0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından
14 haftaö biticek ama karnım sanki hiç büyümedi henüz kızlar bu normal mi

17 Cevaplar

0 oy
(1,156 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
22 haftalık hamileyim benimde hiç büyümedi. Oğluma hamileyken de büyümemişti 
tarafından
Yinemi erkek? Erkekte büyümez derlerya
(315 puan) tarafından
Erkek olunca karın büyümez miymiş fazla ilk defa duydum
tarafından
Yani ikincisi demi erkek olacak sizin?
(1,156 puan) tarafından
Hayır ilk bebeğim erkekti ama bu sefer ki kız. Onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
zayıflıkla hiç alakası yok.. eğer karnınız büyümüyorsa iç karın dedikleri şeyin genişliğinden kaynaklanıyor
(315 puan) tarafından
Sanırım öyle cnm,
0 oy
tarafından
Normal zayifsan yani
(315 puan) tarafından
Hayır 82 kiloyum cnm
tarafından
Ooo baya kilon varmış
(2,854 puan) tarafından
Hayır, aksine zayıf gebelerde karın pıt diye çıkar. Benim vücut tipim dar 9. haftada çıkmıştı. Kilodan dolayı belirmemiş olabilir. Zayıf olsanız da 14. hafta erken zaten
tarafından
Bence kişiden kişiye değişir.  Gorumcem çok zayıftı 5 aylıkken çıktı karnı. Bnm 4 aylıkken çıkmıştı 52 kiloydum  .
0 oy
(148 puan) tarafından
Normal eğer ilk gebelikse daha geç çıkar 
(315 puan) tarafından
Hayır 4. Ama zaten ben normal de vardı göbeğim 82 kiloyum Bi de henüz hiç kilo almadım
0 oy
(2,726 puan) tarafından
Kız daha dur yavaş yavaş büyür ben 28 haftayım daha şimdi belirgin oldu senin de iç karnın büyüktür ondan geç şişer 
(315 puan) tarafından
Öyle heralde cnm
0 oy
(2,369 puan) tarafından
Kilon baya varmış o yüzdende belli olmaz. Hem zaten daha 14 hafta ne ki. Karnın anca 25 i geçince gozle görülür büyümeye başlar 
(315 puan) tarafından
Kilom var ama göstermiyorum cnm boyum 168
0 oy
tarafından
Bazılarının yapılarından kaynaklı karınları çok geç büyür canım normal
0 oy
(13,392 puan) tarafından
İlkinde 6 aylıkken aaa hamile misin diyenler şimdi 14. Haftada diyor bana. Kilo da almadım aldığım bir kilo. Ama bu kez çabuk çıktı benim.
0 oy
tarafından
Bırak çıkmasın işte ki ne güzel. Doğumdan sonra bir de o kilolari vermesi var :) Sağlıkla al kucağına inşallah.
(315 puan) tarafından
Aynen öyle cnm tşk ederim :)
0 oy
(606 puan) tarafından
Benim 30. haftadan sonra çıkmaya başladı dikkatli bakılmayınca anlaşılmıyordu
0 oy
tarafından
Dert etme kız benim 9 aylıkken bile karnım yoktu kimse inanmazdi 9 aylık olduğuma
(315 puan) tarafından
Evet cnm herkesin vücut yapısına göre değişiyor
tarafından
Benim iç karnım da dar dış karnım da dardı doktor her seferinde karnını genişletmen lazım derdi bana sonuçta elimde olan birşey değil 9 aylıkken gören 4 5 aylık sanardi beni doğum sancısı ile hastaneye gittim doktor bana 4 ayliksn sen ne doğum sancısı deyip ntsye baglamadi ultrasonla bakmadan önce o kadar küçüktü karnım
(315 puan) tarafından
Bebeğin kaç kilo doğdu cnm
tarafından
2800 doğdu
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Normal 20 den sonra büyür
0 oy
(891 puan) tarafından
kız daha ne istiyorsun 
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Aman buyuk olup napcan kiz bisey olsa dr soyler zaten. Bana yedi aylikken filan hamile misin diye soruyorlardı az belli oluyodu. Bu karin cikmasi heves sadece :) hele bi de ilkse daha çok bekliyosun
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ben 34 haftalığım oturduğumda gebe olduğumu kimse anlamıyor bile :) anca ayağa kalktığımda ve yürüdüğüm belli oluyor :) beni düşün bir de... 
0 oy
(912 puan) tarafından
24 haftayken büyümez benim ve cevremdekiler 5 aydan sonra büyüyor 
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Normal canım. İç karnın geniştir. Benimde öyleydi. 31. Haftamda hamile olduğumu bilmeyenler hamileyim diye söyleyince şaşırıyorlardı. Hatta hiç unutmuyorum bir kere eşimin kuzenleriyle öyle toplaştık biri şehir dışından geldi neyse onunda 1.5 yaşında oğlu vardı. İşte bana 30. Haftadan sonra şöyle olur, böyle olur diye söylüyordu. Anlattıktan sonrada şu an kaç haftalıksın diye sorduğunda 33. Diyince eee niye söylemiyorsun anlattırıyorsun bana dedi :):) bence karın çıkmaması çok iyi. Bebek sağlıklıysa sorun değil.
(315 puan) tarafından
Kontrole daha gitmedim cnm 1 haftam var inşallah Bi problem yoktur
(2,730 puan) tarafından
Sağlıkla al kucağına canım.
(315 puan) tarafından
Çok sağol cnm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 254 göst.
24 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glshyknc (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 405 göst.
+1 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.

411,569 soru

12,389,790 cevap

43,726 kullanıcı

Kategoriler

...