Kızlar akşam gezmeye gidelim dedi eşim 15 gündür ameliyat geçirdim sıkıldım sürekli yetmaktan evdeyiz çok sıkıldım bana da iyi gelir diye sordu bende burda gölet var park var piknjk alanı sakın oluyor hemde çok iyi geliyor havası oraya gidelim dedim uzak biraz .
Neyse oda arkada büyük park var oraya gidelim orası uzak dedi bende orayı sevmiyorum serseri parkı gençler falan ayarsizca takılıyor. Neyse benim istediğim yere gittik çayımızi demledik bisküvi çerez yedik ictik dönüyoruz kavşak var burda orda bizim ışık yandı geçtik tam döndük sağ taraftan araba bı çıktı benim oturduğum tarafta ama öyle hızlı geliyordu ki adamın refleksi kuvvetli olmasa ölürdüm aniden bı fren yaptı ama tam ortadan çarptı
Kız arkada oturuyor oda tam pencere kenarına yaklaşmış çocuğun aklı gitti 4 yaşında ağlama krizine girdi zor sakinlestik bende korktum vurmanın etkisiyle ameliyat yerimde sancı girdi koca gece uyutmadi
Neyse anlaştık dönüyoruz benim adam sinir oldu işte karının lafına baktık başımıza geldi ne zaman karıya baksam başım belaya giriyor dedi söylendi durdu dönüp de nasılsın demedi öyle kalbim kırıldı ki
Sabah da kalktı öpmeye kalkıyor bende öptürmedim bu saat oldu hala aramadı çok haksızlık etti burnumdan getirdi