0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (541 puan) tarafından
Sebepsiz yere uzun süre ağlıyor kendini yerden yere vuruyor özellikle uykudan uyandığında sabahları oluyor gün içinde de tutuyor bazen sabırlı kalmaya çalışıyorum ama çok zor ne yapmalı nasıl davranmalı en önemlisi ne zaman geçiyor :( 2.5 yaşnda

10 Cevaplar

0 oy
(3,013 puan) tarafından
İstediğini yapmayacaksın ve eşinde destekçi olması gerekiyor biriniz yapar birinız yapmazsanız daha fena tutarlı olmanız şart ve çoook sabır gerektiren bır süreç kızımla birlikte bende aglardım o kadar bıktırmıştı benı sanırım 3 yada 3.5 yaşına kadar sürmüştü 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla oğlum 20 aylık canım aynısı dişlerimi sıkıyorum parkta bağda bahçede kendini yerden yere atar istediği bir şey olmayınca başkalarıyla tartışır mesela bana şikayete gelir falan :D o ağlıyor bende yanında bekliyorum sakinleşince sarılmak ister misin kucağıma gelmek ister misin diyorum geliyor susuyor elimden başla bir şey gelmiyor :/. 

0 oy
(182 puan) tarafından
Bizimkide oyleydi ekrani kestim 27 aylik suan. Ekran cok azaldi ve aglarsan ben seni anlamiyorum vs diye anlattim sakinlestigind3 o agladiginda sarıldım  eger isterse istemezse ben burdayim agla gel madem dedim sabırla bekledim hep suan baya atlatmis durumdayiz ama o kriz aninda dediğini yapmadan onu anladigimi uzuldugunu bildiğimivs soylemek ozellikle de ekrani kesmek cok ise yaradi bizde. Suan agliyor mesela agliyosun biliyorum ama sen susmadan asla dedigini yapmicam bebegim diyorum.  Aglaman bitti mi diye soruyorum. Bitti diyor ondan sonra ne istiyorsa birlikte yapıyoruz ama cani istediği kadar agliyo o arada ben sabirla bekliyorum sonra aglamam.bitti anne gel diyo: D yabi suyu ac suyla oynucam dicek aglayarak ac suyu diye bagiriyo guzelce acarmisin anne demeden acmiyorum bende ama.alisti oda artik bu duruma o kadar azaldi ki aglamamiz cok sukir sabir ve istikrar onemli bu yas krizlerinde bence
0 oy
(2,236 puan) tarafından
17 aydan selaaamm.  Uykudan uyanınca boş boş uzun uzun ağlamalar çıldırmalar. İstediği olmayınca bağırmalar. Hepsi mevcut. Üzgünüm :( 
0 oy
(5,292 puan) tarafından
17 aylikken basladi suan 33 aylik. Azaldi biraz eskisi gibi degil. Yani aslinda biraz laftan sozden anlamaya basladi. Tehlikeli seylerin falan farkinda. Sokaga cikinca deli danalar gibi kosturmuyo arabalar var dikkat etmeliyiz diyo mesela.  Bi de hic agladiginde istedigini yapmadim. Sebebini acikladim isterse aglamaya devam edebilecegini falan soyledim. 
0 oy
(13,556 puan) tarafından

O değil de benim kız ağlayınca kendini kusturuyor ciddi ciddi kusuyor da 

26 aylık drama Queen 
0 oy
(5,121 puan) tarafından
27 aylik mama diye agladi eline top kek verdim paketi kapali onu elinde tutup uyudu birde kirık arabamiz var (kırmizı tofaş )  artik kasasi bantla tutuyor dusun o kadar kiymetli ki onun icin onunla uyuyor benim oglan buyunce tofasci olacak galiba 
tarafından
yorumunuza atlamadan edemedim:) kendi oğlum gözümde canlandı çok alakasız abuk subuk şeylere kafayı takıyorlar bizimki de demir 50 kuruşa kafayı taktı ve onunla uyuyor..
0 oy
(2,405 puan) tarafından
32. Aydan selam.. 1 buçuk yaşında başlayan sebepsiz aglamalar (Kendince bi sebebi vardir tabi ama anlamıyoruz) hala devam ediyor. Üstüne birde hayir yok yapmicam gitmicemler eklendi. Benmerkezci oldu ben ne istersem o ben istersem saçımı tarayabilirsin ben istersem eve gidebiliriz modunda ilerliyor. Bazen diyorum tek benim çocuğum mu böyle acaba bir sıkıntı mi var ama buraya bakınca diyorum ki normal. Ekranı kestim zaten sadece tv izliyordu artik oda yok. Mecbur kalınca oyuncaklarıyla oynamaya başladı. Düzelicez inş be
0 oy
(631 puan) tarafından

3 buçuk yaşında o sendrom hala geçmedi :D bittim artık yahu

0 oy
(381 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında, dediğiniz gibi ağlamaları bitmiyor. Sabah uyanıyor mesela gayet keyifli, uykusunu almış, gözünün üstünde kaşı var diye birden ağlamaya başlıyor.. O kadar sebepsiz şeyler ki. Ama kendini desarj ediyor diye düşünüyorum, o da bir ihtiyaç. Boş yere ağladığı zaman hiç tepki vermiyorum, ilgilenmiyorum, kendi sakinleşince geliyor. İlgilenince kendini daha fazla yerden yere atıyor çünkü. Birde şunu fark ediyorum şu ara, bir şey istiyor mesela ağlama krizine giriyor (daha doğrusu girmeye çalışıyor), ben oralı olmayınca susuyor. Ağlayarak yaptıramıyacağını anlıyor. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 308 göst.
0 oy
15 cevap 290 göst.
0 oy
15 cevap 412 göst.
8 Eylül 2021 Aile kategorisinde 12acaba (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (295 puan) tarafından soruldu

404,892 soru

12,129,020 cevap

36,496 kullanıcı

...