0 oy
409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaçarak evlendiğimizden dolayı abimle konuşmuyorum. 3 yıl oldu evleneli ve ben bu küslük bitsin istiyorum. Hiç değilse aynı evde denk geldiğimiz de birbirimize düşman olmayalım. Defalarca kez aradım ama açmadı. Sizce ne yapayım daha

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Zamana bırak.  

Çokta inatciymis abin baya .zaman geçmiş affetsin gitsin. Acaba yemin falan mı etti 
tarafından
Hiç bilmiyorum ki
-Reklam-
+1 oy
(839 puan) tarafından
Annenlere gittigin zaman yanına gidip özür dilesen belki yumuşar. Ama erkekler aşırı inatçı bilemiyorum da. 3 sene geçmiş aradan hiç mi özlemedi seni
tarafından
Annemler bizi biraya getirmek istemiyorlar. O evde iken beni kabul etmiyorlar
(839 puan) tarafından
Ailen de suç o zaman yani bıraksalar belki abin seninle konuşacak niye böyle yapiyorlar
tarafından
İkimizde gurbette yaşıyoruz. Neymiş evden gider gelmezmis ayda yılda bir geliyormuş. Bende ayda yılda bir geliyorum. Şuan tesadüf eseri gurbette aynı şehire düştük
(839 puan) tarafından
İnşallah bir gün denk gelir ve konuşursunuz canım
tarafından
İnşaAllah
+1 oy
tarafından
Bende kaçarak evlendim 3 yıl oldu abimle bende konusmuyorum ama xani sagolsun bende aramam oda aramaz
tarafından
Sen ısrarla konuşmaya calistigin için kendini geri çekiyor Arama sorma biraz sonra düzelir
tarafından
Ya tamamen koparsa bağlar
tarafından
Bacim seni istemeyen,konuşmak, görüşmek istemeyen biriyle ne yapacaksın bu kişi annen de dahi olsa zorla mı görüşecekmiş.kendine saygı duy önce.Kendi altın gibi gör ki herkes öyle görsün.Ben kaçtım 10 kardeştik 8 ile görüşmüyordum annem babam da dahil 2 yıl ne aradım ne sordum.onlar dedi barışalım diye öyle barıştım.simdi de benden değerlisi yok.
tarafından
Teşekkür ederim Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Umarım bende barışıp konuşabilirim
tarafından
Insallah sende barisirsin ama kendini ağırdan al
+1 oy
(4,439 puan) tarafından
Ay ana baba affediyo bu kardeslere ne oluyo ya bu kadar abartacak
tarafından
İnat ediyor kendi kendine.
+1 oy
tarafından
Ben kaçtıgımda abim askerdeydi 18 yaşındaydım o zamanlar birkaç gün sonra beni aramıştı hiç küslük tutmadı bir ayı kalmıştı zaten abimle çok düşkündük birbirimize beni bırakıp niye gittin dediğinde çok ağlamıştım inşallah barışır abin senle 
tarafından
İnşaAllah. Gurbette aynı şehire denk düştük insanın zoruna gidiyor
tarafından
Bende 3 saatlik yo vardı ama altı ayda bir defa geldim abim bana sarılıp ağlamıştı
tarafından
Bizi hiçbir şekilde görmek istemiyor ki
+1 oy
(822 puan) tarafından
Abi çok acil yardıma ihtiyacım var  diye mesaj at bak arıyor mu aramiyor mu
tarafından
Hiç aramaz. Riskli hamilelik geçirdim, bebeğim yoğun bakımda yattı hiçbirinde arayıp sormadı
0 oy
(329 puan) tarafından
Zamana bırak canim umarım kendisi adım atar artık okadar aramissin
tarafından
Bayadir zamana bıraktım ama bari aynı evin içinde durabilelim istiyorum. Konuşmayalım ** oturalım
0 oy
(16,020 puan) tarafından
Ya araya abinin kiramayacagi biri girip baristiracak yada zamana bırak. 
tarafından
Kimse karışmak istemiyor aileden
0 oy
tarafından
Aynı durum bende de var kaçarak evlendim dye 7 yildr konsmuyor abim 
(11,761 puan) tarafından
Aynen öyle kendi bilir
tarafından
Aynn canm hayrlisi artk
tarafından
Ne olacak bunların inatlari? O annemlerde ise ben gidemem, ben varsam o gelemez. Büyüklerde karışmak istemiyor
(11,761 puan) tarafından
Büyükler barışmada vesile olmalı aslında neden karışmıyorlar ki iki kardeşin küs olması ne kadar doğru
(11,761 puan) tarafından
Benim abimde yengemi kaçırdı ertesi gün barıştılar evlat sonuçta mutluluğunu istersin
0 oy
tarafından
Annen baban baristiysa , abine ne oluyor ya. Ben bu abi ablaları anlamıyorum. Kendilerini nimetten sayıyorlar. Konusmuyorsa zorlama sen ...... Olmaya gitmedin ya. Evlenip yuvani kurdun . Gerisini düşünme.
tarafından
Kimse ile problemimiz kalmadı. Ama abim inat ediyor. Gurbette aynı şehire denk düştük zoruma gidiyor açıkçası

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 647 göst.
27 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 449 göst.
16 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylul & Erva (3,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 501 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 846 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,068 soru

12,462,273 cevap

46,782 kullanıcı

Kategoriler

...