlı geliyordu ki adamın refleksi kuvvetli olmasa ölürdüm aniden bı fren yaptı ama tam ortadan çarptı 

Kız arkada oturuyor oda tam pencere kenarına yaklaşmış çocuğun aklı gitti 4 yaşında ağlama krizine girdi zor sakinlestik bende korktum vurmanın etkisiyle ameliyat yerimde sancı girdi koca gece uyutmadi

Neyse anlaştık dönüyoruz benim adam sinir oldu işte karının lafına baktık başımıza geldi ne zaman karıya baksam başım belaya giriyor dedi söylendi durdu dönüp de nasılsın demedi öyle kalbim kırıldı ki :'(

Sabah da kalktı öpmeye kalkıyor bende öptürmedim bu saat oldu hala aramadı çok haksızlık etti burnumdan getirdi 

15 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Belki onun dediği yere gitseniz ölecektiniz Allah korusun beteri beteri vardır Rabbim korusun gecmis olsun
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım öyle kalbim kırıldı ki anlatamam sormadı bile iyi misin diye
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Ay çok gecmıs olsun rabbım korumuş eşine gelınce de takma valla erkeklerın genelı böyle bır sorun oluyo ya illa biri suçlu olacak bazen kafaları bırseye basmıyo sıkma canını
(4,669 puan) tarafından
Sormadı bile nasılsın diye çok sağol canım çok şükür rabbim korudu
0 oy
(13,079 puan) tarafından

Küçük kazalar büyük belaları def eder onun dediği yerde daha ciddi bişey olacaktı belki Allah bununla kurtardı 

Çok çok gecmis olsun bu arada canım beterinden korusun Allah

(4,669 puan) tarafından
Sağol canım

Evet ama çok da kalbini kırdı sormadı bile iyi misin diye
0 oy
(1,175 puan) tarafından
o an tepki vermeden nasıl durdunuz? ben olsam kesin kavga çıkardı. bi dahakine bakma karının lafına diye başlardım muhtemelen koca koca kavga ederdik
(4,669 puan) tarafından
Ben şoka girdim zaten dikiş yerime öyle bı sancı girdi ki anlatamam. Konuşmadım aksam da sabah da çok kırıldım
(1,175 puan) tarafından
çok geçmiş olsun
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(803 puan) tarafından
Sen bu karıya kurban ol deseydin
(4,669 puan) tarafından
Konuşmadım ne gece ne sabah
0 oy
(10,192 puan) tarafından
Aynı benim kocam ne zmn birşey olsa kadınların aklı ile hareket edenin sonu budur diyo iyi oldu bana diyo
(4,669 puan) tarafından
Ahh aynısı işte
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Bi sadaka çıkarın mutlaka evden 

Her şerde vardır bir hayır eşinde o anlık korku panik ve sinirle öyle söylemiştir kafana takıp üzme kendini 
(4,669 puan) tarafından
Çok kırıldım ne akşam ne Sabah konuştum çok sağol
tarafından
Haklısın haklısın ama küs kalma kırgınlığını dile getir konuşup hal edersiniz kolay bir şey yaşamamışsınız ikinizde
(4,669 puan) tarafından
Çok moralim bozuk
0 oy
(532 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(892 puan) tarafından
Erkekler zaten hiç kendilerinde kusur bulmazlar anca karşı taraf.Kendisi götürseydi Allahtan geldi derdi .
(4,669 puan) tarafından
İşte çok kalbimi kırdı
0 oy
tarafından
Eşin o an ki sinirle böyle davranmış olabilir canım es geç boşver çok geçmiş olsun
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Oncelikle iki kez gecmis olsun canim. O karı karı diyen hoduk kocanin agzina kurekle vurasim geldi kusura bakma
(4,669 puan) tarafından
Sen bide bana sor bogasim geldi

Çok çok teşekkür ederim
0 oy
(2,325 puan) tarafından
O an o sinirle söylemesi normal ya geçmiş olsun oda şok olmuştur ondan kirilacagini bilmemeistir
(4,669 puan) tarafından
Çok kırıldım çok teşekkür ederim
0 oy
(2,862 puan) tarafından
Neden biseyleride kabullenip oturmuyolar ki hep kadina yukleniyolar kendi ise gidip gelirkende olabilirdi o kaza o zaman kimi suclayacakti
(4,669 puan) tarafından
Çok zoruma gitti kalbim kırıldı burnumdan geldi canımın yandığı da cabası
0 oy
(143 puan) tarafından
Oda aynı kazayı geçirdi sonuçta oda korkmuştur  o an verilen tepkiyi abartmayın sabah uyandığınızda onun öpecek karısi senin öpecek eşin oldugu icin sükür etmelisin uzatma bence.. 

Gecmis olsun bu arada
(4,669 puan) tarafından
Aşırı tepki verdi kalbimi kırdı
(143 puan) tarafından
Eşinizde ölümden döndü keske dinlemeseydim boyle birsey yaşamazdık demek istemiş olabilir yani ameliyatlisinizda uzmeyin kendinizide eşinizide
(4,669 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Yalnış düşünce biz böyle durumlarda belki yapmadığınız daha zararlıdır diye düşünürüz mala da kıymet vermeyiz eşin hata etmiş o an ki gafletle olayın gerginliğiyle konuşmuş bununla geçmiş olsun canım hatasını anlayıp özür diler inşallah 
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım inşaallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 646 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 537 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 496 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 522 göst.
18 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,916 soru

12,400,189 cevap

44,397 kullanıcı

Kategoriler

...