0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,748 puan) tarafından
Kızlar açık miyom ameliyatı oldum aynı sezeryan kesisi gibi açık yara var . 20 gün oluyor ama çok sızlıyor doktor krem vermedi pazartesi kontrol var soracağım batikon sürsem iyi gelir mi acaba? 

Bilgisi olan yazabilir mi??

5 Cevaplar

0 oy
(2,748 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan yok mu 
-Reklam-
0 oy
(11,797 puan) tarafından
sezaryandan sonra batikon sürülüyor ama pansuman yaparken, 2-3 kez sürdüm bir daha sürmedim. 
(2,748 puan) tarafından
Benim sezeryan degil ama açık miyom ameliyatı oldum oda aynı sezeryan kesisi gibi. Çok ağrı yapıyor kaşınıyor acaba iyi gelir mi dedim pazartesi kontrol var o gün sorcam krem falan verir mi diye. Çok acıyor ağrı yapıyor
(11,797 puan) tarafından
açık yarası kalmadıysa kantaron sürebilirsin. sezaryen için bir şey vermiyorlar kendi kendine iyileşiyor  kendini yormadan yürü canım
(2,748 puan) tarafından
Açık yara yok çok şükür sadece diren torbası takılmıştı o kabuk yara. Çok yordum canım 2 gündür kendimi ondan mı ağrıyor bilmem
(11,797 puan) tarafından
o dren i çıkarınca orayı dikmezler ama geçer kendiliğinden. ve tabii ki yorduğun için ağrır dikkat etmen lazım kendine
(2,748 puan) tarafından
Dikili içten dikiş varmış hortumu çıkardılar 3 gün durdu o torba bende kanamam çok geldi ordan. İçten dikiş varmış tek dikiş ipi var . Evet biraz fazla yoruyorum kendimi kızım da 4 buçuk yaşında çok inat huysuz bu aralar deli ediyor beni
0 oy
tarafından
Sürülür canım o zaten enfeksiyon kapma diye 
(2,748 puan) tarafından
Süreyim bari sağol canım
0 oy
(2,653 puan) tarafından
Kesinlikle yapma ben yaptım yaram kapanmadı batikonu bıraktım üç gün içinde iyi geldi kuru tutmaz havalandırmak cabuk iyileştiriyor
(2,748 puan) tarafından
Yara açık zaten de çok ağrım oluyor
0 oy
(371 puan) tarafından
Sürülür genelde her ameliyat sonrasında kullanıyor zaten en azından mikrop kapıp enfesiyon olmaz sur bence canim Siziyida azaltir
(2,748 puan) tarafından
Tamam canım almıştım da çok da sürmedim krem falan da vermedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 45 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
5 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 796 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 91 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Atillanin annesi (17 puan) tarafından soruldu

406,282 soru

12,181,205 cevap

36,680 kullanıcı

...