0 oy
229 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (700 puan) tarafından
Kafaya koysanız 40 günde ne kadar verirsinis

12 Cevaplar

+1 oy
(4,213 puan) tarafından
Haftada 1-2 verilirse sağlıklı olur canım ben veremiyorum o başka :D
-Reklam-
+1 oy
(4,358 puan) tarafından
Diyetisyene gittim 40 gunde 5,5 kilo verdim ama 1 haftasi regldi cok dikkat edemedim. Bir de kilona da bagli ben zaten 64 kiloydum. Kayinvalidemle birlikte gittik mesela o 6,5 vermis.
0 oy
(11,511 puan) tarafından
3/4 belki fazlası  sağlıksız olur 
0 oy
(561 puan) tarafından
Vücudunda ödem fazlaysa fazla verirsin ama ortalama 5-6 
0 oy
(13,112 puan) tarafından
sahip olduğun kiloya da bağlı. azdan az çoktan çok gider. atıyorum 70 kilosun 55e falan düşmeyi planlıyorsun. sağlıklı bir şekilde vereceksen 1 ayda 5-10 kilo arası gitmeli. sonraki ay belki 5 kilo hanş giderek azalır kilo verme hızın ama 4 ayda falan isteğine ulaşabilirsin ama bir o kadar da verdiğin kiloyu korumak için diyete devam etmen lazım
0 oy
tarafından
8 verebilirim. kilo çok olduğu zaman kilo verimi de hızlı oluyor. ama sağlıklı bir şekilde olsun diyorsanız 5 verseniz yeterli olur. 5 verilir yani
0 oy
(1,229 puan) tarafından

Bir haftada 900 gr vermişim bugün kontrole gittim ama regli de oldum iki dilim pasta yedim eee napayım 500 gr almışım yağdan canım çekti demedim tabi diyetisyene neyse inş gider hızlı vermek te iyi değil zaten kilon ideal kilona yakında az gidiyor çok sa detoks sularıyla hızlı gidiyor işte gitsin de nasıl giderse gitsin :D

0 oy
(9,632 puan) tarafından
6 verdim ...
0 oy
(5,580 puan) tarafından
3-4 kilo verebiliyorum en fazla. Sonra ki ayda 1-2 kilo :(
0 oy
(5,344 puan) tarafından

6kilo rahat verilir diyet arti. 

imagebu aletle yanlari cok guzel eritiyor

(695 puan) tarafından
Bu ne acaba
0 oy
(993 puan) tarafından
Ben 2 günde 1 kilo veriyorum :) ama sıfır yemek Allâh tarafından doymuşum 
0 oy
tarafından
Ben 1 hftada 6 kilo verdim sabahları aç karnına sadeli tarçınlı kahve tükettim akşamları da aynı şekilde ve devamlı yuruys yaptm sabah ve akşam üstü ama sonra hamile kaldığımi ogrendm biraktmi inşallah doğumdan snra 
(700 puan) tarafından
Neler yedin ne yedin biraz yazarmısın size zahmet olmasa
tarafından
Tabiki canm sabah aç karnima önce türk kahvesi bı çay kaşığı bir çay kaşığı tarçın bir fincan süt cezveye koy kahveyi nasl yaprsan öyle yap iç bun sabah 8 de yapacan sonra 9 gbi kahvlti yap biraz peynir zeytin domates ye ekmek kepek yada tam buğday olcak sonra öğlen braz atstr bseyler ben genelde salata yiyirdm braz çorba içiyordum akşam da bazen patates haslardm dger gün patlıcan öbür gün karnabahar yogurtlardim sonra dedigm kahveyi yaprdm günümü öyle btirirdm ama sabah yarm saat yuruys yapardm akşamda aynı seklde
(700 puan) tarafından
Su ne kadar icerdin canım
tarafından
En fazla 3 litre su içerdim
tarafından
Ama yürüyüş çok etkili oldu  adım sayari indrmstim baslatirdim onu gün boyu otrmazdim hiç kaç kilo metre kalori yakmisim bakardım dahada hirslanrdim
(700 puan) tarafından
Benim küçük kızım var yürüyüşe çıkamam ki onun yerine Leslie yapsam olurmu.
Birde kahveyi sütlü içiyormuşsun ben sade Türk kahvesi sanmıştım sade icsekte olurmu
tarafından
Türk kahvesi dediğim ama tarçın güzel yakıyor bide kakao ekle bı çay kasigi yuruys önemli egzersz de yaparsan her trlu verirsin bnm de iki tane küçük kizm var yürüyüşu çok seviyorlar benlik bı zorluk olmadi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 453 göst.
29 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimmm (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 759 göst.

409,985 soru

12,326,795 cevap

39,112 kullanıcı

Kategoriler

...